Фотография - 68

• 45 700
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Шоши, мерси мила, а как мога да видя къде е този седмичен проект?
Не звучи невъзможно, все по една снимка на седмица ще смогна да правя Simple Smile

# 721
Нинче- страхотен модел си си, не ти трябва друг

и аз се включвам, месечните признавам си ми идват доста тягостни, а и с работа, и деца ... всичко е само откраднати кадри
тъй като не зная утре дали ще мога да снимам, ще ползвам тази снимка като първа, за другата седмица се надявам да се вдъхновя по-далеч от децата Simple Smile

# 722
  • София/Осло
Софи, честито ! Прекрасна новина ! Лека и безпроблемна !  Hug
Палечка - хвърли топ новината и изчезна  Laughing
Чудесни кадри на последните страници   bouquet
И аз в 52 weeks... надявам се да успея да го подкарам тоя проект..ще ми се да запечатам годината!

1/52 weeks of 2012 by Deata, on Flickr

# 723
Mini, абе тя не е ли тази седмица първата, а от понеделник до неделя- втората?
Или аз нещо не съм наясно? Я ме светнете.

# 724
упс, двоен пост, сори   bouquet

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 02:12 от Лeни

# 725

Untitled by {Helena}, on Flickr

как мислите, твърде много ли и е цветното на тази снимка?  newsm78. Пуснах и едно Никол Ван екшънче, но е извън зоната ми на комфорт с обработките и не мога да преценя дали е добре.
(в оригинал освен дрешките, всичко е почти монохромно)

# 726
Софи  - и от мен лека и безпроблемна бременност! Радвам се!!!
Покрай тия проекти прекрасни неща творите - ще ви гледам с удоволствие!

Аз опитах да си порисувам върху един портрет, но май не се получи особено...

4 by lidya_gadjeva, on Flickr

# 727
Лени, за моя вкус твърде е топъл снега. Другите цветове ми харесват, но снега, особено при липса на слънце, не бих го стопляла. ( така позиционирана Зара е супер)

Аз след близо 20дни, най-после пътувам към дома. Така съм се затъжила за къщата ни))))
Довечера ако имам сили, ще седна малко да кача снимки от последните дни. 
Засега проектът 366 върви добре, сключила съм изгодна сделка с детето, проявява разбиране и съдейства ( засега). За мен работната година все още не е започнала, мисля да я отложа още с месец, да отменя някои ангажименти и хубаво да се затъжа за сесии, да започна на ново и заредена с хъс.  Mr. Green

# 728
Честита нова година, мили хора  Hug дано ни донесе много вдъхновение и прекрасни моменти, които да запечатваме в кадър...

аз май от два месеца не съм снимала (от проблеми разни, едно-друго) и сигурно съм забравила всичко, на което сте ме научили... но мисля да се включа в този 52-седмичен проект, като стимул да правя поне по една снимчица седмично, тъй да ме е срам, ако не снимам един вид  Laughing... да ме добавите освен и мен към скритата група  Hug

Соф, ако знаеш колко се радвам, честито, лека и безпроблемна  Hug

# 729
  • София/Осло
Лени , можеш да изстудиш, да !
Биля, чакам аз, чакам снимки да гледам !
Лиде, добра обработка, за пръстите си знаеш !
Прие мен първата седмица доста пълна се оказа, дано не е за сметка на останалите от проекта  Laughing
На едната червенее, на другата жълтее, разпасан отвсякъде..кажете другите кусури ...

# 730
И аз влизам с молба да ме добавите към проекта 52 седмици  Simple Smile ,а и ще е по силите ми един седмичен кадър ....за днес една Дея....с преекспонирани участъци и  бяло-което всъщност е сиво..... Sad
Лени ,аз пак да те помоля да ме добавиш в контактите си ,благодаря Simple Smile

1/52 weeks by Ernesto_05, on Flickr

# 731
Добавих те в групата, ernesto_05

Ако има още някой, който не е член: натиснете бутона "Join"; изпраща писмо на модератора.

# 732
Хайде и аз в седмичния проект  Grinning  Дано тази година го завърша!!  Embarassed

1/52 by Lyubata, on Flickr

# 733
Май всички започват проекта, дано го завършим Simple Smile)))
Хайде и ние да не останем с един семеен селфSimple Smile Таткото ни завидя, че не е бил в къщи да го включим в купона, но ние по женски Simple Smile))

Sisters by Photography By Kemi H, on Flickr

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 00:32 от esy

# 734
100 снимки изщраках, нищо не харесах Sad, нещо се отчайвам.
Ето и нещо от мен за проекта, да се включа поне /нито кадриране, нито цветове харесвам Sad/
Утре ще си разпечатам един лист със сиво, че нещо балансът на бялото не мога да го преценя.

1/52 by Фреш, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт