NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 913
  • 407
  •   1
Отговори
# 345

Bright Crystal кои ружове харесваш? Аз загледах тези от baked серията, харесах Chiffon и Solstice, тествах само на ръка и не успях да преценя как стоят върху кожата. Любими са ми печените ружове на Милани и търся такъв тип блестящ руж.

# 346
Заслужават ли си четките им за грим?

# 347
  • Варна
Взех си две очни линии на NYX Vivid Brights в червено и жълто. Засега ползвам червената и е прекрасна-ярко червена и се нанася на един пласт. Има нужда от втори, защото се изтрива през деня.
Нямам напукване, както всички казват, но аз я нанасям на тънка линия, а не дебела очна.
Четката засега е хубава и тънка.
Харесват ми.

# 348
  • Бургас
А по принцип напукват ли се техните очни линии? Харесала съм си лилава,много и се чудих,но понеже имам зелена и лилава на Голдън Роуз,реших да изчакам,малко да ги попривърша.Много ми харесва да нанасям цветна очна линия върху черната.Правя го,когато нямам време да се занимавам със сенки и става хем много бързо,хем е много красиво.

# 349
Чудя се на палитрите им със сенки за очи - понеже чета невероятни отзиви като гримьори ги приравняват към най-хубавите сенки изобщо.

Та това, което ме интересува е имат ли миризма самите сенки и като консистенция на коя друга марка бихте оприличили, ронят ли се? Вероятно има разлика от определена сянка до определена палитра и все пак?

И понеже не съм загледала щендерите, имат ли мостри на палитрите и на единичните сенки в Лили?

# 350
  • Бургас
Тестери има в Лили.В едни прозрачни кутийки са,малко неудобно за тестване,но вършат работа.И аз ги гледам палитрите,но за сега си имам.Към Нова година може би...

# 351
Тестери има в Лили.В едни прозрачни кутийки са,малко неудобно за тестване,но вършат работа.И аз ги гледам палитрите,но за сега си имам.Към Нова година може би...
Благодаря ти Wink

# 352
  • Варна
Очните линии се напъкват, ако ги намесеш на два слоя или прекалено дебели.

Какво бихте казали за голямата контурираща палитра? Искам да си я взема, но хайлайтърите не изглеждат обещаващи.
Харесах и фдт на капки и цветната пакитра-там има един цвят като горчица и е прекрасен, а гланцовете от металната серия са адски покривни.

# 353
Здравейте! Може ли да споделите мнения за фдт-те на NYX?

# 354
Не знам за фон дьо тените им, но да похваля ей това чудо https://www.nyxcosmetics.com/eyebrow-gel/NYX_159.html
ЖЕСТОКО Е!!!
Невероятно трайно- носила съм го над 12 часа и стои като току- що нанесено, дори на местата където рисувам няма изтрито.  Не мърда просто. Също е и водоустойчиво. Много се чудех дали да го взема преди няколко месеца и добре, че го направих 😊😊 не излизам без него. Фон дьо тена ми може да изчезва, коректора, но знам, че поне веждите ще са както трябва 😂😁
Консистенцията е окей, бързо засъхва, трябва по- бързичко да се работи. От голямо значение е и с каква четка ще се нанася. Доскоро го слагах с разни на Импала и Аура и продукта стоеше на веждите някак натрупано и не много хубаво, но открих четка с по- жилав и излуствен косъм и нямам проблеми. Много хубаво и заглажда веждите. Нямам нужда от гел за фиксиране.
Абе откакто го открих нищо друго не ползвам, а за два месеца постоянна употреба дори не съм изразходила и 1/3.

Имам и 'Stay matte but not flat' пудрата- фон дьо тен, но няма почти никаква покривност. Съвсееем леко озарява лицето, заради блестящите частички. Не съм впечатлена и няма да повторя.

Следващите ми покупки на марката като отида я Пловдив ще са ружа taupe, банановата пудра и може би фпн дьо тена с капкомер, заради светлия цвят, но не съм чела особено положителни мнения за него..

# 355
Здравейте ,ще помоля за отзиви за https://www.nyxcosmetics.com/stay-matte-but-not-flat-liquid-foun … l?cgid=foundation
в Лили вече има щанд на NYX и ми се стори интересен продукт . Как го чувствате на кожата ,дълготраен ли е ,матира ли ?

# 356
Когато и да отида в Лили да търся нещо конкретно на NYX, винаги всичко е разграбено. Close Дали за черния петък ще има някакво намаление? Или да не се надявам, че ще има нещо останало?! Rolling Eyes

# 357
  • Бургас
И аз до сега не мога да сваря две желани от мен палитри на Nyx.Все ги няма.Не знам как зареждат,и в Бургас е разграбен щандът.
Само една четворка сенки съм си купила и е разкошна,но желаните от мен палитри никога не са налични.

# 358
Здравейте! Бих искала да дам ревюто си за фон дьо тена nyx stay matte but not flat. Взех го по време на черния петък от nyx-a в сердика център. Гримьорката беше доста добра и внимателна, помогна ми да избера точния цвят. Напоследък кожата ми е мазна, затова се насочих към фдт за мазна кожа и исках да пробвам този на nyx. Не съм особено (даже никак) доволна от него. Покривността му е средна към лека и страшно МНОГО омазнява лицето дори след като са минали 1-2 часа от нанасянето. Навсякъде лъсвам не само в Т зоната. Пробвах и да слагам пудра отгоре, и да не слагам. Разлика няма, винаги ми се омазнява лицето. С две думи - покупката ми не е особено успешна и се надявам да го свърша по-скоро.

# 359
Здравейте! Бих искала да дам ревюто си за фон дьо тена nyx stay matte but not flat. Взех го по време на черния петък от nyx-a в сердика център. Гримьорката беше доста добра и внимателна, помогна ми да избера точния цвят. Напоследък кожата ми е мазна, затова се насочих към фдт за мазна кожа и исках да пробвам този на nyx. Не съм особено (даже никак) доволна от него. Покривността му е средна към лека и страшно МНОГО омазнява лицето дори след като са минали 1-2 часа от нанасянето. Навсякъде лъсвам не само в Т зоната. Пробвах и да слагам пудра отгоре, и да не слагам. Разлика няма, винаги ми се омазнява лицето. С две думи - покупката ми не е особено успешна и се надявам да го свърша по-скоро.

Здравей,

Аз си го бях взела същия още като имаше само дистрибутор, но нямаше магазини. Понеже и моята кожа е мазна и аз реших, че може би ще помогне, но стана точно като при теб. На всичкото отгоре пъпчасах още повече от него и след 3-4 ползвания го захвърлих настрани.

Общи условия

Активация на акаунт