Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?

Както виждаш, доста от семействата тук са срещнали негативно отношение от страна на близките си, но никой няма право да управлява живота ви отстрани.
Като че ли има някаква криворазбрана загриженост в подобни коментари, някакво съжаление към вас, че се нагърбвате с нова отговорност и грижа- колкото и да е грубо, надали е казано с лошо чувство....но от такива думи боли. 

Разбрах, че помощта при раждане на първо дете е 250лв. за второ е 600лв а за трето и повече 200лв. може ли някой да ми разясни логиката.Нали се борят за увеличаване на раждаемостта?Малко се чувствам като приравнена към малцинствата 
но за разлика от нея ние се радваме на пълна къща, детски смях и сме много щастливи. Всяко дете е богатство. Аз се гордея много че сме родители на 3 деца, постоянно ми задават тъпи въпроси - случайно ли е станало, как така се решихме, горките, колко ни е тежко, но въобще не им обръщам внимание. Аз дори в последно време си мисля че ми се иска и четвърто, но засега това е само мисъл в моето съзнание
Със сигурност съм пропуснала някого, извинете ме, но на първо мислене тези мами ми дойдоха в главата
, така че искаш-не искаш, плащаш, за да не останеш без ток. За тази година само този данък е 800 евро на нашата къща