Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
На място или по телефона (052) 36 19 40.     

Допълвам 052/361941 - това е тел.за резервации

# 481
Привет и от мен!
На нас също ни предстои рожден ден и както всяка година съм в голяма чуденка.  Thinking
Чета и препрочитам тази и старите теми.
Вчера ходих до Панамера, за който разбрах от темата, макар че ни е съвсем близо. Това заради, което не го избрах от пръв поглед е, че задължително искат предварително меню за възрастните, а не са съгласни на свободна консумация - кой каквото иска да поръчва. Имат страхотна огромна поляна, (но празна) на която според мен ако сложат един батут или надуваема пързалка като на мускетарите ще е чудесно. Външният детски кът всъщност е пясъчник.
Единият вариант между които избирам е заведение, а вторият си мисля, ако наемем къща за гости/вила някъде наоколо и там да си спретнем барбекю с нощувка. Ако имате идея за подобни къщи, ще се радвам да споделите, че и времето ни притиска, имаме 2 седмици.

# 482
  • Варна
Единият вариант между които избирам е заведение, а вторият си мисля, ако наемем къща за гости/вила някъде наоколо и там да си спретнем барбекю с нощувка. Ако имате идея за подобни къщи, ще се радвам да споделите, че и времето ни притиска, имаме 2 седмици.

Били сме на кръщене тук: http://themoonlighthouse.com/rooms.html, но е малко неудобно разположено, трябва да са с коли гостите, стилът доколкото помня вътре е доста тежък, отвън има поляна с басейн.

Аз се сещам и за това: http://www.morskagradina.com/ - в Морската е, по-леснодостъпно, градинката е по-малка, но има много цветя и фигурки, на децата ще им хареса, стига да се съберете.

# 483
вторият си мисля, ако наемем къща за гости/вила някъде наоколо и там да си спретнем барбекю с нощувка. Ако имате идея за подобни къщи, ще се радвам да споделите, че и времето ни притиска, имаме 2 седмици.

http://www.rumini-dvori.com/index_bg.php, но нямам преки впечатления, само като линк

# 484
вторият си мисля, ако наемем къща за гости/вила някъде наоколо и там да си спретнем барбекю с нощувка. Ако имате идея за подобни къщи, ще се радвам да споделите, че и времето ни притиска, имаме 2 седмици.

http://www.rumini-dvori.com/index_bg.php, но нямам преки впечатления, само като линк
Тук сме били. Много хубави условия.

# 485
Да споделя впечатления от РД в Двете кули.
Като цяло мина добре. Лабиринтът е голям и с много забавления, имат хубави, големи парти зали, където хапват и малко танцуват, подходящо е и за РД с повече деца. В залата имаше десетина балона и надпис с името на детето. Аниматорката беше много любезна - занимават, придружават децата до тоалетна, за децата има отделна тоалетна.  Има доста персонал, не остават без надзор. Следят и викат детето, когато идва някой гост, за до го посрещне.
Това, което е минус - храната за децата - студена, безвкусна, във възможно най-евтините еднократни чинии. Пристигна преди гостите - РД беше обявен за 4 и храната в 4 и 5 беше на масата. На въпроса ми защо толкова рано и това практика ли е - не съм била заявила предварително, РД бил от 4 и храната от 4. Иначе накрая любезно ми я опаковаха за вкъщи, без да съм молила, защото децата нищо не ядоха Grinning
Голям минус въобще е, че децата могат да излязат извън детския кът, защото е разпръснат и няма врата, спокойно някой може да се озове на ескалаторите.

# 486
Здравейте и от мен Simple Smile Темата е страхотна ,прочетох почти цялата.Предстои ни РД след няколко дни.Много се чудихме за място ,защото ни е първо празненство. За сега сме се насочили към Панамера,защото сме били и на друг РД и ни харесва.Има ,както външен ,така и вътрешен кът,ако се развали времето. Чета смесени мнения за там,но то май навсякъде е така.
Бих искала да попитам дали знаете за добър фотограф,понеже искам да наема за РД .Както и от къде мога на намеря хубава украса ?  Благодаря Simple Smile

# 487
  • Варна
ButTeRfLy, препоръчвам ти Олга Ташева. Снима първия РД на сина ми и съм доволна. Ето тук може да видиш нейни неща: http://www.facebook.com/#!/OlgaTasheva.Photography , http://olga.tasheva.com/ .
Украса много и всякаква на прилични цени има в Джъмбо.  Peace
Весел празник от мен! С интерес ще прочета отзивите за Панамера.

# 488

Голям минус въобще е, че децата могат да излязат извън детския кът, защото е разпръснат и няма врата, спокойно някой може да се озове на ескалаторите.

скоро не сме ходили, но последно като бяхме всичко си беше заградено, да не са го разградили сега  newsm78
само от една малка вратичка се влизаше и излизаше - дори имаше пропускателен режим - родителски крак не пускаха да стъпи

# 489

скоро не сме ходили, но последно като бяхме всичко си беше заградено, да не са го разградили сега  newsm78
само от една малка вратичка се влизаше и излизаше - дори имаше пропускателен режим - родителски крак не пускаха да стъпи
Пак така е, но нали децата излизат до тоалетна, идват при родителите на кафето, парти залите са извън местата за игра. Вярно, приружават ги аниматорките, но все пак това са деца и когато са повечко като на РД не е изключено някой да реши да се разходи. На Капела плей например всичко това е на едно място и мисля, че е по-добре измислено.

# 490
mar4ela5 Благодаря ти много за информацията,още утре ще звънна на Олга.
А фирма ,която украсява някой да знае ?
Днес резержирахме Панамера за РД ,надявам се всичко да е наред и ще споделя как е минало Simple Smile

# 491

това не го ли видяхте като правихте резервацията

# 492
  • Варна
Румяна Лефтерова ще съм ти много благодарна ако след празника споделиш впечатлението си.Интересувам се и дали изискват задължително куверт за дете.
Здравейте! Съжалявам, че късничко се включвам Simple Smile
Та по въпроса, в петък мина и нашия рожден ден. Както казах беше в Тримата мускетари, в този не на Сливница, а срещу затвора, до ДАИ (не си спомням улицата).
Бяхме надвечер, добре, че не заваля въпреки, че доста се мръщи. Децата се позабавляваха доста с големия батут.
Условията задоволителни, куверт пица+сок и останалото по избор като добавка, аз имах солети, чипс, пуканки. Тортата може да се поръча от там, може и да се внесе. Втора година поръчвам от тях, поне не се занимавам да търся и нося, доста добра цена и много вкусна торта, хареса ни много.
За възрастните имаше хапки по желание и останалото свободна консумация.
Така по детското забавление- има батут, рисуване на фигури, бънджи, всяко забавление се заплаща по 3лв. на дете. Може да се наеме клоун и тематични партита, избор имаше също. Ние нямахме, но децата се забавляваха доста добре и сами. Доволно, всичко за 2-3 часа , докато всички каталясаха и се прибрахме:) Хубаво беше, че всичко става навън и има свобода и място за бягане. Това от мен, дано съм била полезна Hug

# 493

Така по детското забавление- има батут, рисуване на фигури, бънджи, всяко забавление се заплаща по 3лв. на дете. ..

newsm78 Това не го разбрах - ако 10 деца се качат на батута 3х10= 30лв,отделно ако 5 деца рисуват - 3х5= 15лв още,така ли? Или всичко може да се ползва,но за всички поканени деца по 3лв се плаща?

# 494

Така по детското забавление- има батут, рисуване на фигури, бънджи, всяко забавление се заплаща по 3лв. на дете. ..

newsm78 Това не го разбрах - ако 10 деца се качат на батута 3х10= 30лв,отделно ако 5 деца рисуват - 3х5= 15лв още,така ли? Или всичко може да се ползва,но за всички поканени деца по 3лв се плаща?

И мен ме интересува.
И още, ако може ориентировъчно колко излезе като сума всичко- колко деца и колко въздрастни. Може и на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт