Фейсбук 2

• 1 308 185
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 14 745
  • При елфите ...
Чудя се за тези стаи, които се появиха... на мобилната версия човечетата, които са предложени за "създаване на стая" им светят и зелени точки за активност... та чуденката ми е дали това е наистина така (щом светят значи тези хора на във ФБ)?!? А пък за какво са тези стаи въобще не разбрах... Wink

# 14 746
Аз също не разбрах за какво са тези стаи.Преди няколко дни се лигавих и реших да ги тествам със сестра ми,зададох и име ,кликнах на името и,започна видео разговор с моя образ.Тя никъде не присъстваше ,мислих си,че тази стая си е за нас двете само хахах,а то май се оказа,че и всички нейни приятели могат да нии виждат и да се включват,защото ми каза,че много хора и пишат да я питат каква е тази стая.Получили са известия.Та така и не разбрах каква е идеята на тези стаи.Приключиихме бързо експеримента и не съм правила други опити,за разгадаването им.

# 14 747
С две думи тези стаи са за колективна видео връзка /аз така го разбирам/. Според настройките могат да виждат/чуват различни хора.
https://about.fb.com/news/2020/04/introducing-messenger-rooms/

Тук има някакво ревю, но не го изглеждах изцяло. Споделям, ако на някой му е интересно.
https://www.youtube.com/watch?v=lKEUTnprtK4

# 14 748
И аз да попитам - как може някоя с която не сме приятели да ме тагва в игри?

# 14 749
Здравейте, имам въпрос, извинявам се ако вече е говорено по темата. Във фейсбук страница как моите коментари да са видими винаги най-отгоре?
Благодаря!
Ти и твоите приятели ги виждате така, иначе не са най-отгоре.  Може да са най-отгоре, ако имат много харесвания.

# 14 750
Здравейте, имам въпрос, извинявам се ако вече е говорено по темата. Във фейсбук страница как моите коментари да са видими винаги най-отгоре?
Благодаря!
Ти и твоите приятели ги виждате така, иначе не са най-отгоре.  Може да са най-отгоре, ако имат много харесвания.
Благодаря!

# 14 751
Ако скрия коментар на моя снимка как изглежда за другите това, и коментиралия разбира ли, че коментара му е скрит?

# 14 752
Въпрос- ако си изтрия фейсбукът, може ли да си запазя месинджера?

# 14 753
# 14 754
Ако скрия коментар на моя снимка как изглежда за другите това, и коментиралия разбира ли, че коментара му е скрит?
Ако посети поста отново ще разбере, че коментара му го няма. Имах такъв случай, но приятелката се съмняваше в себе си, че не го е изпратила. А аз го бях изтрила.

# 14 755
Тя не пита за изтри, а за скрит коментар. И аз искам да знам как го виждат другите. Сега ще проверя от телефона на мм.

# 14 756
Тя не пита за изтри, а за скрит коментар. И аз искам да знам как го виждат другите. Сега ще проверя от телефона на мм.
Сподели после с нас.

# 14 757
Ами отплеснах се снощи... После ще проверя и ще пиша.

ПП. От профила на мм погледнах как изглежда скрит коментар под моя публикация. Ами от неговия профил скрития коментар се вижда нормално. Предполагам, че и човекът на когото е, си го вижда. Само за мен, защото ме дразни пляскането на пет поредни поста с човечета, коментарът е скрит.

# 14 758
Много интересно, и аз пробвах снощи от профила на детето и скритият коментар не се вижда. Пише, че има 5 коментара, но като ги отвориш са 4. А от моя профил виждам скрития коментар,  но е замъглен някак. Довечера ще пробвам пак.

# 14 759
Ами ето как се вижда в моя профил скритият коментар
Скрит текст:

Е как се вижда същото от неговия профил
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт