Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте момичета.На нас също ни предстои рожден ден през юни и започнах да се оглеждам за подходящо заведение.Иска ми се сякаш да е на открито, но пък моят малчуган не се спира като стрела е и трябва да е оградено отвсякъде че да не избяга Joy Става на 2г.Ще прочета и следя темата с интерес, за да взема по-лесно решение за заведение.

И аз се включвам със същото запитване, с тази разлика, че моя син става на 4 год. И да има опция да се преместим под навес, ако ни изненада дъжд...

Панамера
Мистрал - не ми харесва там обслужването
Максим - обаче имат едни езерца...

Може и за други да се сетя. Ще допълвам.

# 436
мисля да го направя в морската градина,с един аниматор.
Били сме на няколко РД на заведението на езерцето.Те предлагат аниматори.Търсят съкровища, качват ги на определени съоръжения от детският кът.Винаги е било много приятно и децата са били доволни!Само следи прогнозата за времето Wink

# 437
Спряла съм се на две места - Рая и Мечо Пух в Елитис.
Определено Рая. Не може да се сравнява в Елитис. В Елитис малкото ти дете ще бяга наистина, но и ти трябва да бягаш след него, за да не го блъсне/събори някой.
Единствения минус на Рая е, че работят до рано.
Торта с Мини маус-страхотна ни направи Галя от л'амор.

# 438

Toва в Морската градина ли беше  newsm78 Може ли малко повече инфо къде е точно да отида на място, че тия дни трябва да го реша къде ще бъде...

# 439
  • Варна
Моля за отзиви за SOLO /диагонално на Голдън Тюлип/ -
доволни ли сте от обслужване, аниматори, меню... ?

# 440
Здравейте, на мен ми предстои рожден ден на дъщеря ми, която става на 2. Спряла съм се на две места - Рая и Мечо Пух в Елитис. И двете ми допаднаха на пръв поглед, всеки си има плюсове и минуси. В Рая ми хареса това, че за 3 часа е затворено само за нас, но е по-малко като пространство, а в Елитис ми хареса това, че детския кът е супер голям и ще могат децата да бягат и играят на воля. А, да, там мога да си занеса торта, каквато искам, не е задължително да е от тях, само искат за внасянет 10 лв.сервиз. Моля, дайте мнение и съвет, който е празнувал на двете места, много ще съм благодарна, че тези дни мисля да запазвам. Децата ще са на различна възраст от 2 до 7 годишни  Simple Smile И още нещо искам да питам, в голямо чудене съм за тортата - от къде по-точно да я поръчам, че трябва и сертификат да има, за да я внеса в заведението. Искам да е нещо с Мики Маус, че засега само него познава, но на повечето нещо не са им сполучливи фигурките, не приличат на героите въобще. Някой, ако има идея и знае къде ги правят сполучливи, моля да сподели. В каталога на Дъга гледах, но там половината са като реалните герои, а другата половина можеш да гадаеш само кой герой са искали да направят  Grinning Споделете идеи и опит. Малко дълго стана, за което се извинявам. Благодаря ви предварително   bouquet

В Елитис не съм празнувала,но мисля,че там има доста по-малко играчки,само батут,един басейн с топки и май една гъсеница-тунел  newsm78 В Рая празнувахме миналата година РД на 3г - имаше около 10 деца,много съм доволна - първо няма други хора,затварят за нас,децата са ти под носа,вижда се кой реве,кой се смее,всичките родители направиха снимки,децата се забавляваха много да се катерят в Лабиринта с пързалката.Тортата също беше хубава - на Дъга взех - не се занимавах нито с доставка,нито сервизи допълнително плащах.За хапването беше удобно,че всичко е на масата - като огладнеят идват малките,хапват,после пак бягат,хапките като че ли вървяха повече от пицата - някак не беше много удобно с големите парчета,имаше и сладки, музика,за децата имаше и аниматор,който общо взето ги наглеждаше,но на тази възраст няма и какво да искам да ги въвлича в колективни игри.Зависи на каква възрасте  рожденника - според мен за 2-3-4г става,за по-големи деца може и да им е малко там,общо взето препоръчвам го  Peace

# 441
  • Варна
Моля за отзиви за SOLO /диагонално на Голдън Тюлип/ -
доволни ли сте от обслужване, аниматори, меню... ?

Миналата година празнувахме там. Ето мнението ми :
Цитат
Здравейте!

Да споделя за нашия РД в "Соло". Имаше 2 момичета, които трябваше да следят децата, но в действителност само 1 момиче беше в детския кът и ги наблюдаваше.
Хапките(мини сандвичи) за децата си бяха толкова колкото и уточнихме с управителката - по 3 хапки за дете. Сока беше 2чаши по 150мл. за дете и даже остана - децата не се спряха на масата изобщо. Имаше и сладки и соленки, които са включени в детското меню.
Торта си внесох от "Крамер" и съм много доволна от нея, вкусна и с картинка която никъде другаде не предложиха - колата на Спийд Рейсър Smile.  Няма допълнително заплащане за  внасяне на торта.
Като цяло не бяха много организирани в заведението, но може и да е заради това, че възрастните бяхме в залата за непушачи - всичките ни гости не пушат.

Най-доброто за края : сина ми с нетърпение очакваше клоуна (поканихме Живко Драгостинов) и МНОГО се забавлява. Радвам се, че го поканихме. Имаше деца, които се притесняваха от пукането на балони, но те пък свободно си влязоха в детския кът, което не попречи играта с клоуна да е много забавна. Родителите се забавлявахме заедно с децата .

Сина ми се забавлява, гостите също - доволна съм от празненството .

# 442
  • Варна

Toва в Морската градина ли беше  newsm78 Може ли малко повече инфо къде е точно да отида на място, че тия дни трябва да го реша къде ще бъде...

Да, в Морската градина на около 100-на метра след Хоризонт посока делфинариума.

За Соло писах преди няколко страници как мина нашето празненство през април, тази година.

# 443
Благодаря, Alokazia bouquet
Ако има и други идеи за РД на открито споделяйте...  Grinning

# 444
Влизам да споделя мнението си за "Голдън Тюлип"- рожден ден на едногодишно дете. Повечето гости деца бяха на възраст 1-2-3 годинки. За аниматори не мога да кажа, тъй като децата са малки и не съм наемала. От всичко останало съм много доволна. ...

може ли да споделиш цените? какви играчки и забавления се предлагат за най-малките - 1-2 годинки?

Цените за кое? Кажи какво те интересува. Аз имам цени за кетъринга. имат и отделни оферти за меню за възрастен и дете, но аз гледах основно за възрастните.
Детския кът се състои от- пързалка, люлка (от тези двойните), масичка със столчета, има оградено място с топки (то това май им е най-забавното на малките), баскетболен кош и една гъсеница за лазене... Май това е всичко. Сега като го изброих не е много, но се напълва голяма част от залата и за всичките имаше какво да се прави.

# 445
Записвам се да ви следя за идеи за РД на открито. Искам заведение, тип пицария примерно с хубава градина с детски кът. Идеята ми е да наема аниматор, който да занимава децата 1 час, а после да играят сами. Рожденикът и гостите са на 6 години. Тези дни ще отида до Олд сити- до Проектантска, четох добри отзиви за там  Rolling Eyes

# 446
  • гр.Варна
Имам време още 1-2 месеца (до разгара на лятото)  хубавичко да измисля рожд.ден на дъщеря ми -става на 6г.
Празнували сме досега основно в двора ни, веднъж в Луна -парк в КК Албена и 1 път в Капела Плей. Тази година  ми се ще пак да е в двора - барбекю за големите, пици за децата  ,сладолед  .
Забавленията :  игри и нещо като дискотека . Имате ли идея за някой аниматор, който да се прави на ди-джей? Или игри на фона на музика? Ще ми се да ипровизирам и сцена , където всеки може да се изяви -  от сега децата са замислили хореография на танц. Идеи приемам всякакви  Party

# 447
  • Варна
Вчера мина и нашия Р.Д.-7г. Бяхме в ресторант Панамера кв. Бриз. Условията там са чудесни, както за малки деца, така и за големи. Децата много се забавляваха. В детския кът имаше две аниматорки, за които е се заплаща. Те се занимаваха с по малките ни гости. За големите бяхме с отделна анимация, която ние сами си осигурихме. Една жена на име Сашка, която води вече около 6 рождени дни на децата от градината ни. Моята дъщеря сама се беше уговорила с нея на Р.Д. на нейна приятелка (мен дори ме нямаше там, после ме информираха и ми дадоха номера и).
Относно ресторанта - Кухнята е вкусна, но грамажите са на половина. Украса в ресторанта липсва, ако искаш си носиш. В началото като влязохме много се ядосах на смешните порции фъстъци, а платата бяха под всякаква критика (даже и декорация нямаха), но ни обслужиха сравнително бързо и реших да си замълча, за да не развалям празника.
Дъщеря ми е много доволна!

# 448
  • Варна
Да споделя и моите впечатления от Шрек.Изобщо не съм доволна.Никаква организация.Рожденият ден трябваше да започне в 11,00 ч, а те в 10,55 още не бяха отворили залата.Имаше едно момиче, което играеше ролята на сервитьор, аниматор и още не знам колко длъжности.Бягаше през цялото време по етажите , да донесе сок, после  пица ...Децата стояха сами в детския кът, беше им скучно и непрекъснато идваха при нас-родителите, които бяхме в залата за не пушачи.Напитките на родителите-гола вода.В залата за децата миришеше на мръсни пантофи.Занемарени играчки , надраскани маси....
Не препоръчвам това заведение #2gunfire

# 449
някой празнувал ли е детски РД в пицария тримата мускетари,тази която е на улица Тролейна,под затвора-търся отзиви за това заведение.

Общи условия

Активация на акаунт