Фейсбук 2

• 1 308 021
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 475
  • София-Младост
На един телефон може, обаче не  и с един мейл според мен.

vasq_5 освен да направите чисто нов профил и него да дадете за учебните цели...няма да коментирам, че ФБ не  еза дец апод 13г. и учителите не би трябвало там да ги съират да учат.

# 14 476
Здравейте, има ли как да блокирам само съобщенията от някой, без да блокирам целия му профил?

# 14 477
Здравейте, има ли как да блокирам само съобщенията от някой, без да блокирам целия му профил?
Да, отваряш в месинджър чата с този човек и горе в дясно има кръгче с i , натискаш го и от там.
Скрит текст:

# 14 478
Искам да попитам: правя публикация във затворена група, но  най- отгоре стои др. публикация, която е правена доста по-рано. т.е. тя закачена ли е по-някакъв начин да се показва най-отгоре. Въпросът ми е как аз да сложа моята публикация отгоре, защото е като отговор на предишната. /и като време е правена последно/
Дано ме разбрахте.

# 14 479
Само администраторът на групата може да закачи публикация - откача старата, закача новата.

# 14 480
Откъде става това?

# 14 481
Искам да попитам: правя публикация във затворена група, но  най- отгоре стои др. публикация, която е правена доста по-рано. т.е. тя закачена ли е по-някакъв начин да се показва най-отгоре. Въпросът ми е как аз да сложа моята публикация отгоре, защото е като отговор на предишната. /и като време е правена последно/
Дано ме разбрахте.
Не знам как става, но от известно време и при мен е така във фейсбук.
Отговаряш на някого, а последващият отговор е над твоя и става една каша.

# 14 482
  • София-Младост
От трите точки най-често, но само ако си администратор.

# 14 483
  • Пловдив
При мен от доста време често се случва следното, че ми дава нови постове в някоя група, като влеза в нея не ми дава най-отгоре последното мнение и като се върна и влеза пак в групата се подреждат.

# 14 484
Здравейте!
Да попитам : Искам да си изчистя съобщенията си на Месинджър, стоят ми честитки от 8ми март от доста хора.
Като изтрия съобщенията, човекът отсреща разбира ли, че кореспонденцията е изтрита?
Малко грубо ми се струва, но с 50 имена на Месинджър не е много ок.

# 14 485
  • софия
Здравейте!
Да попитам : Искам да си изчистя съобщенията си на Месинджър, стоят ми честитки от 8ми март от доста хора.
Като изтрия съобщенията, човекът отсреща разбира ли, че кореспонденцията е изтрита?
Малко грубо ми се струва, но с 50 имена на Месинджър не е много ок.

Трий спокойно ,няма как да разберат че си изтрила.
И аз се дразня на такива честитки,но обикновено са и се чувствам длъжна да пращам и аз Simple Smile

# 14 486
  • София-Младост
Чисти спокойно, никой нищо не разбира.

# 14 487
Аз пак да питам за удебеления шрифт в постове.... Никой ли не знае как става? 🙄
Yaytext не ми дава болднат текст на български 🤔

# 14 488
Искам да попитам във Фб група кой може да изтрива публикация, само администратор или този, който я е публикувал.

# 14 489
  • Пловдив
Администратор, модератор и самия публикуващ могат да изтрият публикацията. Също те могат да забранят коментарите

Общи условия

Активация на акаунт