Ето това са последствията от "ценните" храни, които ядем и "чистия" въздух, който дишаме - пред лекарските кабинети е пълно с алергични бебета и деца. Много ми е мъчно ...
Ще ни карат на децата от толкова рано да им даваме какво ли не. Тя и нашата педиатърка си нарежда, но аз не я слушам. А как няма глутен в овесените ядки, тази жена направо ме разби с невежеството си, а уж е педиатър. Че то в овеса, ако няма глутен, тогава къде!!!
Много внимавай какви съвети ти дава! 

На Бъдни вечер и Коледа със сигурност ще си бъдем в Кюстендил при нашите, така ми е най-удобно и приятно, хем не готвя и чистя, хем сме на гости и ми помагат. Супер ми е. 

И мама успя да се наспи 

Това за обратната обработка наистина никога не ми би дошло на акъла.
Вие сега с Хуманата ли сте? Доволна ли си?
А тази алергия за цял живот ли е или може да се пребори? Не бях чувала за колит на бебе, но явно си права, че животът ни до това води
И ти споделяш моите идеи за излизането
Браво на Елиза, че така хубаво спинка.

Започна още по-рядко да се изхожда, вчера се наложи 3 пъти да му дам разхлабващ чай и през нощта не можах да спя от притеснение, та чак днес се изходи - 3-ти ден се пада, иначе не беше твърдо акото - мекичко си беше, миришеше добре (не като когато пиеше Хип- зелено и зловонно
). Педиатърката ми каза, че трябвало да се изхожда всеки ден.
Това разреждане на акането му много почна да ме притеснява и се замислям за друго мляко. Знам че не е хубаво така да ги сменям, затова много се чудя дали да пробвам друго или да си остана на това. Няма пълно щастие, да му се не види! 
Иначе от Молфикс не съм много доволна - засега имам 2 пропуснали, но пакетът е едва на половина (74 бр). Единствено Тужурс до сега не са ми пропускали, ама нито един.
Чак ме учудиха.
Поразрових се из нета (нали Чичко гугъл всичко знае
аз съм е била пуснала предния ден и съм забравила ....вчера слага шишетата на Дарина да се преварят в микровълновата и с тях ..що да не сложа и едни метални лъжички....., преди малко решава че трябва да яде правя и храната започвам да е храня бре това дете не яде както трябва .... еми как ще иска то е рано аз лошо съм видяла часовника
нямам думи ......

) и въобще съм изненадана, че нито веднъж, когато иска да правим нещо заедно и аз не мога, защото държа бебето, не ми каза: Махай го това бебе

И при условие, че когато акото се появи, то е обилно, това звучи добре. Някои бебета може да забавят акането 4-5 дена, дори до седмица, без това да е притеснително, ако все пак всичко останало е наред.
. За подпомагане на изакването, освен масажите и гимнастиката, за която говорихме, може също да пробваш по няколко пъти на ден да хващаш бебето така, както се изпишква момиченце(хващаш бебето без памперс за бедрата и ги свиваш към тялото, а бебето опира гръбче в ръцете ти.) Ако не успяваш да се сетиш, ще потърся снимка.

и то доста. въпреки, че съм притеснена, че от 3 дни суче по-малко тя взе, че се изака на втория ден сама.

Желая ти много прекрасни мигове със семейството 
Даже вече два пъти ходим до града на разходка и Благовест се държи супер, тоест спи 
За първа година от 7 год насам няма да работя и не мога да се накефя 

Ама то от къде да разбера... Всъщност в Пловдив имало ли е ? 

Препоръчани теми