Августинчета 2006 - тема 7

• 59 631
  • 369
  •   1
Отговори
# 135
  • София
То пушенето понеже е по-хубаво от Макдоналдс   ppp  Laughing

# 136
Отварям аз да видя хубаво ли сте се наприказвали, а то нямало среща. Ако остане за другата седмица, ще се пробвам да дойдем и ние с Деница.
От мен, хубава и спокойна седмица Hug

# 137
  • София
То пушенето понеже е по-хубаво от Макдоналдс   ppp  Laughing

Много ме развеселихте с тази тема  Joy
Ние ходим в МакДоналдс 1-2 пъти годишно, но и аз не знам защо точно, може би заради играчките от детското меню. Малко като с шоколадовите яйца и зрънчото с подаръци.... мерак е само за играчката.

# 138
  • София
Офф, днес пак бяхме на зъболекар...

Единия зъб сме направили пак с лазер+ упойка - бързо и скъпо, а другия.... извади парче от нерва и не може с лазера, защото лазер свети заедно с лееща охлаждаща вода и като попада на парчето нерв - подскача. Та рева, та бутна единия път инструменти, че чак всичко изгасна, после хвана машинката и си нарани ръката, та се гушкахме, та искаше да тръгва, та какво ли не... Дигна висока температура...Сложи доктора пак лекарство и в четвъртък пак сме там - да чисти каналите, да ги пълни... не знам какво още... Дано да е за последен път. Вече ще следя за зъбките, защото малко кариесче се лекува бързо и безболезнено....

Това са ни приключения, на връщане купихме от КОмсед един скъп дребен пумпал... блей-блей - поне така го нарича Петьо и купихме Макдоналдс менюто, като сега виждам, че сани объркали играчката..., добре, че този блей-блей...

# 139
  • гр.София
 блейд се казва,май Laughing  Нещо от времето на моя Петър.

Честит имен ден на Тони на Кайли. Да е щастлив и здрав  bouquet!

# 140
Честит имен ден на всички, които носят името Антон, Антония, Донка! Да са живи и здрави, много истински щастливи!
Ура, че отворих темичката, напоследък нямах време да се вясна от бачкане. Един от колегите болен, другата колежка уж и тя, но май в Гърция изкара, та от преди нова година в намален състав беше гърч.
Но пък за разлика от случващото се,
решихме свеки да я викнем да гледа децата в събота и ние да излезем на РД на зет ми. Направо се размазахме, отдавна не ми е било така весело и танцувално.
Дани беше с Т в петък, ангина, коремче го боли, седи си още вкъщи, по добре е, а Павел го водя на ясла, ама днес изобщо не му се тръгваше, особенно като стана и Дани,гледаха за смърфовете, но някак си успяхме да се преборим, като му казах, че и бати ще ходи, вече като тръгнахме му казваше "Тао"
Айде, мразовит ден!

# 141
Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet
Блей-блейд май беше пумпала, и аз съм гледала с Влади. Но цените наистина са високи, наскоро ги гледах заради едно момченце.

# 142
Благодаря за пожеланията момичета!  Hug
Именика е щастлив, щом има подаръци. Laughing

# 143
  • София
Честит празник, Кайли! Да е жив и здрав Тони! Да е все така усмихнат и послушен!

# 144
Честит празник на всички именници! Да са много щастливи и здрави им пожелаваме и път, обсипан с цветя!

Сутринта заведох и Дани на градина, ама ич не му се ходеше, рева, мрънка, а аз му казах, че приятелите му питат за него и учителките се притесняват. Споразумяхме се да ходи 1ден, а като почти бяхме стигнали - децата ще ходят три дни и събота, а ние няма в събота. Като видя и Георгиева и си се качи.

# 145
Здравейте  Hug

Ако знаете от колко време се каня да пиша, но все време не намирам.

При нас нещата си вървят по старому. Отказах работата в Пиреос банк. Бяха ми обещани едни пари, подготвиха ми предварителния договор, отидох да подписвам и изведнъж... заплата с 200лв. по-ниска от уговорената. Така че си останах в моята си фирма, която за щастие се реши да не я затварят все още. Лошото е, че едната колежка напусна и ми прехвърлиха и нейната работа и сега съвсем не ми остава време. Но все пак си се оглеждам за рабора с по-висока заплата...

Децата може да се каже, че са добре. Миналата седмица Павката изкара една хрема, тази седмица кака му е болна и е с мен на работа. Много й харесва тук. Гледа по цял ден детски на компютъра, рисува, оцветява... Доволна е. Започнах да я подготвям за училище - обяснявам за режима там, за уроците, за прилежността, за новите отговорности, които ще има... Аз в крайна сметка реших да я пусна предучилищна в училище, защото тя много го иска и така или иначе вече не спи на обяд.

Вие мислили сте вече по въпроса с предучилищната?

# 146
  • София
Привет в това мнооого снежно утро. Simple Smile Не помня такъв сняг в София от детството ми.Много му се радвам.

Полито
, и ние обмисляме този вариант,даже бяхме решили твърдо да го пращаме на училище,с идеята да са с брат си заедно,но се разочаровахме от училището на батко му и сега ще търсим друго,та ако не се спрем на някое до месец два, ще си остане в градината.Той също не спи на обед от година вече.
Днес като го опаковах с космонавта за да прекосим преспите до градината и на 5тата минута се размрънка Mr. Green Хем му е трудно да ходи,хем му тежи екипировката,а иначе само пита кога ще ходим на планина Mr. GreenТой сигурно си мисли,че с колата ще се разхождаме из планините hahaha

# 147
  • София
Не мисля да я местя към момента в училище, спи наобед в градината, предпочитам да й спестя стреса две поредни години да сменя учителки, съученици, ежедневие, ритъм и обстановка, а и хич не ме влече идеятя на 6г да я пращам на у-ще. Съвсем възможно е да съм по-голяма лигла от необходимото, ама не ща Mr. Green

# 148
  • София
Бубче имах в предвид на предучилищна в училище,а не на училище.Мен също не ме влече тази идея,а и не мисля,че е готов за това,нищо че чете и по цял ден пита колко прави...Много му харесват цифрите. Laughing

# 149
Привет и от снежен Пловдив.

Тони определено ще си изкара и предучилищната в градината. Просто няма кой да го взима наобед и да го гледа следобедите. А и още не сме избрали училище.

Общи условия

Активация на акаунт