Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
natalie_mos, били сме гости на рожден ден там. Децата определено не скучаят, бабата ги занимава постоянно с богат арсенал от игри (тя е мисля, че бивша детска учителка) В повечето занимания включва и самите родители. Минуса за мен е, че е доста тесничко. Особено, ако са повечко деца и родители.

# 466
Здравейте,
предстои ни вече 4-ти рожден ден и пак съм в чуденка къде да празнуваме  newsm78 Дъщеря ми иска ту бате Ицо, ту да е принцеса .... Категорична е единствено, че тортата и трябва да е златна и блестяща  Laughing Та идеята ми е да и направим нещо като карнавал и бате Ицо да дойде да им разкаже приказка за принцеси. Къде според вас ще е подходящо за такъв тип парти? Иска ми се да сме сами /поне където ще са децата/ .... очаквам около 10 деца и 10 възрастни. Помагайте моля!  Hug

# 467
момичета аз си купих ваучер от грабо за р.ден.мисля ,че ще е хубаво.ще ви пиша как сме изкарали след 31 май.офертата ми се видя добра.

# 468
Да споделя и аз за рожденния ден на вече 4год ми девойка - бяхме в Фън Парк Двете кули - 10деца с 2 аниматорки,пускаха ги и в голямата и в малката част,малките се набесняха на воля.ГОЛЯМ  плюс - нямаше други рожденни дни - едното ми притеснение беше да не са с големи 9год батковци,че как ще се гонят тогава всички заедно....но това е до късмет.Момичетата бяха много усмихнати,любезни,взеха фотоапарата вътре да снимат,дойдоха да ме извикат малките като имаха някои занимавки,за да ги снимам с камерата,изобщо не 6 ами 6+ заслужават   bouquet Малките останаха изключително доволни,родителите също имаха възможност да седнат и да се видят на спокойствие.

За кафето за родители - останах учудена,но явно Лабиринта и кафето са си 2 отделни неща.Аз предпочитам хапки - асорти бяха 20бр 12лв.Различни видове - с кашкавалче и маслина,с шунка и морков,нищо особено.Пици - към 10лв - 700г,питам има ли възможност пицата да се нареже на квадратни парчета с оглед на това един може да иска повече,друг по-малко,рядко посягат да се вземат цяло голямо парче - не,не можело  Shocked Вече били питали за такива случаи,отказали им от пицариата.та се чудя кой е с двете леви ръце дето не може да хване ножа,за мен това е глупаво  Crossing Arms Като донесоха пиците на родителската маса - недонарязани,не се отделят парчетата,та в крайна сметка аз си ги кълцат,това пак ми направи неприятно впечатление.Момичето се появи веднъж да вземе поръчка и като цяло сервитьорката не се навърташе край нас,така че някой и да е искал да си поръча още нещо,незнам дали е успял  Rolling Eyes За мен цените бяха малко странни в това кафе - напитките не съм гледала,но пиците например 700г 9-10лв и в същото време фъстъци 100г - 4.80лв  newsm78. Определено препоръчвам пиците пред хапките,сладките бяха най-обикновени,мисля към 100г 2лв.
Тортата беше от Амбелино - много красива ния  направиха и вкусна - естествено лека като за детска торта,с ванилов крем,децата я харесаха.
Това е май в общилинии - рожденничката остана доволна,мисля и гостите също  Blush

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 07:14 от jerry

# 469
като изключим фъстъците за 4.80, май цените навсякъде са горе-долу близки/700гр пица не мога да преценя колко  е голяма, там е въпрос на плънка, +доставка, ако не сте в пицария и ми е трудно да преценя цената, но пък хапките са направо без пари/

# 470
  • гр.Варна
Имате ли идея за някой аниматор, който да се прави на ди-джей?
Мога да ти дам координати на ди джея, който води детските РД в Алиби. Много е добър.
ще съм много благодарна Hug

# 471
  • варна
mama_na_kiki - благодаря ти за информацията - аз съм в голяма чуденка дали ще се получи там добре за три годишни, но имам още ден да помисля. Въпросът ми е отностно бате Ицо - как да се свържа с него, колко струват услугите от него и дали би задържал вниманието на три годишни.

# 472
  • Варна
Миналата година, правихме 4-тия рожден ден на голямата ми дъщеря на Тримата Мускетари до затвора, беше много приятно, спокойно, много място за бягане и дивеене имаше в лятната им градина. Доволна бях. Утре празнуваме 5-1 рожден ден, пак там, малко ме притеснява дъжда, но иначе мисля, че ще си прекараме супер. Ще споделя пак, ако има заинтригувани!

# 473
Румяна Лефтерова ще съм ти много благодарна ако след празника споделиш впечатлението си.Интересувам се и дали изискват задължително куверт за дете.

# 474
Да и аз бих искала да чуя впечатления от Тримата Мускетари. Били сме там на рожден ден, децата се забавляваха по батутите и ластиците, но не бих казала, че беше спокойно, по-скоро всяко нанякъде.
Аз търся заведение с голяма градина и хубав детски кът, където децата да играят и да е заградено, не държа на аниматори, защото за 4годишните освен клоун, какво друго  newsm78

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 14:46 от Veniti

# 475
момичета, вчера минавах случайно покрай пицария ОЛД СИТИ до АГ болница.стори ми се много подходящо място за детски РД.заградено е и много широко.някой да има впечатления.

# 476
Simple Smile и аз също я гледах, но ме притеснява, че гостите ни няма да разберат, че са на РД.. Искам да попитам някой има ли впечатления от "Бабината къща" - какво точно е партито.. Имам чувството, че децата скучаят като че ли... newsm78

Изключено е децата в Бабината къща да скучаят!
Според мен, но съм била на РД и съм правила там РД на 7-годишни.
Партито всеки път е различно, но някои игри се повтарят.
Бабата е инженер по професия, но по душа е нещо като начална учителка.
Единствен минус, че мястото е по-малко и е оптимално за до 9-10 деца, не повече.
Това е място, където и родителите участват в РД, а не просто стоят и пият кафе  Wink
Трябва да отидеш на място да разговаряш с Бабата  Simple Smile

# 477
  • варна
Момичета, изчетох доста от темите... но така и не открих инфо как точно се запазва място в Еко парка.. не искам барбекюта и т.н ...само маса и масто за сядане.. ще съм благодарна ако ме насочите  bouquet

# 478
  • Варна
На място или по телефона (052) 36 19 40.     

# 479
  • варна
  bouquet БЛАГОДАРЯ ти!

Общи условия

Активация на акаунт