ама все едно изпитва страхотна болка- истеричен писък, както когато го боцнаха за ваксината. Не знам какво става вече
Всеки път се буди като сумти и ръмжи, става много неспокоен и накрая започва да плаче, но това с пищенето на сън вече ми идва в повече
ако някоя друга мама има този проблем, ето нещо, на което попаднах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255732.0
да са здравички и спокойни деца 

Предполагам, обаче, че повръщането е свързано и с изживяванията на Лили в този период 
/
/
.......ама се наложи пак
, защо така........направо сърцето ми се къса. 
Определено й харесва
Сега стерилизирам само шишета и биберони, ако се е наложило да дам АМ, иначе измивам добре (даже се заигравам
)

) и ще достегна багажа, че днес ще ние пътуването, да видим малката как ще се държи
Дори според мен е вредно. А за къпането Георги го къпах до доста голям всеки ден (вечер преди лягане) и от хигиена и повече за успокояване от банята. И ники смятам така. Е това че съм пропуснала една вечер не е фатално. Така или иначе и сутрин й мия дупето, така че и къпането може да се направи тогава. Не мисля че е проблем да се къпе често бебето.
Каза, че й помагало и нямала проблеми, въпреки , че рядко има сутрешни колики , но както и да е де.
И аз съм го чувала специално това за потта, втрещаващо е , наистина
Гого се изпотяваше докато го накърмя и наистина му беше омекнала главичката към месец и половина - два и се наложи лечение с Вигантол по схема. Ники не ми прави впечатление да се поти, ама утре на консултация ще я погледне лекарката.
В четвъртък сутринта вдигна температура, милия, 38 градуса .Веднага отидохме при педито и тя ни прати за изследвания в болница.Каза че не било нормално толкова малко бебе да има температура, а и ваксина не му е слагана. Аз като ревнах, така се притесних.И хайде във ВМИ, приеха ни веднага , кръв, орина,ехо на корем,глава -всичко ок, откриха му някаква инфекция и бяхме на АБ няколко дни в болицата. Сега вече сме си вкъщи.Дано от тук нататък всичко е наред .

дано ви е било за пръв и последен път 
първо ме пита на колко е детето и се обръща към мъжа ми "да идеш веднага да купиш на госпожата едно кенгуру. по 2-3 часа на ден да стои детето в него и когато госпожата се умори, ти да я сменяш. трябва детето да е през цялото време разкрачено!" после имаше преглед на ехограф и тирада за кърменето " до 6-7 месеца да се кърми детето поне,но след първата година е излишно. аз вас ви виждам,че имате,но има жени,които нямат кърма. а има и такива,които не искат да кърмят,за да не си развалят бюста. такива трябва да ги глобяват по 5 000 лв., 'щото българинът само с тояга се оправя". добре си свърши работата човекът и хубавичко ни разсмя. моят мъж цял ден ще го имитира как ми показва да стоя в поза "мирно" с бебето всеки ден на терасата 
а на мен не ми се дохранва толкова често-колкото повече вкарвам химии и въздух в тумбачето,толкова по-зле за коликите. така си мисля
Реших си елементарно и сигурно проблема - с термос! 10лв е, 500мл термос от Джъмбо - мн са си хубави има и избор на модели и цветове. Мн съм доволна и си правим поне по 2 или 3 хранения навън като излезем в парка.
Сега на 1 миес се слага 2ри прием на Хепатитната ваксина , която почти няма реакции. Педито даже ми каза, че почти няма деца, които да са неспокойни след нея. Само да не вземеш да го къпеш детето след ваксината, че аз бях на крачка да я свърша тази глупост, защото никой не ме предупреди. Михме си дупето на мивката след акане и му бях намокрила крачето, добре че не се изрина! 
Радам се мн за вас и дечицата ви, че вече са добре. Горките какво са преживели само 
А чешмяната вода навсякъде е различна по състав и не може да се рискува с нея, въпреки , че ще я преваряваме. За девин розова не съм чувала досега някой да има проблеми с нея, но я предпочитам със сигурност пред чешмяната. Поне се очаква , че държавата контролира производстово й. А държавата кой я контролира? Колкото по морето - фекалките се изсипват до пречиствателната станция и там до нз си кой си курорт и те не знаят с каква вода си мият лицата сутрин