Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?
). Тогава правото се губи. Същото става и ако учи платено обучение - тогава не знам точно каква е законната причина, но предполагам се приема, че щом имаш средства да го издържаш да учи платено, значи можеш да си плащаш и таксата е двтското заведение.
.Малките са здрави,ковто е важното,а другото ще се нареди.Стягам абитуриентка и осъзнах,че много съм одъртяла
.Ама тя шивачката ми говори за някакви платове дето не знаех че са платове
Много хубави имена носят децата ти!
Покажи снимчици! 
Шефката забегна на другия край на света и няма кой да ни строява. И кафе няма, откакто Ванчето тръгна на работа.... 
И все този аргумент- "не ми се спи още, не ми се спи още". Един вид, остави ме на мира, сам ще преценя кога да си легна.
Говоря, говоря, обяснявам защо има нужда от сън, но стената може и да ме е чула, той със сигурност не е. Казва, че съм го тормозела, той бил достатъчно голям да си прецени кога да си легне. Иначе сутрин си става, учи, оправя се - всичко си свършва, но според мен сънят му е малко. Ама какво да се прави...

), но и той до 7.30 е заспал...