Може би еще поканим едни приятели с децата им за компания и на батокото и така.

Дядо Коледа в детската градина ще и донесе много красива, илюстрирана книжка с приказки, а за погачата на Юлия (в случай,че никой не се сети да донесе подарък и за Лили) съм взела едно мини-пони със скутерче. Юлето си тръгна от Хипо само с едни дрънчащи пантофки, но те пък са и големи. рано ни е за проходилка или столче за хранене, а тя от друго няма нужда засега......пък и какво ли му разбира тиквичонката
сега съм и сложила пантофките до главата и тя им гука 
много драго ми стана от това,че около щандовете с книжки имаше най-голямо стълпотворение......и аз май трябваше още някоя книжка да взема
Аз пък като ще я послушам. 

Панталон от преди забременяването не смея и да обуя, за да не се сдухам. Радвам се на факта, че тия от бременността вече са ми доста хлабави (с регулираща талия са и могат да се носят дори и без корем). Особено едните ми бяха утеснели към края на бременността дори и в краката, а сега са ми широки и се радвам на това. Все още не съм си намерила батерия за кантара и не знам как вървя с килограмите.
Хубавото е, че поне блузите и тениските от преди ми стават.
И сега виси върху мен- суче и дреме 
Елица едва изяжда по 80-90гр, а е почти на 2 месеца.
Стискам ти палци бързо да се реши проблема, че това е голям кошмар. Пробвай и да смениш позата за кърмене. От коя страна е запушения канал - от външната, от вътрешната или отдолу някъде? При мен беше от външната страна и като я слагах Зори във футболната поза за кърмене тя сама съсредоточаваше основния натиск именно върху външната част на гърдата и като чели по-добре изпразваше тази зона. Слагаш възглавница до теб и беболинка на нея така че крачетата й да отиват към гърба ти, телцето да е до кръста ти и брадичката като засуче да опира именно в зоната, която се запушва и така я масажира, отделно самата сила на засукване изпразва по-ефективно именно каналите в тази част. Аз влизах да се цедя с помпата и под топлия душ за да може тъпия канал да се отпусне по-лесно. Дано скоро се наслаждавате на кърменето с принцеската без такива неприятни емоции. Препоръчани теми