.Добре,че мойте не се мешат.
Едвам дочаках педиатърката да дойде на посещение на втория ден и тя като влезе в стаята сама каза"Ооооооо, много е топло тук, детето ще се изрине от жега"Добре, че в тоя момент свекърва ми беше в стаята и аз попитах веднага на каква темература да я държим Кали и педито като каза-22 градуса, свекърва ми се кротна и направи завой зап ред педито на 360 градуса, разправя"Аааа, и аз това им казвам"Е, едвам я изтраях, да не и вдигна скандал пред педито, 1е говори пълни глупости. Та така, и при нас не беше розово положението в началото, имам чувството, че тя не ми вярваше, че мога да си гледам детето, ми то никой не се е родил научен

е викам аз ли съм виновна ,заради теб да я събудя 

, за това ще пиша за нас. За 1 месец Антон е качил 1.5 кг и е пораснал с 6 см, 5700 кг и 58 см е. Почти не давам АМ, правя понякога, защото си мисля,че не се е наял, после да има какво да мия и стерилизирам
, че малко ми е другата работа
. Иначе Антон спи чудесно и е много спокоен, когато сме по разходки, вкъщи спи само в ръцете ми денем, иначе нощем си е още в коша от количката. В повечето случаи си хапва на 3- 4 часа нощем, рядко има 5 часова пауза. Понякога вечер го хващат ревовете и това е отскоро, накрая като свия крачетата се изаква, после се наяжда и заспива блажено.
.
. Често се случвало при бебетата, особено при момчетата. По време на прегледа обаче, докторката установи, че детето има къса юздичка и сега му предстои ново изпитание- цепването и.
, че малко ми е трудно излизането по магазини без него, а нали трябва да си е изненада
Времето е ужасно
,но бързо се успокои.Вече е 6.800(качила е 1 кг.) и 60 см.(пораснала е с 3 см.) 
Бях забравила какво е да се наспиш...

Дано тия хемороиди да минават бързо,че знам какъв ужас са
Аз преди се мажех с една паста,която се купува от ветеринарна аптека и много ми помогна,но не знам дали може да се мажеш,ако кърмиш.
Антифлегмин се казва пастата,ако искаш провери. 
Само ако положението с мъркането е много зле и тя не се успокоява от нищо друго.Виждам,че доста от вас искат такава анкета,така че...За следващата тема такава анкета ще пусна. 
А аз съм малко злопаметна и.... 

СВМ-честита ти именничка и на теб!

и съм много доволна имам още 10 кг. до като си върна старото тегло онзи ден качих една моя снимка в албума ама е от минала година , „е още не ме хваща апарата 

С прахосмукачката смучем сополи на беба и баткото, после бръмчим с инхалатора, защото пък се оказа че баткото е пред асматичен пристъп. Таткото се разхожда с парочистачката из къщи сред кълбета пара....Абе картинка сме, голяма.
Женени с деца
Ние водихме малката при една туркиня в Повдив - баба Саджиде (дано не бъркам името). Ля куршум на малката, но ако има уроки пак ще каже. Мога да разпитам мъжа ми къде е, ако искаш, че аз не познавам кварталите на Пловдив и не помня адреса.
Здравейте, момичета
дано час по-скоро да има ефект от нагревките и отново да гледаш на кърменето като перфектно
Ти си силно момиче и съм сигурна, че ще преодолееш това предизвикателство 
.. Обличам я подобаващо .. слагам я в слинга и така до магазина..
И те подкрепям напълно.. също мога да кажа смело , че имах прекрасна бременност, лесно и светкавично раждане, а сега прекрасно бебче.. а и искам да имам многодетно семейство.. 7 например...
В следващите 5 години ще пътуваме с оплезено бебе на паспорта
Хубава вечер, момичета

Препоръчани теми