сега се събудих и всичко ми се беше схванало. 
постоянно и говори прави го и докато спи че първо трябва да каже “кака“ама аз си мисля че първата дума която ще каже е „млъкни“
и в последствие добавих шоколада че без него не мага
(((
Много е красива и с много хубаво загалвие.
Каква ваксина му слагаха, тази за хепатит Б ли? Да не би да е някаква реакция от ваксината? Аз също знам, че ако бебчето го боли ухо, отказва да суче, защото самото сукане увеличава болката в ухото. Моля се всичко да е наред в крайна сметка и да се окаже само някакъв период на несукане на бебето. 

Ето ти два полезни линка: http://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/
Благодаря Съни 

(бях пристрастена към бирата, но от 2 месеца не бях близвала, защото ми пречеше да спя след това..) и след тази позволявка така ми се наляха гърдите, прибегнах отново към помпата днес... Направо бях прогизнала сутринта ...
Ая от вчера почти след всяко хранене повръща (само на кърма сме)... И се чудя това от лакомия ли е? Знам , че е нормално, но след всяко хранене пак ли се води "нормално"? Леко ми е притеснено.. И може ли бебе да се нахрани за 5 минути активно сукане 

Всичко му е наред на детето, боцнаха му ваксината и даже гък не каза, ама за сметка на това опика лекарката и после се изака докато го мериха
Пълна програма 

Толкова ми е саладък
Като ми пусне усмивка и се разтапям направо 

Оставям ви
Аз съм вкъщи цял ден,не сме излизали днес с Али,но пък не се чувствам добре,болна съм.
Ние използваме Памперс актив бейби и съм много доволна.И с Боян тях съм използвала.Не са пропускали засега изобщо.
И Дамян да го пускат коликите вече,че да не се мъчите повече!
А Али сякаш на мен прилича,да.
Поне така казват,де...Да не помислите сега,че сама се хваля
А за секса дето питаш-не съм приключила,даже тъкмо започнах да му се радвам отново
Ама и на теб ще ти отива 3-то детенце
Още едно момченце,че само едно няма да ти стигне да опазиш прекрасната Стела
Пиши по-често,много обичам да чета твоите постове! 
Трябва да се наговаря с Али да го спретне тоя номер и тя на баща си
(Ама че съм гадна,а?!
Като гледам по другите теми какво става 

Аз ако взема да цитирам какви тъпотии съм вършила,откакто съм родила 
Аз много й се радвам,има много сладка усмивчица
Много е нахилена малката тиквичка,рядко може да я видиш сериозна(ама нали на майка си се е метнала
)

И Алина взе да става синеока(нито аз,нито ММ сме синеоки-и двамата сме с тъмни очи,Боян също,не знам тя от къде се пръкна със сини)В началото й бяха тъмни и нейните,а сега са едни голеееми и взеха да стават сини,в момента са тъмно сини.ММ само ме бъзика,че на съседа приличала. 
Аз много се надявам да не заразя Боян или Алина,че тогава вече.... 

малко ме учудвате с тези зехтини и др. подобни-не се ли нарушава по този начин естествената флора?
освен това, Лили още веднъж е имала бяло течение, на 3 години беше и не беше свързано с прием на лекарства. бях се шашнала и се консултирах с моя гинеколог-обясни ми,че пак е на хормонална основа, в реда на нещата си е, да не мием с нищо, освен с вода. отмина си от само себе ни.