Фотография - 68

• 45 706
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
la Fée,чудесна си!
Соф,честито,с много радост да си отгледаш бебчето в коремчето,а после цялото щастие на света да те залее!
Палечка,ЧРД на твоето момиче сладко!

Ние се прибрахме от кратичката ни почивка на Пампорово,беше снежно,слънчево и чудесно!
Много не съм се напъвала да снимам /даже хич/,но все пак децата имат по някоя синьо-снежна неправилно експонирана снимка докато се търкалят из преспите Mr. Green
И другото чудесно бе,че съвсем неочаквано и непредвидено се запознах с Биляна и семейството й,пихме кафе,не се снимахме и си поговорихме. Надявам се занапред да ни се случва пак и пак /без частта за снимането/,както имам голям мерак да се запозная наживо и с други фото-другарчета. Биля,за мен бе удоволствие Hug

# 706
Рали, страшно хубав кадър! 
Bingle благородно завидях за снежната почивка Simple Smile С тези бременности и деца не си спомням вече как се държаха щеките Simple Smile)

Тази година за мен започна с покана от гети за 70 снимки. Странно как са ги открили при положение, че нямам нито един експлор и почти никакви публикации в групи. Също странно какви кадри са избрали.  Някои стават, но други са толкова нескопосани, че направо ме е срам да си напиша името под тях.  Единствено заради архивната им стойност не ги бях изтрила от акаунта. 

Скоро ми бяха на гости едни приятели, които снимах преди 7 месеца с новороденото им момичеце, което е станало прекрасна синеоока пухкаваелка Simple Smile Направих им няколко новогодишни снимки, които качаих в стрийма. Голям кеф да се снимат чужди деца, дето още не ми знаят номерата и не тичат в обратна посока като видят апарата Simple Smile http://www.flickr.com/photos/37758612@N00/

Освен предните ми пожелания за новата година, да допълня и красиви пътешествие. Един линк на една рокерка, с пейзажи от разни приказни места http://krian.smugmug.com/

# 707
  • София, Борово

Ми, аз за неделя си го планирам като последен ден от седмичния проект. Честито за придобивките Simple Smile

A_vagabоnd, Честита нова година и на теб с пожелания за страхотни снимки на чисто новото ти моделче Simple Smile

Само да добавя, че тази неделя е края на втора седмица от 53 week, защото 01.12. беше края на миналата седмица.

A_vagabоnd, честита рожба!

# 708
Хайде и аз да се включа в проектa, който ще ми е първи. Гледала съм много и съм следила на други съфорумки и винаги съм искала да участвам, но все се притеснявах от смогването за снимки. Сега в 52 седмичният проект ми хареса това, че имам време цяла седмица за снимка Simple Smile А така ми се иска да пробвам да снимам нещо различно от детето и портрети Simple Smile Така че по проекта- малко нощна София Simple Smile

1/52 weeks by Mira Roydeva (Aquariel), on Flickr

# 709
Палечка, правилно ли те разбрах!!!! Мноооого, ама безкрайно много се радвам за вас  Hug Hug Hug Hug
Акварел, много ми харесва!!!
A_vagabоnd, честита рожба, давай да гледаме снимки, обожавам бебешки снимки. Наскоро ме беше хванала носталгията и се рових из архивите ...
Феичке, чудно портретче, добре си е 35ката според мен.
Бингъл, ах как ви завидях!!!
Дивчо, честита придобивка, да ти служи вярно.
Рали, ужас, какви са тези наводнения? Тук при нас ни дъжд, ни сняг има! Страхотен кадър си показала!!!
За снега в БГ ви завиждам ....
И аз започнах 52 проект, два даже - един за децата, един - селфове, ще видим докъде ще го докарам ...

Sefl 1/52 by Тracy Tomsickova, on Flickr

# 710
Утре ли се пада последния ден за седмичния проект? Днес едва ли ще успея да се измъкна да щракна някоя шипка и аз.

Сега да ви се поФаля. Дядо Коледа ми донесе светкавицата. Вчера. Simple Smile Ама се оказа пък, че фотоапаратът не поддържа отдалечено не знам си какво, та само закачена за hot shoe-то ще мога да я ползвам.

Заплюх си и 85чката, новата, с мотор. Ще чакам да я пуснат в продажба и се надявам да мога да си я подаря за РД-то на лято.

Диване, не знам дядо коледа каква светка ти е донесъл (предполагам SB700 или 900). И в двата случая можеш да я 'светнеш' от вградената дистанционно, но не можеш да я контролираш от апарата за сила, настройка за ттл и т.н. т.е. всички настройки трябва да ги въведеш ръчно в светкавицата.

Ако държиш на контрол директно от камерата, или без да се разхождаш ти трябва още една светкавица или това - http://magazin.photosynthesis.bg/offer/244103033001.html

Другия вариант е покет уизард с ТТЛ за никон като този комплект - http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=155&c … p;show=additional

И двата варианта не са евтини. Покет уизарда е по-сигурен, но не знам как стоят нещата с управлението на групи от светкавици, ттл настройки и т.н.

# 711
За много години!

Софи - много се радвам за теб! Лека и спокойна и... ами с риск да ме освиркате... снимките ги прави за спомен, не за показ  Grinning
(дано да ме разбра правилно)
И аз барабар Петко с момите в проекта, все още лудницата не позволява месечен, но седмичен е редно, че камерата паяжини хвана. Нито зима, нито сняг, нито дъжд имаме, шашавост някаква:

The Truimph of Life and Global Warming1/52 (7808) by Agent Provocateur 007, on Flickr

# 712

Само да добавя, че тази неделя е края на втора седмица от 53 week, защото 01.12. беше края на миналата седмица.

Диана и аз се чудех, но се оказа че сега тече седмица 1 - от 2 до 8 януари
http://www.calendar-365.com/week-number.html
В няколко сайта проверих

# 713
  • ENGLAND
Момичета, нямахме инернет и не успях да пиша. Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат. Свалих си успешно снимките с кабел. Мисля, че проблема е в картата, мъжа ми докато я слагал явно е счупил това дето се плъзга са заключване на картата и картата е била заключена. Сега съм си поръчала нова карта и мисля ,че всичко ще е наред. Благодаря ви още веднъж.за отзивчивостта.

# 714
  • София, Борово

Диана и аз се чудех, но се оказа че сега тече седмица 1 - от 2 до 8 януари
http://www.calendar-365.com/week-number.html
В няколко сайта проверих
значи се брои от неделя до неделя, аз мсилех, че е от понеделник до понеделник, понеже в БГ седмицата започва от понеделник...но това едва ли е от голямо значение:))
Палчека, сега се върнах да прочета внимателно какво си написала.. поздравявам ви за решението и много ви се радвам Hug

# 715
Здравейте и от мен! Една  година ви четох и с началото на новата реших да се вкюча - във форума, който ми е страшно интересeн и в седмичния проект. Снимката за седмица 1 по-късно, записвам се със стар кадър.

Packing for 3 par stacy's dream, sur Flickr

# 716
  • София
Най-вероятно ще се включа в проекта 52 седмици, но обмислям все още как пък и да не казвам голяма дума, че колкото пъти започна, все се провалям Grinning

Моят улов днес  Grinning 

Untitled by tchara, on Flickr

# 717
Цоп в проекта. Мая я нарича Няня  Crazy..

Nyanya AKA Yana by Едно Диване, on Flickr

# 718
Ще ви втръсне от селфове с мен, но на тоя студ малко са желаещите за снимки Laughing

Self by Abrasheva, on Flickr

# 719
Хайде и аз се включвам в проекта и дано този път да превъзмогна мързела  и издържа до края Laughing
Ето и първата снимка. Обработвала съм я на лаптопа на който хич му нямам доверие и ме притеснява дали всичко е наред с цветовете и контраста.

1/52 von diana/kraleva auf Flickr

Ninka Abrasheva , хубавите неща никога не омръзват така че продължавай да ни показваш селфовете си  Wink

Общи условия

Активация на акаунт