Благодаря ви за пожеланията за моето голямо момиче!
Как лети времето само...Качила съм 3 снимчици от днес сутринта. 
Времето е ужасно,цял ден е мъгливо и е адски студено...Това ми влияе и на настроението 
Съжалявам,че се е наложило да преживееш подобно нещо,но важното е,че сега всичко е наред!
Дано нямате повече подобни преживявания!
Дано не е нищо сериозно и бързо да се оправя Пламена!
Пиши после какво ви е казал лекаря.
А за упойката,не мисля че е проблем.Има упойки,които могат да се слагат,въпреки че кърмиш.На сестра ми й правиха зъб скоро,тя кърми,но й сложиха упойка и нямаше никакъв проблем. 

Абе,нямам думи за лекарите в Б-я....Бързо оздравяване на Анастасия!

определено ще излезе вярно,че зимно бебе трудно се гледа,заради пустите му вируси
Мисля да купя някакъв дезинфектант за ръце и да карам всеки,който влезне вкъщи, да се мие с него 

а ни изписаха 3.300 51 см 
ама така ще е !
Незнам как успяваш с всичко да се справиш! Явно си много оправна! Браво! аз немога грам да се наспя с това ставане на два часа да кърмя! Едва тая нощ поспах, че направо бях няма толкова неадекватна, чак от умора и недоспиване немога да се отпусна и да се нарадвам на бебчо. Той реве а на мене погледа ми минава през него. Днеска обаче така си го нагушках, нацелувах, даже му изрисувах с химикал ръчичката и крачето, а за утре мисля да му направя и някое отпечатъче. Та по тоя въпрос да питам някоя от вас купували е от тези комплекти със сместа дето с прави отпечатък. Дали става хубаво?
Заслужаваше си чакането!

Немога да си седя на дъто
Кажете с какво мога да се намажа или да пия, че още не съм се консултирала с лекар!
А аз му вика я почни да купуваш да видиме дали ще викаш така!
И той ги
Заслужава ли си въобще да замразявам?
В голяма чуденка съм!
. Белия Авент има и допълнителен пръстен, слагате ли го?

, ами сега се притеснявам и за това. Незнам дали е показател,но теглим се вече трима с и без нея и разликата е 5кг. Тя се роди 3.500, да сложим дрехите.....мисля, че е наддала 1кг за месец. Ама сме на консултация чак във вторник.....и нз до тогава.
Сега ако се разплаче пак така, ще и дам....колкото и зор да ми е......
Незнам дали не е от Инфакола. Вие имате ли такъв проблем, и знаете ли нещо друго против колики, което не запича????? Препоръчани теми