Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Alokazia, благодаря за отговора. Тези неща ги гледах, но ме интересуват мнения на хора, които са празнували там, за да разбера дали наистина се получава такъв невероян купон, какъвто ми го описа жената, с която разговарях.

# 361
да; но с 3-годишни, не знам

# 362
Alokazia, благодаря за отговора. Тези неща ги гледах, но ме интересуват мнения на хора, които са празнували там, за да разбера дали наистина се получава такъв невероян купон, какъвто ми го описа жената, с която разговарях.
На мен лично мястото въобще не ми хареса, играчките и всичко е старо, мръсно и занемарено. Иначе наистина ги забавлява децата. Ходих на РД на 7г.дете като малката ми беше на 2г., нея с нищо не можа да я зарадва, аз само вървях след нея и внимавах какво пипа и лапа, че всички играчки бяха изключително мръсни. Големите може и да се забавляват, но за малки-в никакъв случай. Прецени си колко са ти големи гостите и отиди на място да видиш обстановката.

# 363
  • Варна
На мен лично мястото въобще не ми хареса, играчките и всичко е старо, мръсно и занемарено. Иначе наистина ги забавлява децата. Ходих на РД на 7г.дете като малката ми беше на 2г., нея с нищо не можа да я зарадва, аз само вървях след нея и внимавах какво пипа и лапа, че всички играчки бяха изключително мръсни. Големите може и да се забавляват, но за малки-в никакъв случай. Прецени си колко са ти големи гостите и отиди на място да видиш обстановката.
Споделям това мнение - не е поддържано. Игрите са за деца поне на 4-5години. Бяхме гости там - децата бяха от 5 години нагоре и се забавляваха. Беше много задушно - летен РД беше. На мен лично не ми допадна менторското поведение на бабата, но за децата беше много интересно.

# 364
Чета, чета темата, гледам да чета актуални мнения от началото на годината и гледам, че основно се обсъждат РДта за по - големи деца. Дъщеря ми скоро ще стане на годинка и ще се радвам ако някой ми даде съвет за подходящо заведение за деца около 1-2 години.
Чета мненията за тази година, защото не се знае кое от обсъжданите заведения си е сменило местонахождението или е затворило. Както се случи с Бамболино. Вече го няма. И с Водолей в Аспарухово, а бяха страхотни за малки дечица! Била съм на рождени дни там.

Капела не препоръчвам на никой, защото освен единия детски кът друго няма какво да предложат. А всички знаем какво става като се съберат деца от всякакви възрасти на едно място.....Ударени носове, извити ръце....Големите направо скачат върху малките. И освен всичко там явно са най - скъпи кувертите.

# 365
  • Варна
Бейби РОк в Аспарухово може да стане за 1-2 годишни.
Лично мое мнение е че тези рожденни дни се празнуват най-добре у дома, стига да има място  Peace.

# 366
За деца на тази възраст бих препоръчала отново детски кът Рая или Невеляшка,може би има още много места подходящи за малки деца,но моят опит е от тези две места.Тук мамите коментират,че парти плей също е пригоден за бебешоци Simple Smile

# 367
  • Варна
Чета, чета темата, гледам да чета актуални мнения от началото на годината и гледам, че основно се обсъждат РДта за по - големи деца. Дъщеря ми скоро ще стане на годинка и ще се радвам ако някой ми даде съвет за подходящо заведение за деца около 1-2 години.

Миналата година бяхме на доста рождени дни на "наборчета"(тогава на 1г.) най-много ми хареса този в Невеляшка.  Peace

Започвам и аз да се оглеждам вече за РД на 2г. юнак. Иска ми се да е навън. Ще следя темата с интерес.

# 368
Аз сега се връщам от Двете кули капарирах обаче май започвам да се разколебавам....  Rolling Eyes С деца на 4г ще е рожденния ден,изборите ми се сведоха до Рая/Елитис/Двете кули/Пфое Мол,защото ще е в делничен ден и след детската градина,затова гледам да е наблизо.В Раята сме били,струва ми се подходящо за по-малки дечица,иначе там си изкарахме супер....Елитис освен един батут май кой знае какво няма...Пфое Мол не ми допадна,че трябва да си вървиш след детето постоянно и сякаш е по-малко обезопасено в сравнение с Лабиринта в двете кули.Честно казано притеснява ме това,че ако има още рожденни дни с по-големи деца .... Моля ако някой е празнувал там да сподели впечатления  Praynig  Praynig  Praynig

Търся и фотограф за 1 час фотозаснемане,обаче цени от порядъка на 60лв ми се струват малко пресилени  Thinking Ако някой може да помогне със съвет и за кетъринг да свирка,доколкото разбрах можеш да си внесеш каквото искаш в залата на двете кули,нали я наемаш Thinking   newsm78

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 21:57 от jerry

# 369
  • Варна
Нашият РД ще е в боулинга на Двете кули.7лв. на дете-пица безалкохолно и сладки,торта каквато искаш.

# 370
Дон Домат дай малко подробности за боулинга на двете кули,че и на нас ни предстой РД,и съм в голяма чуденка.Досега винаги сме празнували на открито.Но всяка година е едно треперене дали няма да завали,а и вече имаме един провален РД заради дъждовно време и не ми се рискува.Някой ако има идей за РД на детенце на 7 год.моля да помага,че вече ужасно се изчерпах.

# 371
  • Варна
iva1 куверта е7лв. на дете. Включва парче пица, едно сокче или газирано и сладки и соленки. Могат да се поръчат и пържени картофи, но аз не съм поръчвала. Цената на една писта е 17лв. за час, като на писта играят 6 деца.Тортата се внася и е какавато искаш, режат я и поднасят без допълнително заплащане.
Ако има възрастни предлагат и плата с хапки.
Аз досега не съм рискувала с РД на открито, защото времето е различно всеки път.  Празнували сме на открито, но с опцията заведението да има открита и закрита част и да се седне според времето. Преди 4 години, даже беше толкова студено, дъждовно и ветровито, че сякаш беше зима. Crazy

# 372
За жалост много отрицателни мнения чувам последно време за детски клуб "Радост и Усмивка"намиращ се на ул"Цимерман", а взех ваучери за там. Аниматорката им май е под всякаква критика, държала се с децата като с кученца, искаш не искаш изпълняваш, пък дори и насила. то от такива игри-Благодаря!!! Взех сериозно да се отчайвам, но ваучерите са налице за жалост:(

# 373
  • Варна
ani kiko, можеш да поговориш с нея и да ѝ кажеш, че не нужно и не държиш всички деца да вземат участие в игрите. Все пак, който плаща той поръчва музиката . Grinning

# 374
Здравейте Simple Smile Наближава рожденият ден на дъщеря ми която ще стане на 5г. Искам да попитам някои празнувал ли е РД  в детският кът , който се намира в мола в Аспарухово , някакви впечатления ? Намерих страницата им във facebook    https://www.facebook.com/profile.php?id=100003462890027    , партита изглеждат забавни , но искам и лично мнение , благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт