Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Празнувахме РД на сина ми там - доволни останахме и децата и възрастните. Били сме и гости там - пак е било хубаво. Децата се забавляват много. По-напред в темата има и други добри отзиви  Peace.

# 376
  • Варна
Момичета, препоръчайте място за празнуване на РД за ставащ на 7г младеж. Ако е възможно някъде от Чайка до центъра. не сме особено мобилни и не искам да е много далече.

# 377
  • Варна
Аз сега се връщам от Двете кули капарирах обаче май започвам да се разколебавам....  Rolling Eyes С деца на 4г ще е рожденния ден,изборите ми се сведоха до Рая/Елитис/Двете кули/Пфое Мол,защото ще е в делничен ден и след детската градина,затова гледам да е наблизо.В Раята сме били,струва ми се подходящо за по-малки дечица,иначе там си изкарахме супер....Елитис освен един батут май кой знае какво няма...Пфое Мол не ми допадна,че трябва да си вървиш след детето постоянно и сякаш е по-малко обезопасено в сравнение с Лабиринта в двете кули.Честно казано притеснява ме това,че ако има още рожденни дни с по-големи деца .... Моля ако някой е празнувал там да сподели впечатления  Praynig  Praynig  Praynig

Търся и фотограф за 1 час фотозаснемане,обаче цени от порядъка на 60лв ми се струват малко пресилени  Thinking Ако някой може да помогне със съвет и за кетъринг да свирка,доколкото разбрах можеш да си внесеш каквото искаш в залата на двете кули,нали я наемаш Thinking   newsm78
jerry, виж тук http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.milenavelikova. … F&h=XAQF2KMap Пише, че сайтът се обновява, но във Фейсбук профила на Милена има данни за контакт. Може да разгледаш и снимките й.

# 378

Bluebell O'Smallheaven,благодаря,свързах се с момичето ( невероятни снимки има,много ми харесаха) - все още се колебая обаче дали си струва да наема фотографа в детския лабиринт - в смисъл тичат насам-натам дечурлигата,едно гледа на една страна,друго на друга... или да направя фотосесия сред природата само на малката  newsm78 Имам още малко време да помисля...  Blush

# 379
  • варненка от София

Bluebell O'Smallheaven,благодаря,свързах се с момичето ( невероятни снимки има,много ми харесаха) - все още се колебая обаче дали си струва да наема фотографа в детския лабиринт - в смисъл тичат насам-натам дечурлигата,едно гледа на една страна,друго на друга... или да направя фотосесия сред природата само на малката  newsm78 Имам още малко време да помисля...  Blush

Джери, категорично бих направила второто. В лабиринта снимайте с ваши фотоапарати, а за фотограф си струва, ако направиш фото сесия отделно. Само детето и вие родителите, в студио или сред природата с любими предмети, играчки, с торта и така.  Peace

# 380
Момичета,моля ви кажете заведения с кухня,тип пицария,за непушачи и с детски кът   bouquet

# 381
Момичета,моля ви кажете заведения с кухня,тип пицария,за непушачи и с детски кът   bouquet

Елитис,Шрек

# 382
Аз запазих в Планет Кидс в Гранд Мол, много ми хареса, никое от гостенчетата и от моите деца не е било там, мисля че добре ще си изкараме.

# 383
Момичета,моля ви кажете заведения с кухня,тип пицария,за непушачи и с детски кът   bouquet
аспарухово, ако не ти е далеч, но на повечето места , предлагат и пица

# 384
Чета ви,събирам мнения......а къде е това "Планет Кидс в Гранд Мол" ,някъде най горе ли,на последният етаж?И какво представлява?

# 385
Момичета, отдавна не съм писала, не ми остава време.
Влизам да ви кажа, че решихме първия Рожден Ден да го разнуваме в хотел Голдън Тюлип, в залата с детски кът. После ще ви пиша мнение и препоръки Simple Smile

# 386
Аз запазих в Планет Кидс в Гранд Мол, много ми хареса, никое от гостенчетата и от моите деца не е било там, мисля че добре ще си изкараме.
Аз също се интересувам от това място, видях, че има оферта в сайтовете за колективно пазаруване. Само не мога да се сетя къде точно се намира в мола, да не е на етажа на киното /местата за хапване/ в ъгъла, където има един батут? Колко е голям техния лабиринт, сравнен с този на Капела, например?

Миналата година дъщеря ми празнува в Капела и останахме доволни, но не искам да повтарям. Колебая се за Двете кули, но куверт от 15 лв ми се вижда скъп за едно дете, а и кафенето за родителите и залата за почерпка са отдалечени от лабиринта, няма да можем да ги наблюдаваме лесно, а и малко тъмно ми се видя въобще на етажа. Отделно за малките деца има ограничение.

# 387
Направихме резервация за Вок Киндс (бившата Анджелика). Там ми се видя най - сносно, сравнено с "Радост и Усмивка", "Панамера" и "Дъга" в Елитис. Последното  ми направи лошо впечатление с това, че няма асансьор и мъжа ми трябваше да мъкне малката на ръце по ескалаторите, докато аз качвам количката. А от поканените деца 6 са в колички....Голяма недомислица.
В "Панамера" се пуши, единствено в т.нар. топла връзка може да се сложат маси за непушачи. Ох как се радвам, че скоро ще забранят пушенето на обществени места! Детският клуб ни идва малко мъничък, но иначе е доста добро местенце!
"Радост и Усмивка" също ми се стори доста малко и поне за нас не е удачно, ще има деца на около 1 - 1,5 години и 2-3 на 5 години.
Ами, това е. Ще дам отзиви за Вок Кидс след РДто. Стискайте палци, че ми е доста притеснено Embarassed

# 388
ходихме на "тримата мускетари"/до затвора се намира/, освен, че пиците са вкусни, всичко друго е "гола вода"

# 389
Момичета,обиколих всичко,което ми предложихте.
Помогнете с мнения и координати за Vok Kids ,сладкарница Бамболино,Гес и това "Лео" (май е някъде на Ян Палах-така и не разбрах какво точно е)
И тази зала Миро>също къде точно се намира и тя ли е залата с детски кът и как стоят там нещата.
Благодаря ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт