Фейсбук 2

• 1 307 929
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 14 550
  • софия
Мога ли да забраня да ми се коментират снимките?
Мисля че можеше да си сложиш настройка снимкта да е видима само за теб (не ставаше за корицата ) и така не може да се коментира и лайква. Не знам сега дали е възможно ,но за друг вариант не се сещам .

# 14 551
Това е само за профилната. Ако в дневника качи снимка и и даде опция да я вижда само тя, ще я вижда само тя и никой друг. Не може да се изключи коментирането, за съжаление... Има само "Изключване на известията", което няма да ти праща нотификации когато някой харесва или коментира снимката, но не може да се спре коментирането. Опцията я има само в групи.

# 14 552
как става за пишеш във фон - като започвам да пиша ми преглага фон, но след определен брой букви фона изчезва. Ако искам да постна стих например може ли да е във фон?

# 14 553
  • София
как става за пишеш във фон - като започвам да пиша ми преглага фон, но след определен брой букви фона изчезва. Ако искам да постна стих например може ли да е във фон?

Отговорила си си във въпроса, има определен брой символи, за да има фон. След това няма Simple Smile

# 14 554
Ако си деактивираш профила във Фейсбук Месинджъра активен ли е?

# 14 555
Да. Може да ползваш месинджър дори и никога да не си имала профил във Фейсбук.

# 14 556
Благодаря Simple Smile

# 14 557
Интересно защо някои хора ми излизат като общи приятели в профила на един приятел, а на друг не Thinking

# 14 558
различни настройки за поверителност

# 14 559
  • Sofia
Интересно защо някои хора ми излизат като общи приятели в профила на един приятел, а на друг не Thinking

Няколко страници по-назад го обяснявахме супер подробно.

# 14 560
Преди имаше някаква опция да не триеш някой , но да не ти вижда публикациите, освен публичните. Сега спряна ли е или аз не я намирам?

# 14 561
Не е спряна, добавяш го в списък "Ограничени".

# 14 562
Тези, които са добавени в списък Ограничени, какво виждат от моя профил? И къде мога да намеря тези списъци, за да видя кого съм добавила, а не да гледам поотделно всеки?

Няколко страници по-назад го обяснявахме супер подробно.

Не можах да го намеря, затова питам...на коя страница в темата е?

# 14 563
Ограничените виждат само публичните ти публикации.
Няма пълен списък, в който да видиш всички, които си добавила към него.

# 14 564
  • София
Ограничените виждат само публичните ти публикации.
Няма пълен списък, в който да видиш всички, които си добавила към него.
При мен има:
https://www.facebook.com/bookmarks/lists/

Общи условия

Активация на акаунт