Alter Ego, много ти се радвам, на теб и свежестта, с която нахлу и, разбира се, на аромата на кекс и гълъбови курешки

, но дали е необходимо да се поема този риск? . Според краткия справочник "Medications and Mothers' Milk" на Dr.Тhomas Hale, 2010г. стр.178 Метергин е с ниво на риск L2(SAFER - безопасно). В повечето случаи лекарите намират за съвместим медикамента с кърменето. Би могла да се консултираш с гинеколога си дали изобщо се налага прекъсване.
, е възможно да се дължи на капките против колики. За такава "екстра" споделят доста майки и лекари.

сестрата искаще да започвам с сок от ябалка . но лекарката каза че е много рано още и аз сам на сащото мнение и мисля да изчакам до 4-ят месец поне
Добре дошла
Мисля, че всички мами имаме усещането, че дните ни са абсолютно ангажирани с бебето... То си е така
Няма лесно в този живот, но за сметка на това има толкова прекрасни моменти около този "ангажимент"

в къщи само се караме кой да отиде да сготви и кой да гушка Нели. Като излезем на разходка тримата с ММ сме в спор кой да бута количката

Тъкмо се зарадвам, че ще излезем на разходка и хоп изненада...
Toni77 , и на мен много ми липсва излизането навън. И хем си казвам опаковам го хубаво и газ с количката, хем ми се струва мъничък и ме е страх..
, ама нали се кърмим по-натам ще го мисля.

Трета нощ си спинкаме добре
Денем ме побърква с коликите, но днес почнах да давам инфакол, дано помогнат, че като няма колики е много спокойна 

ужас е направо. Интересното е, че не ми става лошо и не ме боли корем, а преди беше пълна трагедия до третия ден включително. При вас по-обилен ли е от нормално? Имала съм по-рано кръвоизливи, когато съм била под много силен стрес, но това беше преди години, иначе съм редовна като часовник и се чудя това сега от бременността ли е или пак нещо се е объркало с мен
здравейте всички! Добро утро! Ух, от толкова емоция, че имам време да пиша ми се изпариха всички думи от върховете на пръстите

поне 50% от тях на максимум. А ние с Косара сме в някаква кърмоантителна-противобацилна защитна капсула... въпреки, че аз не суча
.... ааааххх
може да ме държи още от родилното...
без капка свян съм изпапкала сигурно половината преходно мляко произведено за Косара. Срам, срам... не за мен 
. Сега пък с двете дечица/бебета също ми идва нанагорно, защото Сузи крещи, подскача, дърпа ме за крачола и повтаря "Мааамо, мааамо, маааааааааамо ЕЛА". Пък аз й предлагам за забавление да сменяме памперса на бебето
що за... И в повечето случаи, когато сме тримата сме си анблок - в четене на книжки, игри, че и тичане
- на последното Косара заспива... чудно дете. И ми се струва, че за гледане на две деца ще ми дойде акъла с трето
... ала това ще гледам да не става.
В твоята Еличка виждам своята порастнала Сузана
Малко зверче. И аз не съм привърженик на шамарите, но пък напълно те оправдавам. И аз не бих се въздържала да плесна по дупето в такава ситуация. А Еличка вече достатъчно разбира.
.
Вси сладкиши от Косаркината погача ометох аз. Само един кадаиф седи все още в хладилника, консервиран от захарта, да ни напомня никогаж да не правим така.
Препоръчани теми