Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?
и нареди да запиша малките златоперки за празника - Славена - 13, Невена -11 и Демира-Мария - 7 г. Последната даже и ще рисува
Без нашия надзор нищо няма да бъде направено – това е жестоката истина! Моят съпруг колкото е любознателен и изпълнителен започна да дава вече заето и насаме вече няколко пъти ми споменава за стачка (няма да пишел домашни и толкова ).
В това отношение моята упоритост е по-голяма – аз строявам него, а той – децата.
С една дума - пълна пародия на учене! Та тука ми идва и запитването към
Конкретно за медицината, това е the best вариантът, защото ще се избегне изискването на специален курс на средно образование. С нашата диплома по медицина и с някои изпити (естествено) може да се специализира там. За инженерствата (каквото иска пък Ади) е много по-лесно.

, а децата в действителност имат много по-големи възможности отколкото си мислим. Опитвайки се да им помогнем в същност се завъртаме в един омагьосан кръг, а децата стават все по зависими от нас. И колкото по-закрилнически сме настроени, толкова по-лошо става. С малката в момента процедираме по същия начин, както с батко ѝ, само ако много се затруднява да направи нещо сама помагаме. Това означава, че сама се облича, сама си мие зъбите, оправя си леглото, прави си закуска, сипва си супа или каквото има сготвено и го топли, дори чиниите успява да измие, не е перфектно, но бива. В момента се упражнява да пише, научи буквите сама, това беше условието да я пускам чат-пат на лаптопа и така. Пък и аз съм си гад, не се излиза лесно наглава с мене