Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 541
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
аз се обадих да питам за датата и се оказа същия управител-миналата год бях мн доволна

# 691
Днес бяхме на РД в прословутия Мамс енд Ми. Като цяло обстановката е готина, но не знам дали детският кът е екстра към ресторанта или просто си е детски кът с ресторант. Защото е доста претенциозен ако е второто. Не останах очарована. Обслужването беше муууууууудноооооооооо. Климатиците бичеха на студ до дупка и голямо зъзнене зъзнахме! Беше интересно , но не бих повторила. От аниматорките също не съм очарована. Има една по -възрастна. През цялото време се стараеше уж да ангажира децата и да покаже дейност, но в крайна сметка се получи така, че те тъкмо се заиграят сами на някаква игра и тя ги дръпва да играели на нещо, което тя е измислила.

# 692
Ето малко снимки от вчера. Децата се забавляваха жестоко. Аниматорката ги спука от игри:)
Бяхме в Максим.

http://www.album.bg/www.witchyy.bg/?upload_done=2

# 693
  • Най-красивата страна
Ние бяхме поканени на рожден ден в конната база във Виница.Родителите на рожденничката бяха запазили беседката и бяха си приготвили всичко сами .Децата бесняха на поляната ,яздиха пони и бяха много доволни.
В Олд сити също бяхме на рожден ден миналата седмица и сме с много добри впечатления.
Имаше една сервитьорка, която обслужваше само нашата маса, децата играха в детския кът.
Първият рожден ден на дъщеря ми го правихме в" Камелия'' /в морската градина/.
Вторият в" Неваляшка"-,децата бяха доволни,  аниматорката беше страхотна.Аз обаче не бях доволна -тортата не струваше, а сладките бяха стари.
Тази година ще празнуваме в заведение с детски кът, мислех си за Олд сити или заведението на площадката в Младост  bouquet

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 19:32 от veni35

# 694
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За Олд ситито е точно както е написано във сайта.За храната се чака-разбирам го уж някакси ама за кафе и кола?Много са мудни сервитьорките.Чакаш ги сто часа да ти вземат поръчката и сто часа да ти я донесат.И през деня са такива,а пък за вечерта,като се напълни не ми се говори.Ходим там редовно заради малката,едвам ги изтърпявам.Веднъж ми се наложи да поръчам вода за малката  защото нещо се разрева и след 15-20мин. решихме да си тръгваме и поисках сметката,сервитьорката ми каза-ей сега ще донеса водата,не благодаря,ние вече си тръгваме.Аз няма да и чакам кефа.Мислех там да правим РД,но не съжалявам,че се отказах в последния момент.Бяхме на Тримата мускетари,там поне дечицата на воля се катериха по батутите.

# 695
  • гр.Варна
И тук да се похваля с нашия " ваучеров"  рожден ден: Най-веселия ,на най-подходящото място и най- евтиния от досега празнуваните (вече 6 досега)
1.рожден ден в детски кът http://grabo.bg/rojden-den-v-detski-kat-varna-parti-za-10-detza- … aktzionite-0d4zvm - оценка 10-украса ,анимация, обслужване , цени-качество  Peace Страхотен,невероятен рожден ден . За мен това е най-подходящото място за летен РД, а с ваучерите ни беше най-изгодния (75 лева за 10деца ) . Аниматор-магьосник занимава децата около 1-1.3о мин .час, бяхме поръчали пици-много вкусни. След това децата се разпределиха във водни колела с по един татко и последва луда надпревара из езерцето . Останахме до 22.30 ч.
2. За родителите поръчах суши сет:  http://www.ozo.bg/offer_2284  доставиха го точно навреме -аз си носех специален поднос
3. За да нямам грижа за снимките купих ваучер за фотосесия  http://grabo.bg/varna/shtrakshtrak-profesionalna-fotosesiia-na-otkrito-0uftb8  -много мило и усмихнато момиче ,дойде точно в подходящия момент и не спря да снима  Peace
4. последва продължение в двора - доотпразнувахме с тортите на Сладко изкушение - много вкусни , леки , с качествени продукти : http://www.rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/128  

Днес ще доотпразнуваме с бабите в  ресторант Варна : ваучери за Салата и основно ястие, плюс десерт или сангрия, от Ресторант Варна

За около 200лв прекарахме незабравимо  Hug , а ще имаме и много снимки за спомен   bouquet

# 696
  • Варна
и ние взехме от същия ваучер за фотосесия за РД-снимките ви кога ще са готови че съм любопитна Laughing

# 697
  • Варна
Здравейте   bouquet

Искам да попитам нещо, но без да се смеете много  Simple Smile понеже след 2 месеца ставаме на годинка и много се чудя как да отбележим празника. Приятелчетата-бебчета ще са от 7 месеца до годинка. Незнам има ли смисъл от детски кът, като са толкова малки. Или мамите да се почерпем за тяхно здарве  Grinning.  Дайте идея.
А инъче родата ще съберем някъде, незнам къде обаче, ако може идея за някое приятно ресторантче, ще съм ви много благодарна. На семейното събитие само дъщеря ми ще е детето  Grinning

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 15:08 от svetl@

# 698
отидете на шатрите на Хоризонт с количките на панорама , на въздух и добро обслужване; детският кът ви е излишен, освен ако не искате да си наемете специално зала

# 699
  • гр.Варна
и ние взехме от същия ваучер за фотосесия за РД-снимките ви кога ще са готови че съм любопитна Laughing

след 1 седмица Peace

# 700
Мина и нашият РД! Както писах по-рано, бяхме в "Бабината къща". Децата се забавляваха много и винаги бяха ангажирани с нещо. От една страна това е добре, защото нямаха време да скучаят, но от друга пък всичко е твърде режисирано и нищо спонтанно и естествено не се случва! Това разбира се си е от моя гледна точка, децата нали си се забавляваха  Grinning Тортата, поръчана от никому неизвестна сладкарница /тъй като работят с 4 производители на торти, а "Ламор" , които са едните отказаха торта за вторник сутрин/, беше доста посредствена на вид, но пък много вкусна! Въобще за мен цялото мероприятие премина сравнително добре, а за децата всичко беше супер, което в случая е по-важно! Всичко, заедно с консумацията на възрастните ми струва около 220 лв. Каквото остана, а то беше доста, ми го завиха за вкъщи Simple Smile

# 701
Днес отбелязахме 7-мия рожден ден на моя син.Решихме  да се спрем на търговски център ''Явор'' в боулинга.Децата се забавляваха много ,беснееха ,останаха доста доволни ,както и ние родителите......Каките ,които ги забавляваха бяха изключително мили ,усмихната ,предразположиха децата ,нямаше скучаещи...... Peace

# 702
  • Варна
Някой да знае къде се премести сладкарница" Гес"? Утре трябва да поръчвам торта, а предните години поръчвах оттам и моите лъвове им харесват тортите newsm78. На телефоните от визитката им никой не отговаря...

# 703
dani_djenkova, много се радвам да прочета това. Че другата неделя, моето момчене има рожден ден и ще празнуваме там  Peace
julisa изобщо не останах доволна от тортата на малкия тази година. Беше от ГЕС и определено не бих поръчала отново. Тортата се водеше 16 парчета за която платихме 48 лв. Няма лошо, но не си заслужаваше.  Вътре блатовете и крема буквално се губеха. Повечето беше фондан, при това целият напукан. Но нямах особено голям избор, защото Невеляшка работят с тях.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 15:24 от Radina

# 704
  • варненка от София
Да споделя и аз впечатленията си за вчерашния ни рожден ден в Панамера - доволни сме, много игри, много забава благодарение на Живко Драгостинов  Heart Eyes, много съм доволна от обслужването, просто си ми е слабост това местенце. Тортата беше мое дело http://www.facebook.com/media/set/?set=a.273198526118565.50718.1 … 638485&type=1

Стана наистина чудесен празник. Пожелавам на всички, които им предстои да празнуват където и да е да е весело, забавно и с много усмивки, подаръци и положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт