Августинчета 2006 - тема 7

• 59 634
  • 369
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Покана за среща!

С Анди решихме, че неделя е хубав ден за срещи и кафепиене. Така че който иска - 14 ч. в клуб Мики Маус на Братя Миладинови 16, да заповяда за кафепиене и сладки приказки.

Анди ще звънне в петък в клуба да пита дали е свободно.

# 121
добра идея Peace

# 122
  • гр.София
 Как го измислихте това суперудобно за нас място!! /не се шегувам/

# 123
  • София
Как го измислихте това суперудобно за нас място!! /не се шегувам/

Ми умни сме  Mr. Green

# 124
  • София
И кво ся.... до срещата ще си мълчим ли?  Laughing Laughing Laughing

Аз се виждам в чудо тези дни, но да ви споделя нещо много мило, че скоро не сме си хвалили гарджетата  Wink

На втори януари  като станах сутринта в 11 след поредното подремване между кърменията голямата ни кака станала самичка, съвсем тихичко се облякла в тържествени дрешки (пола и чорапогащник) и отишла в кухнята да си гледа детски.... но освен това си направила закуска (Нескуйк топчета с кисело мляко) и по-милото - беше ми направила и на мен (мюсли с прясно мляко)  Heart Eyes Много ми стана мило и щастливо, че съм майка  Heart Eyes

# 125
среща, среща, ама клубчето е заето... Confused

Давайте предложения за друго, което близо, или ще трябва с Нана да измислим нещо. Twisted Evil

Нори, какво да ти кажа..момиченце...Гого стане ли започва да се провиква: Мамоооооо, пусни ми детското (става въпрос за 6.30 - 7 ч) Mr. Green

# 126
  • София
Момичета, а къде е това?
Имаше един клуб Мики Маус, който се намира близо до метрото Сердика.... 4-та прека - това ли е? Да не отида някъде, че съм без кола....

# 127
  • София
Момичета, а къде е това?
Имаше един клуб Мики Маус, който се намира близо до метрото Сердика.... 4-та прека - това ли е? Да не отида някъде, че съм без кола....

За съжаление клубът е зает, така че срещата се отлага.

# 128
Аз не разбрах защо  точно в тоя клуб трябва да е  срещата newsm78 ИМа и други в района.Някой провери ли ги? Критериите за избор на място метростанциите ли са?

# 129
  • гр.София
 Че кой е казал да е на метрото?

Аз май съм най-активният ползвател на метрото. Но досега съм ходила на срещи в какви ли не краища на София.

Но ясно-събота и неделя-само нас чакат в клубовете.

# 130
А Макдоналдс? Там поне в повечето случай има свободни места... Wink

# 131
  • гр.София
 Andy, Мак Доналд отпада по идеологически и възпитателни  съображения  Simple Smile

# 132
Очевидно срещата остава за другата седмица...достатъчно време, за да измислим къде да се осъществи. Wink

# 133
  • София
Andy, Мак Доналд отпада по идеологически и възпитателни  съображения  Simple Smile
Аз сега отивам да се срамувам, щот явно нямам никаква идеология Twisted Evil Даже рожденния й ден празнувахме миналата година в Макдоналдс Mr. Green

# 134
  • София
Аз сега отивам да се срамувам, щот явно нямам никаква идеология Twisted Evil Даже рожденния й ден празнувахме миналата година в Макдоналдс Mr. Green

Отивай.
Всеки луд с номера си, аз съм с цяла програма.
Не го посещавам това заведение, да не говорим, че не се пушело. Просто нямат шанс да ги посетя.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт