а вие в кои квартал сте, Младост далече ли ви е
Мама Марго, ма вие се появихте. Усеща се липсата ви. Дано Еличка да е доволна.
Много мило, благодаря
, нещо не стигам до компа всеки ден и май преглеждам фейса по често от форума. Върнах се заради 90 дневната диета която започнах на 28 май, чета сверявам си часовника, мислех да не пиша там но Нана ме предизвика с едни нейни изказвания.Иначе ние сме добре, вече усещам резултата от диетата по дрехите си и се чувствам отново себе се сякаш се събудих от сън в който съм спала прекалено дълго.
Миналата събота и неделя бяхме в Монреал и отскочихме и до Квебек ,града, много е красиво там , прилича на Велико Търново, построен е на два хълма на реката, страхотно време хванахме, и видяхме и замъци и църкви и дори известните водопади Монтомерси ,май така се пишеше
Елица расте , направиха им церемония по завършването на детската градина, с танци и песни, беше много хубаво, после имаше такава и в у-щето по танци, там накараха всички да танцуваме и си спомних колко много обичам да танцувам и сега като съм си аз,отново в моята кожа, е много по приятно

Ники имаше финални изпити цяла седмица и сега се отдаде на заслужена почивка, до 9ти юли,когато започва лятното му училище, дърпа един предмет за догодина по рано за да има време за по сериозните предмети през следващата година.
Планирали сме много неща за лятото, и нямам търпение да се случат, най вече да си отидем на планина в Бг, имам нужда да съм на поне 2200м над земята
там се зареждам и се чувствам жива.Но преди това ще посрещнем Деня на Канада на нашето място, Silgrey cottage
с много позитивно настроение и мохито, нищо че не е по режима
Радвам се на хубавите неща около вас и на това че звучиш така ведро 

Липсва ми и детето. То поне ми оправяше настроението.
, но - тов ане означава че няма да се възползвам пълноценно от тях
За прически- ходим на фризьор и не й е хрумвало да посегне сама към ножицата, за щастие.Избират се прически, сплитания, ипрене...Мадамска работа и лъвска суета