Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Ясно, мислех че има втори парти център. Трябва д аго посетя.

Друго място бихте ли ми препоръчали за 1-ви РД?

# 346
  • варненка от София
Здравейте, да се запиша и аз. Отдавна ви чета, но все още не съм решила.
Предстои ни първия РД на детето. Другата седмица смятам да правя обиколката и да запазвам заведение. Щесе радвам ако ме ориентирате за място.

Прасунчо, това в новото Парти плей ли е, на ул. Отец Паисий? Или на Чаталджа?

Аз мислех за нещо като ресторант, но да има и някакъв детски кът, подобно на залата в х-л Голдън Тюлип, но ресторант. Ще има 3-4 деца и повече възрастни.
Какво ще ми препоръчате?
Бих искала да си внесем кетъринг и торта...... де факто само място ми трябва.

Панамера е твоето място - ресторант с детски кът. Аз лично много го харесвам зеведението.

# 347
marulka_s , благодаря. Набелязала съм го да отида на място.

# 348
  • ВАРНА
В Панамера не се ли пуши вътре?

# 349

Също посетихме и Невеляшка - е,нашия РД ще е там  Peace Детето веднага влезе и го изкарахме след 15минутни  уговорки и с помоща на аниматорката  Crazy

Интересно ми е дали ти взеха 4 лв за детски кът? /за 15 мин престой/. Когато ходих преди време да оглеждам и  аз за РД, малкия пожела да влезе-престоят му вътре бе не повече от 10 мин. и излезе и стоя при мен на масата докато говорих с управителката /може би или човека който приема резервациите/. След като приключихме, донесаха ми сметката за консумираните напитки + 4 лв за детски кът, което адски ме ядоса. Няма проблем да си платя за влизането, но не и за 2 часа тарифа. Не съм за 4 лв, но не е честно. Сервитьорката най-категорично ми заяви да стоя 2 часа тогава??? Взех крайно решение, че в този клуб повече никога няма да стъпя.

# 350
gqa,да,и нас ни таксуваха 4лв.
Мъжът ми и той не беше очарован от това,но имайки в предвид ,че няма друго подходящо място за РД,според моите лични критерии и разбирания съм склонна да затворя очи както се казва.
Не е редно и според мен-спор няма,също така не ми допадна идеята да си плащам сервиз на тортата  щом я внасям 'отвън' , но пък мястото ми хареса,детския кът също,на малкия също му допадна,съобразявам се и с гостите и не на последно място си направих една груба сметка какво ще поръчаме и колко ще ни струва-устройва ме.
Много ми иска да има друго място,което да няма такива изисквания,но за съжаление няма.
А всеки иска РД на детето му да е незабравим и понякога се налага да се съобразим с дори и абсурдни условия ... за съжаление...

# 351
Здравейте, последно да питам (утре ако имам време ще отида и на място): Кажете ми дали сте празнували в залата в "Голдън тюлип" и "соло" (на противоположния ъгъл на същия хотел) .... В това СОло съм сядала само веднъж на терасата и не знам как е вътре. Принципно ако е хубаво времето смятам, че и ние ще сме отвън, а децата вътре. Имат ли кетъринг или се внася? Аз не питам за детския кът, а за всичко останало, защото ние ще сме повече възрастни и 3-4 деца, та гледам нас да организирам.

# 352
  • Варна
Привет. Вчера празнувахме в "Соло". Местенцето за мен е перфектно, детския кът също. Децата, които в последния момент останах с 3 по-малко от плануваното се нащуряха на воля много хубаво в детския кът и за късмет въобще нямаше външни деца, та се разполагаха сами. 2 лв е на час за дете, може да си запазиш целия кът срещу допълнителни 20 лева на час. Живко Драгостинов ги забавлява един час, останалите два часа играха там. Детския куверт е 7 лв, храната почти всичката остана. Единствения недостатък там за мен е кетъринга, много хубави неща предлага фирмата, с която работят, но ми идва малко скъпичък за моя джоб. За торта от вън не искат такса, и двете момичета от детския кът са много мили.

# 353
Ние празнувахме РД на малката в детския кът в Аспарухово. Само че нямахме анимация, а запазихме маса в пицарията. Доволна съм от детския кът много. Става и за големи и малки. И към пицарията нямам забележки, но в "мола" има много цигани. И предния път като бяхме, го забелязах и сега. Също така в самото барче около пицарията се пуши и става доста задимено. Само дето сме ходили до тоалета с децата и бяхме вмирисани на цигари. Иначе откъм цени, детски кът, обслужване нямам забележки.
Това е много добър вариант за пицария с детски кът.

# 354
Привет. Вчера празнувахме в "Соло". Местенцето за мен е перфектно, детския кът също. Децата, които в последния момент останах с 3 по-малко от плануваното се нащуряха на воля много хубаво в детския кът и за късмет въобще нямаше външни деца, та се разполагаха сами. 2 лв е на час за дете, може да си запазиш целия кът срещу допълнителни 20 лева на час. Живко Драгостинов ги забавлява един час, останалите два часа играха там. Детския куверт е 7 лв, храната почти всичката остана. Единствения недостатък там за мен е кетъринга, много хубави неща предлага фирмата, с която работят, но ми идва малко скъпичък за моя джоб. За торта от вън не искат такса, и двете момичета от детския кът са много мили.
колко ви излезе всичко с тортата и анимацията, ако не е тайна Simple Smile

# 355
колко ви излезе всичко с тортата и анимацията, ако не е тайна Simple Smile

И мен ме интересува... и инфо за кетъринга?

# 356
ходих да гледам кетъринга - наистина за това, което предлагат не е скъп, има и по-евтини изпълнения, но тея хапки и прочие са хем със скъпи неща, хем красиви; а сега в грабо има на джи-кетъринг промо за 50 хапки и не изглеждат зле- пък и на половин цена!!!! Wink

# 357
Здравейте мами,
предстои ни 3-ти рожден ден. Доста неща изчетох. Преди 2 часа се обадих в "Бабината къща". Жената, с която разговарях ми разказа подробно всичко...искрено ме развесели тази дама...чак ми потекоха сълзи от обясненията как протича партито. Направо ми се прииска аз да съм главния герой.
Моля ви, мами, които сте празнували с дечковците си там - дайте ми отзиви от първа ръка. Много ме зариби тази жена. Още съм в чуденка дали да не сме в детски кът да се налудуват децата, но пък на детски кът винаги можем да отидем....а това, ако е така както ми го описаха по телефона, би било незабравимо преживяване.
Не открих много за Бабината къща, а много ми се ще да се отзоват повече мами на въпроса ми.

П.П. Пуснах и нова тема за Бабината къща, после реших да пиша и тук, защото предположих, че повече хора четат темата.

# 358
Здравейте, мили майки, планиращи с трепет детски рожден ден. Нашият мина в пълен фурор в понеделник, 16.04.2012год. Направихме го в Бейби Рок в Аспарухово. БЕШЕ СУПЕР !!!!! Рожденика стана на 5 год.  и това несъмнено беше идеалния избор. В заведението бяхме само ние / 13 деца и толкова родители/. Аниматорите са много мили и любезни. Бях поръчала 1 час парти с мнгоо игри. Децата се налудуваха на воля. Почерпката за децата се сервира на специална маса вътре в детския кът, така че родителите не си видяха децата 3 часа. Тортата естествено беше от Дъга[url]http://www.tortidaga.com/url] и можех да си я донеса / със сертификат/. Много съм доволна, а рожденика още само за това говори. Препоръчвам го с две ръце, особено за възрастта 3-6 год.

# 359
  • Варна
Здравейте мами,
предстои ни 3-ти рожден ден. Доста неща изчетох. Преди 2 часа се обадих в "Бабината къща". Жената, с която разговарях ми разказа подробно всичко...искрено ме развесели тази дама...чак ми потекоха сълзи от обясненията как протича партито. Направо ми се прииска аз да съм главния герой.
Моля ви, мами, които сте празнували с дечковците си там - дайте ми отзиви от първа ръка. Много ме зариби тази жена. Още съм в чуденка дали да не сме в детски кът да се налудуват децата, но пък на детски кът винаги можем да отидем....а това, ако е така както ми го описаха по телефона, би било незабравимо преживяване.
Не открих много за Бабината къща, а много ми се ще да се отзоват повече мами на въпроса ми.

П.П. Пуснах и нова тема за Бабината къща, после реших да пиша и тук, защото предположих, че повече хора четат темата.

Ето информация:
https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … 0/101879286516114
https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0 … 0/103582059719192

Общи условия

Активация на акаунт