Августинчета 2006 - тема 7

• 59 424
  • 369
  •   1
Отговори
# 240
Лусс, супер звучи, дано да ви е добре и щом има кои да гледа.
а вие в кои квартал сте, Младост далече ли ви е

Мама Марго, ма вие се появихте. Усеща се липсата ви. Дано Еличка да е доволна.

Много мило, благодаря  Heart Eyes, нещо не стигам до компа всеки ден и май преглеждам фейса по често от форума. Върнах се заради 90 дневната диета която започнах на 28 май, чета сверявам си часовника, мислех да не пиша там но Нана ме предизвика с едни нейни изказвания.
Иначе ние сме добре, вече усещам резултата от диетата по дрехите си и се чувствам отново себе се сякаш се събудих от сън в който съм спала прекалено дълго.
Миналата събота и неделя бяхме в Монреал и отскочихме и до Квебек ,града, много е красиво там , прилича на Велико Търново, построен е на два хълма на реката,  страхотно време хванахме, и видяхме и замъци и църкви и дори известните водопади Монтомерси ,май така се пишеше  Embarassed На другия ден отидохме до Биодома в Монреал, беше много хубава разходка с хубава компания.
Елица расте , направиха им церемония по завършването на детската градина, с танци и песни, беше много хубаво, после имаше такава и в у-щето по танци, там накараха всички да танцуваме и си спомних колко много обичам да танцувам и сега като съм си аз,отново в моята кожа, е много по приятно Simple Smile
Ники имаше финални изпити цяла седмица и сега се отдаде на заслужена почивка, до 9ти юли,когато започва лятното му училище, дърпа един предмет за догодина по рано за да има време за по сериозните предмети през следващата година.
Планирали сме много неща за лятото, и нямам търпение да се случат, най вече да си отидем на планина в Бг, имам нужда да съм на поне 2200м над земята Simple Smile там се зареждам и се чувствам жива.
Но преди това ще посрещнем Деня на Канада  на нашето място, Silgrey cottage Simple Smile с много позитивно настроение и мохито, нищо че не е по режима  Wink

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 04:29 от MamaMargo

# 241
Марго, радвам се че се разписа  Hug Радвам се на хубавите неща  около вас и на това че звучиш така ведро

# 242
Марго, радвам се че се разписа  Hug Радвам се на хубавите неща  около вас и на това че звучиш така ведро

А аз чакам с нетърпение твоите летни снимки, винаги за ме зареждали положително Simple Smile

# 243
Добро утро, момичета Hug На мен, днес, ми е последният работен ден и съм в добро настроение и вече съм мислено на морето Simple Smile
Честит празник на малките и по-големи именици на Блан, Лус, Полито, Пепеджинс, Дидка  bouquet
/дано не съм забравила някой/

# 244
Павел и аз имаме имен ден

за ожъднелите по един коктейл
и да му е сладък живота

# 245
  • София
Пепе, да сте живи и здрави с малък ПАвчо!   bouquet

Аз вече чакам с четири очи да стане 18 часа и да си ходя, че ми се втресна вече от работа.

# 246
Честит имен ден на малките и големите именици!  bouquet

Да е жива и здрава Лора на Пепър!   bouquet

Започваме да броим шестата годинка на нашите деца!

И аз чакам с нетърпение отпуската.Вече съм тотално уморена и изнервена от работата. Tired Липсва ми и детето. То поне ми оправяше настроението.

# 247
Честит празник на именниците и от мен HugЧестит рожден ден на  Лора!
Наистина- започнахме празниците. На мен ми е почти ваканционно.Шегуваме се че не ми трябва отпуска- все едно съм в такава Wink ОЩе малко и аз ще изляза официално  в такава Wink  Дария  ходи чат- пат на градина за по ден- два, през останалото време  гребем с пълни шепи от лятото.Желая  ви добро настроение и  повече усмивки Hug

# 248
  • София
И аз чакам с нетърпение отпуската.Вече съм тотално уморена и изнервена от работата. Tired Липсва ми и детето. То поне ми оправяше настроението.

И аз чакам отпуската, но има още много време. Но пък се надявам много майка да погледна Кало поне за няколко дни да си почина...пък да видим дали ще ме огрее.

# 249
  • гр.София
 Ай! Мерси! Поздрави сърдечни и от нас за всички,празнували днес!!!

# 250
Пък аз вече съм в отпуск Simple Smile И сме на Несебър от вчера. А следобяд спахме, като че повече няма да спим, явно съм била натрупала много умора.

# 251
Мама Марго, кефя ти се на приключенията, които преживявате заедно и то в хубава компания винаги е по-забавно. А НИки и лятото ще учи, няма ли по-дълга ваканция да си отпочине детето.
Еличка и ти сигурно много сте се позабавлявали във вихъра на танците.

На Дани ще му падне първото зъбче отдолу, което сега се клати и поръча на добрата фея да му донесе светещият въртящ диск. Иска да му го дръпнем, за да донесе подаръка. Вчера се е постригал сам с ножицата, стилист Дани. Почнал и Павел, но той казал, че го боли и леля му чула и се възхитила от постигнатите резултати.
В неделя като се прибирахме и на магистралата имаше яко коли, загрели. Едни пък се дърпаха с въже.
Прохладен ден и дано скоро чета следващата страница.

# 252
Пепе,  добре че си ти   да изваждаш темичката от забвение... Мързи ме да пиша,  вече съм на обратно броене до отпуската  остават няколко дни.Тоя път не се чувствам уморена, очаквайки дългите почивни дни Thinking, но - тов ане означава  че няма да се възползвам пълноценно от тях Wink На Дари  й паднаха преди почти 2 месеца  горните 2 зъба и вече растат новите постоянни.Вчера   установи че й се клати и един  долен... ooooh! За прически- ходим на фризьор и не  й е хрумвало да посегне сама към ножицата, за щастие.Избират се прически, сплитания, ипрене...Мадамска работа и лъвска суета Flutter
Марго- кога си идвате?

# 253
И аз съм на обратно броене до отпуската, но вече нямам търпение. Чувствам се уморена и имам нужда от релакс. В петък отивам при нашите да си взема детето, но ще остана 4-5 дни да ги видя и тях. После обратно в Пловдив да събираме багажа за морето. Тони задрасква дните в календара и брои кога ще отида при него. И все повтаря,че ако отида по-рано ще е по-добре. В неделя бяхме на басейн в жегата и повечето време откарах под сянката на дърветата. Още 2 дни на работа и после почивка.
Simple Smile

# 254
  • София
И аз съм на обратно броене до отпуската, но вече нямам търпение. Чувствам се уморена и имам нужда от релакс. В петък отивам при нашите да си взема детето, но ще остана 4-5 дни да ги видя и тях. После обратно в Пловдив да събираме багажа за морето. Тони задрасква дните в календара и брои кога ще отида при него. И все повтаря,че ако отида по-рано ще е по-добре. В неделя бяхме на басейн в жегата и повечето време откарах под сянката на дърветата. Още 2 дни на работа и после почивка.
Simple Smile

Къде ще ходите тази година на море, Кайли? Аз мисля в началото на септември да сме в Пловдив, след като посетим морето и Троянския Балкан.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт