Августинчета 2006 - тема 7

• 59 627
  • 369
  •   1
Отговори
# 150
Ауууу, ужасен студ....

Гого явно го хвана грипчето и от вчера е с 39 Т и малко подкашля...и единнн послушен.... Laughing През нощта към 4 ч ми обясняваше какво лекарство за кашлица е гледал по ТВ, което е за деца над 5 год и т.н, но на интервали шрез 10-15 мин, през които аз точно задремвам и чувам: Мамоооо,....и така докато накрая не се сети, че е Септофер лекаството или нещо такова. Laughing

# 151
  • София
Привет и от снежен Пловдив.

Тони определено ще си изкара и предучилищната в градината. Просто няма кой да го взима наобед и да го гледа следобедите. А и още не сме избрали училище.

И ние сме така. Едно че не мога да се спра на училище, второ, че още спим на обед...

# 152
  • София
  Поли, аз бях повдигнала същата темичка преди време, може да погледнеш отзивите. Ние ще пробваме на едно място, ако ги вземат ще си ги запиша там на предучилищна, ако не си остават в ДГ.

# 153
Добро утро!

Да не ви затрупа снега?
Отдавна не съм виждала Пловдив толкова снежен. Два поредни дни правя първа пътечката до спирката. Изглежда много красиво още не разбутания сняг. Следващите дни като паднат температурите няма да ми е толкова хубаво,ама все пак си е зима. Тези дни прибирайки Тони от градина го оставих да се повъргаля в снега. Няма такова щастие. Laughing
Мислих да дойдем до София за петък и събота, но в това време ще се откажа да пътувам с детето. Към края на месеца като изляза малко в отпуск може да отскочим за някой и друг ден.

Пожелавам ви хубав ден и да сте много здрави!

# 154
  • София
Добро да е!

Аз съм вкъщи. Колата на ремонт, Супер Митко както обикновено по пътищата, а Кало от понеделник е при баба си. Не съм си подавала носа даже навън.
Слава богу сме здрави, дано така отървем докрай тази гадна зима.

# 155
  • София
Ние пък от Коледа на сам само се редуваме болни из къщи.И децата,и мъжа ми отнесоха по АБ. Rolling Eyes
Сега добре,че са дървена ваканция,ние сме отпуска и не се налага да мърдаме от вкъщи. cold

# 156
  • София
Привет!
За предучилищната - мисля да е в ДГ, даже и след това бих го оставила там, ама няма как Laughing
Иначе и той изкара грип (доказан в нашата лаб.  Crazy ), но леко - само 1 ден имаше космическа Т. В групата има варицела и още не смея да го пускам, та са в пълен комплект вкъщи.
При мен нещо интересно, скоро ми изтича 6м договор, но положението не е много розово при нас и не знам дали и какъв ще подпиша сега, но здраве да е.

# 157
Къде е мама Марго? Скоро не е писала.
Бяхме болни и ние, даже доизкарваме цифки. Сутринта творихме дракон хармоника, лепихме един свещник за св. Валентин. Вчера ходихме да подивеят, а аз да посвърша малко работа. Скачаха и тичаха, мазаха вратите със снежни ръкавици, катериха се по ескалаторите, като че ли се поизмориха и спаха следобяд и двамата и аз барабар с тях.
Купихме от Кауфладн един конструктор Мега блокс -намален наполовина/ и Даниел се занимава 2 часа и строи дракони, куче, птеродактил.
Дани много не иска на градина, но и предучилищна там ще бъде. Ако  е в училище трябва да го взима Деси и да плащам парички, които засега изобщо не остават, а пък и Дани не иска да ги взима Деси. Как ще бъде, незнам. Живи и здрави децата и ние да ги гледаме.
Някои знае ли от какво имат нужда в момента в с.Бисер, където ги сполетя нещастието от наводнението? От дрехи по ТВ казаха да не се пращат, с какво друго можем да помогнем. Много ми е мъчно и като даваха онази баба, която плачеше "Накъде сега?" и аз се разревах.
Много мъка има по този свят...

# 158
Брр... Голям студ! Едвам се добрах до офиса. Хич не вирея в това време. С такова нетърпение чакам да се запролети...

Pepejeans, така е, мъката по света е неизмерима... Тъжно е да чуваш за хора, останали без дом над главите си, за загинали при катастрофи, за изоставени и умиращи дечица, за агресията у децата... За съжаление такива неща винаги ще се случват  Sad

Аз имах голямо желание да пусна Ели на предучилищна в училище, но не бях отчела факта, че там предучилищната е само до обяд, а не е целодневна, така че явно ще си я кара в градината, понеже няма кой да ми я гледа следобедите.

При нас сега започва мъката с търсенето на места в градините в Младост. Като гледам опашките и ми става зле  Crazy Не знам какво ще правим, ако не ги приемат. Как ще се преместим в другия край на София, ако трябва да си останат в сегашната градина, просто не знам....

При нас няма нищо ново. Откакто почнах работа, не усещам как минава времето и ми е много кофти. Дните направо изтичат като пясък между прътстите... Седмиците минават неусетно. Хубаво ми е, че ходя на работа, че допринасям и аз с нещо вкъщи, че се развивам, но се страхувам, че след време ще се обърна назад и ще осъзная, че животът е минал просто ей така.

Затова пожелавам както на себе си, така и на всички вас, да сме здрави и да сме добре финансово, за да можем да пътуваме насам-натам у нас и посвета и да събираме впечатления и хубави спомени с ъс семействата си, които да ни топлят на стари години!

# 159
  • София
  Да и на мен ми омръзна зимата и с нетърпение чакам уикенда.
  Сега съм на вълна подготовка на каките, за ските следващата седмица, трябва да заминат в понеделник и да се върнат в петък. Дано да им хареса, а аз вече съм си организирала няколко излизания с приятели следващата седмица  Simple Smile
  Поли, аз съм се ориентирала към Сдружение Шилер, ако ги приемат. Днес бях дори на отворени врати на предучилищните групи, за да видя по-отблизо как са нещата. Там са до пет без нещо следобяд, като може би има опция да се запише и някой спорт след това. Ако ги вземат там ще го мисля тогава по-точно прибирането.
  В ДГ вече са пуснали списъци с това, кои деца ще остават предучилищна там и кои не. Казах, че засега няма как да отговоря.
  Незнам но Ваня не успява да си задържи за нищо по-дълго вниманието, най-много обича да гледа детско или да си играе с Елена... Дори на плуването, мисля да водя вече само Ники, че ми е неудобно от учителката като почне да се лигави и да не иска да плува, хем и двете определено научиха много. Плуват без плавници сами, но Ваня почти не плува, докато Николета определено се старае и прави каквото и се кажа. Решала съм да пробвам този уикенд последно дали Ваня няма да размисли и я спирам и от там. В ДГ също се отписа от почти всичко, защото не и се ходело, това и е редовен номер на нея, да иска нещо и като почнат малко по-сериозно да работят да се откаже.
   За Шилер ме притеснява, че може да вземат само едната, което ще ме постави в много неудобно положение, тоест със сигурност няма да ги запиша, нямам възможност, а и не желая да ги водя на различни места. Но пък нямам и желание да тормозя Ваня и да я бутам някъде за където не е подходящо. Друг е въпроса, че за Ники доколкото я познавам, ще е идеално но... Ще изчакам изпита да мине и резултатие и тогава ще го мисля.

# 160
Привет!
Как сте всички?
Ние в къщи сме болни и  тримата. Tired Първо аз с кашлица и температура до 39, на следващия ден и Тони, а след него и баща му. Не ни се беше случвало да се натръшкаме и тримата едновременно, при това с толкова висока температура. Надявам се да не продължи дълго.

# 161
Kали, има гаден грип, който бил точно  с висока температура продължително време. Ти си медицинско лице все пак де, но да ти кажа. Не е майтап, та  идете на лекар ако не сте го направили вече. На една приятелка децата  с лоши усложнения приключиха боледуването. Оздравявайте бързо Hug

# 162
velmar, веднага отидохме на лекар. Аз съм с бронхит и на антибиотик още от понеделник, а и другите не можаха да изтраят само на симптоматични средства. Явно доста бързо слиза към белия дроб. Утре ще ходим пак до джипито да ни прегледа и да каже другата седмица дали ще съм на работа.

# 163
  • София
Кали, лекувайте се. Ти знаеш най-добре, че парацетамолите вече не вършат работа, както преди.

# 164
Честит баба Марта!
Бели и червени, румени, засмени!

Общи условия

Активация на акаунт