Математици-умници

• 55 283
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
aaa aз споделих.
Има лунно затъмнение. Явно на моето му влияе.
Ако дават точки за добро решение с грешен отговор ще е супер Mr. Green

нали

# 346
Ние сме сбъркали едното подусловие на трудната, една от тези с 5 точки и една за 7 точки. Едната я е сбъркал, защото вместо резервни гуми е прочел "разрязани"!  Rolling Eyes Дечко си е още, и това е. Сега беснее и се ядосва, трябва да го успокоявам. На всичкото отгоре най-малкият ми син има рожден ден и е лудница вкъщи... Сметнах 43 точки, тоест 72 процента, което не е лош резултат. Както казвам винаги - да са живи и здрави децата, важното е да не убием в тях желанието да се борят с предизвикателствата, а че не са винаги перфектни, много важно.... ние да не би да сме? Simple Smile

# 347
  • София
Здравейте,

Не знам дали лунното затъмнение ни е оправдание? Simple Smile

Свилен е сбъркал 2 задача - написал е 6 букви, защото и те били към триъгълника.
На 3-та е написал друг отговор, защото на ум е сметнал резултата, без да пише естествено. За тази задача му се скарах, защото не си е проверил задачите, както се договаряме всеки път.
Шеста не я съобразил и е писал 30. Буретата също са го затруднили и не я е решил. Очакваме 42 точки.

Хайде сега почивка, че този математически маратон май им дойде в повече. Ще наблегнем на книжките!

# 348
Magi_D аз какво да кажа колко дена и приказвам да пише на чернова ,а не да смята наум .И днес какво на черновата писала само по 1 зад .Всичко друго наум Rolling Eyes.
Така 30 т има къде са и махнали 3т незнам .Явно всички са били доста разсеяни .На 13 място е .
Няма дете с макс резултат.
С буретата е написала отговор 4 -тя пък не разбрала ,че я питат за едно празно буре.
Абе каквото ,такова аз съм доволна -без подготовка толкова.

# 349
  • София
Благодаря,момичета, за съветите за списанията - значи тази година и двете, за по-сигурно. Догодина, живот и здраве той ще прецени!

# 350
Здравейте момичета!

Дали признават поправен отговор в КМС (става дума за първи клас, а поправеното е така - грешното подчертано и в скоби, а до него написано вярното число)?

Синът ми е сбъркал две задачи, като в едната си е поправил грешката и се чудя колко точки приблизително ще има.

# 351
  • София
Здравейте момичета!

Дали признават поправен отговор в КМС (става дума за първи клас, а поправеното е така - грешното подчертано и в скоби, а до него написано вярното число)?

Синът ми е сбъркал две задачи, като в едната си е поправил грешката и се чудя колко точки приблизително ще има.
Би трябвало. Ако е ясно кой е верният и ако не се заядат, ще му го признаят. Успех.  Peace

# 352
*Ирина*, благодаря  Hug Успех и на Павел! (ако признаят за вярно поправеното, сметката ми е че ще има 97 от 100 точки, но да не казвам голяма дума, че това е само по спомени на детето).

# 353
  • София
*Ирина*, благодаря  Hug Успех и на Павел! (ако признаят за вярно поправеното, сметката ми е че ще има 97 от 100 точки, но да не казвам голяма дума, че това е само по спомени на детето).
Мерси. Ние чакаме 51 точки.

# 354
  • София
Момичета, ние не знам какви точкио чакаме от 10 писани задачи и 2 от тях верни. Направо не мога да повярвам на очите и ушите си като я питахме какво е решавала  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Не схвашам как се решават вярно 8 или 10 задачи на състезания като Салабашев и ЧХ, а на СМТ и на това тъпо КМС се дъни като кофла  Rolling Eyes

А аз така се вбесих, че не съм гледала ни задачи, ни нищо...  Crossing Arms

# 355
  • у дома
Ваче,не се ядосвай-моето до 9-та е сгрешило две с верен отговор подточка г-това явно си му е коронен номер-а най-ядосващото е,че ги е решил вярно и двете на черновата,а е блеял като е нанасял в таблицата-на едната е вярно г-6 и така си е написал на листа(и то задача,която сме решавали много пъти) ,а в таблицата е написал г-9,при положение,че има отговор а-9  Twisted Evil и една друга-редица от числа,открил е закономерността и следващите три числа,хората са написали,че искат сбора на първото и осмото,моето е решило че искат сбора на второто и осмото  Crossing Arms Другите са му верни до девета,ама аз вътрешно съм повече от доволна,че е омотал тези,та ваканцията да имам оправдание да го накарам да порешаваме поне малко  Joy

# 356
  • Хасково
Цитат
Една мишка родила 8 мишлета, като женските били с 2 повече от мъжките. След 3 месеца всяко женско мишле родило по 8 мишлета. Колко са всички мишки в семейството?
решил я вярно, но като помислил добавил "мъже" на женските мишки, защото иначе нямало как да родят, пък братя и сестри не можели да имат деца...да се смееш ли, да се чудиш на условията на задачите ли...Като цяло съм доволна от резултата.

# 357
  • София
Цитат
Една мишка родила 8 мишлета, като женските били с 2 повече от мъжките. След 3 месеца всяко женско мишле родило по 8 мишлета. Колко са всички мишки в семейството?
решил я вярно, но като помислил добавил "мъже" на женските мишки, защото иначе нямало как да родят, пък братя и сестри не можели да имат деца...да се смееш ли, да се чудиш на условията на задачите ли...Като цяло съм доволна от резултата.
ха-ха Simple Smile Браво на момчето, мисли мащабно.

# 358

Явно смятам грешно точките аз. Мислех, че за КМС максимумът е 60. Кажете, моля, къде има изнесени резултати за София?

# 359
Браво на детето - проявило е мислене. Може да не е получил очаквания резултат, но логиката му е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт