Мисля, че простудих малкия като се връщахме от педи след ваксината. Беше преди 12ч., т.е още студено и малкият доста поплака по пътя до вкъщи от болката в крачето и се е нагълтал със студен въздух. Има хрема и кашличка от стичащите се секрети. Вчера педи изписа коларгол 1% и Стеримар, както и осцилокопциум. Засега обаче според мен подобрение няма, дори му се засили кашлянето 

писна ми вече с това повръщане
Мисля, че простудих малкия като се връщахме от педи след ваксината. Беше преди 12ч., т.е още студено и малкият доста поплака по пътя до вкъщи от болката в крачето и се е нагълтал със студен въздух. Има хрема и кашличка от стичащите се секрети. Вчера педи изписа коларгол 1% и Стеримар, както и осцилокопциум. Засега обаче според мен подобрение няма, дори му се засили кашлянето 

отказа да пусне изследвания и направо ме разкара с мотива, че я чакали още много хора. Направо онемях. Така и не ми станя ясно от какво ни лекува.
Някой правел ли го е?
Аз да се похваля - ние вече правим по 3 часа пауза между храненията почти всеки път, даже предната вечер направиха веднъж и 4 часа. Събудих се с напращели от мляко гърди, което не ми се беше случвало от родилното. То било много хубаво да спиш без да те будят няколко часа 

Успокоително е, че докторите твърдят, че е здрав. Дано е просто някаква криза, която бързо да премине.
най- трудното е минало
От друга страна пък всеки познат, който съм питала ми казва , че са вълшебни направо! С идеална функция са ги измислили хората , но имам някакви резерви към тях. Като гледам май и тях ще пробвам, че горкото дете се дере и страда много.
Другото , коеот си мисля, че те не са газогонни и как ще се извеждат газовете? Педито не ми вдига да я питам и нея. Мисля си само вечер да давам от Колиефа, а през другото време Инфакол или да поръчам Флатулекс или Лефакс, за да може и да си пръцка малчо. (и да сменим малко - Еспумизана сякаш беше спрял да действа, почнах Инфакол и всичко мина - уж не се привиква ама като има ефект - ще сменям) Толкова съм се втелясала сега за тези колики , защото не сърцето ми се къса, ами душата ми плаче като започне да се дере така неутепимо миликия. И като почне да го свива корема и да пръцка насън чак се стряска или се буди от болка/дискомфорт. 
Не знам и аз какво да правя , защото тя ми вика да изпомпвам с тая малката помпичка на Чико (давам за пример вида само), а снея нищо не става. И как да става - до сливиците не мога да му я натикам, за да издърпам!
за помпа/аспиратор и дума не е обелила (всми, че нещо не ги харесвала и каза само с физ.разтвор....)
Извинете, че не мога да пожелая на всеки по отделно. Просто човекът се огъва пак и го боли и го очаквам всеки момент да писне, а докато напиша предното словоизлияние явно ми е минало времето , което ми е отпуснал за почивка 

Лошо е това, което си преживяла, но важното е, че вече е зад гърба ти. Пожелавам ти бързо възстановяване и важното е, че има кой да ти помага.Препоръчани теми