Августинчета 2006 - тема 7

• 59 625
  • 369
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честита Баба Марта на всички! Желая ви много здраве, любов, щастие, късмет и успехи!

# 166
  • София
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете здрави и усмихнати!  Heart Eyes  Hug

# 167
Честит празник мили мами! Нека винаги да сме обичани и желани, жени и майки!

# 168
  • София
Честит празник!Бъдете винаги влюбени,красиви ,обичани и желани!

Мен тази сутрин ме изнанада малкото човече,като едва дочака да отворя очи и ми честити празника и ми каза стихче,което са учили в градината и са пазили в тайна Heart EyesПрекрасно е да се събудиш по този начин. Simple Smile

# 169
  • София
Честит празник на всички мами, които са най-хубавите и специални мами всеки божи ден, не само днес!

# 170
Честит празник, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Здравейте,имаме молба да добавите и нас към вашия списък с родени август 2006 година!Моята принцеса се казва Виктория и е родена на 27.08.2006г.Благодарим предварително! Grinning

# 172
  • София
Е, направо е срамота.... къде се изгубихте, девойки??
При нас нищо интересно. Още не може да тръгнат на ДГ, почти 2м вече в групата, а и в цялата градина, циркулира варицела.  Crazy
Аз събирам сили за диета, че зимата ми се отрази зле  Blush Embarassed
Вече 2 зъбчета паднаха на Ивайло, с първия беше голяма драма, малко стресово му дойде.
Хайде, драснете някой ред...

# 173
  • София
Драсвам  Mr. Green

Добре сме, следваме обичайната програма. През седмицата - работа, градина. В събота и неделя - плуване и английски.
Кало още не е сменял зъби. Варицелата пък я изкара още преди 2 години.
Аз не съм на диета  Joy чак странно ми звучи, но пък си държа постигнатото и съм доволна от себе си.
За съжаление разни бабешки болежки ме налегнаха - артроза на раменната става, невралгия и шипове. Както обикновено съм много добра - 3 в 1, че да не ми е скучно само с една болест.

# 174
  • София
Мишо и той с ужас чака падането на първото зъбче,но още не е наближил момента Simple Smile
Сега си отлежава вкъщи втора седмица,че имаше сополи,сега пък кашля и така,но нищо сериозно слава богу. Praynig
Аз съм почнала от началото на месеца 90 дневната диета,че с такива кила съм била само бременна Embarassed ,и засега се справям добре-3 кила,но като съм отвикнала да гладувам и плодовия ден ми идва с връх,но с малко забежки избутвам някак си Mr. Green

# 175
Оп, и аз да се разпиша.

Ползвам малко отпуска и активно почивам.Тази седмица -детето на градина, баща му на работа, аз ще си обърна малко внимание сама.
 Днес само пускам пералнята да пере дебелите якета и мързелувам. Почнах и аз 90 дневната от миналата семица,че малко се отпуснах зимата. Не са много, но щом почнаха да ми стягат някои дрехи е хубаво да вляза във форма. След груповото боледуване миналия месец сега се радваме на топлите дни. Използвахме събота и неделя активно да пообиколим парковете и детските площадки.
Зъбче още не е падало и май няма да е скоро.

# 176
Ами, и аз да се разпиша тогава Simple Smile
Деница пък се тръшка, че зъбчета /2 на брой/ само са се разклатили малко, пък не са паднали. Чака, милата, феята на зъбките да дойде с подарък Wink  Опитва да кашля, та утре ще я водим до лекарката й. Иначе сме добре, общо взето. През почивните дни бяхме на вилата и събрахме малко топлина и чист въздух. Децата бяха най-доволни - ходихме в гората за минзухари, Деница по цял ден тичаше из двора, а Влади беше обучаван в присаждането да лози и в саденето на млади дръвчета. Видях и щъркел, та си махнах мартеницата.
Общо взето се чувствам доста по-добре откакто се постопли, въпреки че ми е напрегнато и в работата и около приключването.
Тази година празника в ДГ за пролетте мина доста добре. Деница беше Пролетта и този път се държа прилично и нямаше циркове. Майките получихме керамични чаши, изрисувани отвън от децата. Беше много мило Heart Eyes
Хубав ден, дано се раздвижи и темата с топлото време Hug

# 177
  • София
Айде и аз Mr. Green
Ина на градина, Ема в ръцете ми, мъжа ан работа...Нищо ново.
Почнах да съм по цял ден навън, така че няма да почвам диета, а и кърмя все пак Flutter Сложиха Ема на диета, че била слонче и не ми дават да я кърмя повече от 6 пъти на денонощие.
Ина няма още сменени зъби, не съм и проверявала дали се клати някой.
Искам да ви питам вашите деца преминават ли през един отвратителен период, в който все сте им от глухата страна? Напоследък хич не мога да намеря общ език с Ина Sad

# 178
  • София
Мишо ,ми е точно обратно.Само да го погледна по-строго и се е вцепенил и заронва сълзи ooooh!
Но той винаги си е бил така,много го е страх сакън да не му се скара някой Mr. Green и много внимава да не предизвика такова поведение.

# 179
Хоп и аз да се разпиша....

Чудни 2 седмици изкарах...5 дни командировка в Англия, 1 ден вкъщи и после 4 дни с таткото във Венеция...пък децата...за какво са бабите?!(след около 12 месеца наште били съгласни пак да гледат Филип Mr. Green)

Гого също още не е започнал да сменя зъбчетата, но трябва да го заведа на зъболекар, че има черна точка на един кътник...представям си каква драма ще бъде... ooooh!

Бубче, да не те притеснявам, но откакто се роди Филип, Гого е така...все нещо не му е наред и все за нещо мрънка...А ти каква диета ще започваш...за качване на кг ли? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт