Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?
… явно като бебета са били по-послушни. 
(имаше миналата година такъв случай с едни роми, които даваха на децата си ракия, за да се топлят през зимните вечери, че сега може и ние да минем редом с тях)
Вместо да се втурнат да свършат своята работа, те започват да спорят и опитват да ни надприказват как не им се прави дадено нещо, и защо да го правят,и… т.н., т.н. Всичко това може да продължи дълги часове(абе направо безкрай) ако ние с баща им не сложим точка като им подвикнем. Това за съжаление е сигнала в тяхната глава,че вече са прекалили с приказките. От друга страна съвсем отговорно заявявам, че на мене би ми било по-лесно ако не ги карам постоянно да си четат уроците, но ако не ги направят, „камъните” пак ще бъдат в моята градина. Ясно е че възпитанието не винаги може да се движи по рамките, определени в големите педагогически книги. В противен случай положителен резултат не може да има. И пак завявам, че има деца, и деца. Всяко е различно, само по себе си, дори и израстнали в еднаква среда.
БЕБЕНЦАТА НА МОНИ ВЕЧЕ СА В ПРЕГРЪДКИТЕ НА МАМА
Много, много радост ви пожелавам - на цялото семейство.
Когато чакахме нашето последно бебе, малкият ни син не беше очарован, защото не обичал бебета. Сега не мога да го отлепя от сестра му (буквално!). Даже и в момента двамата се боричкат на дивана, докато уж гледат филмче. 
. Моята направи грандиозен скандал, събра всички по близки роднини да ми кажат да го махна, изпрати ми по леля ми 200 лв. за аборт
. Каза, че колежката и имала 8 аборта, а фризьорката 19