Фотография - 68

• 45 709
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Успех с проекта на всички!
la Fée има тема тук
http://www.flickr.com/groups/not365/pool/with/6641136957/

То има ама специална покана ми пише че трябва да имам.  Crazy

Добавените сте всички от днес  Wink

# 691
Аз отдавна не бях снимал, та днес откраднах малко време за госпожицата...ето ви две по случай навършването на 5м и 1ден...

Little DEAvil by Rhy@n, on Flickr

Dea by Rhy@n, on Flickr

Честито на всички очакващи новия Никон Д4 и Никкор 85 1.8... Аз мисля да пусна пре-ордър за 85ицата...

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 09:40 от rhyan

# 692
Има вече Нов Никон Д4

http://www.dpreview.com/news/2012/01/06/NikonD4launched

и обектив AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G ( на прилична цена)

http://www.dpreview.com/news/2012/01/06/Nikon_Nikkor_AFS85mm

# 693
Хайде да си покажа последните два кадъра...
Отдавна не бях снимала китки, а скреж никога...

Моята страст си остават цветята... by Kemerova, on Flickr

Untitled by Kemerova, on Flickr

# 694
Успех с проекта на всички!
la Fée има тема тук
http://www.flickr.com/groups/not365/pool/with/6641136957/

То има ама специална покана ми пише че трябва да имам.  Crazy

Добавените сте всички от днес  Wink
Моля и аз за добавяне. Макар, че е последният ден, днес съм нарамила фотото с мен на работа и чакам да обърне на сняг, за да изляза по Славейков и да снимам  Peace

# 695
Моля и аз за добавяне. Макар, че е последният ден, днес съм нарамила фотото с мен на работа и чакам да обърне на сняг, за да изляза по Славейков и да снимам  Peace

Оф, надали днес ще вали Simple Smile). И аз мислех да си взимам апарата , но сутринта като видях времето се отказах:). Ще чакаме - утре може и да завали сняг

# 696
Моля и аз за добавяне. Макар, че е последният ден, днес съм нарамила фотото с мен на работа и чакам да обърне на сняг, за да изляза по Славейков и да снимам  Peace

Оф, надали днес ще вали Simple Smile). И аз мислех да си взимам апарата , но сутринта като видях времето се отказах:). Ще чакаме - утре може и да завали сняг

При нас вече обърна на сняг, до утре го дават да натрупа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 697
В Студенстки град вали сняг.  Laughing
МНОГО СНЯГ

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 20:00 от Суха Мащерка

# 698
При мен от седмица не е спряло да вали дъжд и да духа силен вятър.
Има наводнения и няколко убити от паднали клони.

Love is in the Air ! by Ralitza, on Flickr

# 699
Утре ли се пада последния ден за седмичния проект? Днес едва ли ще успея да се измъкна да щракна някоя шипка и аз.

Сега да ви се поФаля. Дядо Коледа ми донесе светкавицата. Вчера. Simple Smile Ама се оказа пък, че фотоапаратът не поддържа отдалечено не знам си какво, та само закачена за hot shoe-то ще мога да я ползвам.

Заплюх си и 85чката, новата, с мотор. Ще чакам да я пуснат в продажба и се надявам да мога да си я подаря за РД-то на лято.

# 700
Честита Нова Година момичета!!  Hug
Аз започвам новата година с една от най-големите си цели - да успея да напредна по-чувствително с фотографските си умения, че какво ли не се случи предната година и не ми се отдаде нито възможността, нито времето, нито вдъхновението да снимам. Тази година няма да работя, а и си имам нов модел така че мисля, че това е моят шанс  Crazy

От 13 Декември си имам вече бебе - мъничката Зара (най-големият ми успех за миналата година  bowuu ) и се надявам с нейна помощ да напредна. Очаквайте бебешки снимки до втръсване, т.к. специално за нея си взех 50мм./1.4 както и ви се похвалих преди месец-два.
Сега със съветите на Диването (за които страшно много й благодаря   bouquet  ) се надявам да изкарам кадри, достойни за показване.
Трябва ми само една светкавица, отражател и нов статив, т.к. стария го счупих и скачам в дълбокото.

Благодаря ви за вдъхновението, за съветите, за критиките и подкрепата!   Hug

# 701

Ми, аз за неделя си го планирам като последен ден от седмичния проект. Честито за придобивките Simple Smile

A_vagabоnd, Честита нова година и на теб с пожелания за страхотни снимки на чисто новото ти моделче Simple Smile

# 702
Диването, ако искаш да си ползваш светкавицата off-camera, можеш да си купиш радиосинхронизатор.

Софи - честито! Лека бременност Simple Smile

# 703
Някоя мама имала ли е подобен проблем:Отивам в лайтрум-а и натискам да ми зареди нещо (било то да зареди снимка,папка..) и забива и ми дава да затворя програмата или да потърся решение в интернет.Изтеглих 3 версии и трите са така...

# 704
A_vagabоnd , Честита радост! И моята калпазанка е родена на 13 дек, но преди 2г  Laughing
Диване, Честита светкавица и на теб.
Раян, много добър изглежда Д4...  #Crazy
Аз си чакам 135mm 2G!

Днес стартирах 52-седм. проект. Опитах се да снимам навън Леа - беше много студено, а светлината недобра. И така се принудих да си направя селф. Май сгреших, че извадих 35мм. Но мястото все не стига...

Общи условия

Активация на акаунт