Всъщност дори и само 3 да сваля, мисля че вече ще ми стават старите дрехи, пък ще видим дали съм познала. Като се гледам, краката и задника са ми като преди, само циците, корема и ръцете са по-големи/дебели. 

много съм доволна
вчера се прибирам от разходка качвам се в асансьора с един младеж и започва да звъни телефон аз го гледам и си викам -тоя пък как спокойно се ръфа от хляба що не вземе да си вдигне телефона че ще ми събуди бебето
и като се прибирам вкъщи се оказа че моя телефон е звънял
давайте ми първо място и да се приключва 
остават ми още 7кг. но започнах да ходя на фитнес и мисля че до Коледа ще се справя и с тях
Браво ! 

.
) нашите поне са т.нар. бебешко акне. Не трябвало да се третират с нищо.

Направо съм на седмото небе,от 100 години не сме излизали сами с ММ и приятели...Али и Боян ще ги гледат баба и дядо.Аз се цедя и ще оставя кърма за храненията на Алина,а тя дано само да е послушна! 
Успях и вкъщи да пооправя,та съм доволна от свършеното днес 
Обаче после мислим да ходим на дискотека
Ама да видим...
Надявам се,че вече ще се включваш по-често!
А Косара е страшна сладурка!
Сузи и тя,де. 

И пак да напомня за тези,които все още не са качили снимка-до крайния срок остават 3 дни.
Благодаря за развеселяването. 

А тя дано по-често те оставя да се наспиш,а пък ти по-честичко да се включваш. 

Страшен бузанчо е станал.
Моята е същата, гледа да не се напряга,но слава богу идва рядко и за кратко. Сега майка ми е тук, та излъска къщата, сготви, играе с баткото и дундурка бебун. Аз поспивам на интервали целия ден.
. Нямам никакво спокойствие - нямам време нито за ядене /то и затова не ми се яде/, нито за тоалетна, нито за нищо друго, аз докато раздигна от преобуването и яденето и той вече е почнал да мрънка и трябва да се лепя за него. Вече нямам никакви силици. Дали му е малко яденето или просто си е от "киселите" дечица ???? През нощта също си се буди редовно и в 3 и в 6, направо не знам вече какво да го правя.

Препоръчани теми