Зима иде,вятър вее-вкъщи ОКТОМВРИйче гука и се смее!

• 26 355
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета  Grinning
Ние днес си направихме първата голяма разходка. Човечко си спинка през цялото време докато кака му си и граеше на една готина, но леко опасничка катерушка-кораб. Обаче вечерно време явно при мен млеконадоят спада сериозно и човека буквално си виси цяла вечер на мен.  Mr. Green
Капки за колики и аз не давам никакви, но не се и налага, поне за сега. Пу-пу-пу  Grinning И с каката минахме тънко по тъч линията с този въпрос. За сега дребчо си кротува, с изключение на деня когато си хапнах прилично суров лук. Дано все така да го дава, че аз хич не деяна на безсъние и не ми се мисли как ще съм ако се наложи да дежуря редовно по нощите.  Embarassed
Цикълът презния път ме навести чак на 6-тия месец и много се надявам и тоз път да уцеля от същата примоция.  Rolling Eyes За сега съм все още в стадий лохии, но се надявам покрай кърменето нивата на, който хормон там трябва да са доволно високи, че да намажа пак. То не е гаранция, ама аз ще си се понадявам...пък да видим.  Crossing Arms
За килограмите - аз качих 17 май  newsm78, като ходих да ми свалят конците към 8-9 бяха останали за сваляне. В интерес на истината не виждам къде са толкова много килограми върху мен, не ми личат с изключение на корема, ама там няма как за 3 седмици да станат чудеса, еле пък след секцио. Обаче такъв вълчи глад ме е подгонил, че май ще стават повече, а не по-малко. То и със Зори беше така, първо заслабнах, после ошишкавях и чак след първата годинка трайно си върнах килцата.-
Windy, добре завърнала се.  Grinning
zellda, ама как само я охарактеризира твоята свеки. Страхотен стил на писане имаш.  Hug
Пепи, честит рожден ден на патеричка мила! Бъди много обичана и глезена  Hug
terika, добре дошла!
Hariela, много се надявам мила принцеската бързо да го израсте проблема! Със Зори брахме мното зор с тези алергии, то още си го берем де, и знам какъв кошмар е това чудо. Стискам ви палци по-бързичко ако може да приключи.  Hug
Шеметче, браво за доброто наддаване. Здрав юнак да порастне!
cvm, ти наистина си влязла в серия.  Grinning  Hug
Съни, приятно изкарване в кръчмата.

# 436
  • Пловдив
Леле,момичета,като ви слушам как сваляте килограми аз направо се отчайвам  ooooh!
Аз по време на бременността не качих толкова много, но за сметка на това май при раждането не съм свалила кой знае какво  newsm78 Имам да свалям 8кг до теглото, с което забременях и още два от преди това  ooooh! Ама и аз като Анси такъв апетит си имам и така доволно си хапвам, особено сладичко - нещо, което през живота ми не ми се е случвало  Crazy Ама сега важното е да има млекце за бебо, пък после ще му мисля  Wink
Съни,браво за кръчмичката  Sunglasses Много хубаво да си изкарате  Hug Аз още не съм изпитала нужда да хайманосвам, добре си ми е вкъщи да си гушкам бебо за сега  Crazy
За цикъла - надявам се и аз някаква примоция да хвана  Mr. Green При мен пък нещо странно се случва... Уж ми спряха течовете, даже и на преглед бях, всичко наред, ама от два-три дни имам пак някакво зацапване  newsm78 Някой в подобна ситуация  Rolling Eyes
Марсика, ние доста се борихме с пъпчиците. Нашите уж бяха някаква инфекция от родилнотои мазахме с антибиотично кремче и разни други мазила, ама накрая се оправихме с нещо доста по-просто - крем"здраве". Сега сме чистички,отвреме навреме някоя излиза и аз веднага мацкам  Grinning

# 437
Здравейте, момичета!

Шемет
-браво на бебчо за хубавото наддаване, все така да продължава.
Съни-приятно изкарване на кръчмата, как ми се ходииии и на мен!!!
Днес след обед се разходихме с ММ И Кали. Купих си тава за мъфини, отдавна се канех. Някой правил ли е мъфини в такава тава и може ли да ми каже, дал итрябва да слагам вътре хартия за пе4ене,тая накъдрената, или сам ода намажа с олио?
Седнахме в сладкарница Неделя, това беше първото ходене на Кали на сладкарница Grinning На съседната маса имаше едно седеммесечно бебе много весело Simple Smile
Хариела-напълно те разбирам, че ти е мъчно. Това с алергията е много неприятно, но до колкото знам с времето детето го израства.Пожелавам ти Изи да се справи с проблема по най-бързия начин.

# 438
На нас вчера ни дойде английския Аптамил и днес го почнахме. Ще видим как е, но силно се надявам да нямаме проблеми и пак ще поръчам. Сега съм записала на кутията, на коя дата сме го почнали да видя за колко дни ще свършим 900 гр.
Вътре имаше едно картонче, с другите им млека, които се предлагат в Англия. Стана ми интересно, че имат т.н. мляко за гладни бебета и се препоръчва за употреба, ако майката забележи, че бебето не се нахранва с обикновеното мляко, но е още рано за захранване. Според листовката в УК не се препоръчва захранване преди 6 месеца, а в Ирландия захранват между 4 и 6 м.
Аз си купих една книга за храненето на бебето и детето, но не съм почнала да я чета и се зачудих всъщност кога трябва да почна да захранвам? Според другата ми книга, когато бебето започне да седи и в началото му се предлагат храни само, за да свикне с вкуса, а не като основно хранене иначе пак е на мляко.
Яна почна да се скубе, като малко котенце - косми навсякъде, явно си сменя козинката  Mr. Green
За бебешкото акне - ние още имаме и на пипане кожата й е грапава. До сега с нищо не съм мазала, но вече почвам. Бях купила бебешка вода на Юриаж за почистване без отмиване, обаче у дома видях, че срока на годност изтича след месец. Днес я върнах в аптеката, а те нямаха друга, така че утре ще купя от друга аптека и почвам с нея да я мажа и с кремче на Веледа. Днес я намазах два пъти, крема е доста мазен (колд крем), обаче след първото намазване кожата й стана мека, ще видим как ще се отрази на пъпчиците.
За коликите - инфакола май няма да помогне много. Поръчала съм едни гранулки на Веледа, в тях ми е надеждата.
http://www.amazon.co.uk/Weleda-Chamomilla-3X-Granules-15g/dp/B00 … 36784&sr=8-20

# 439
Момичета, сега се сетих да ви питам. Кали има крусти по челцето, знае ли някой с какво да ги мажа? За сега ги мажа с олиото на Хип с което я мажем след баня, понамаляха, но ако някой знае нещо по-ефективно ще съм благодарна за споделената информация. 

# 440
anbibian, моят бебок също си сменяше косичката по едно време и цялата калъфка (слагам калъфка от възглавница в случай, че повърне) му беше в косъмчета. Оплешивяваше много смешно от двете страни на главата. Сега започна пак да му расте косичка.
Някой ползвал ли е олиото на Бюбхен? Ако има такъв, да сподели отзиви.   bouquet

# 441
  • София
skrech  bouquet  bouquet  bouquet
Притеснявам се, че ако не яде и от другата гърда, тя ще остане по-малка- гърдата. Другото, което е, ако не яде от нея, трябва ли да я изцеждам. Не е сукала от нея два дни, вчера се цедях, изкарах около 30-40мл, но нямам много време за изцеждане, защото няма кой да ми помага, а вечер съм изморена и ми се спи, като спи спокойно Зеррин. Сега като я стисна, все едно е празна, много трудно излиза не6що от зърното, а и гърдата все едно няма нищо. Но като тръгна да кърмя почва да тече, както и сутрин.
Днес се изака сама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и то доста. въпреки, че съм притеснена, че от 3 дни суче по-малко тя взе, че се изака на втория ден сама.

Ако желанието ти е бебето да суче и от другата гърда, изцеждането може да бъде от полза. Така се увеличава производството, а с повече мляко в гърдата Зеррин може да е по-склонна да суче по-дълго от тази гърда. За да не губиш време, може да пробваш да цедиш докато бебето суче. Така хем се изцежда по-лесно, хем се пести време. Не знам каква ти е помпата и в каква поза кърмиш, но ако мислиш, че може да се получи при вас, пробвай.

Казваш, че понякога бебето суче, макар кратко, от по-нежеланата гърда, а друг път изобщо не иска да засуче. Варианти, които може да пробваш са освен предлагане първо на тази гърда, ако откаже да суче от нея или суче кратко, да я предложиш отново, след като вече се е насукала от другата. Така вече няма да е нервна от глад и може да има повече търпение.
 Компресията(притискането на гърдата) също може да има положителен ефект и да задържи вниманието на Зеррин върху тази гърда.

# 442
Здрвейте момичета,
видях, че сте обсъждали поява на пъпчици по личицето...на моето Митенце постоянно му излизат пъпчици по личицето, стоят като обрив, но не е обрив, защото няма на друго място по тялото, единствено и само по главата, не се разпространяват, цялата му глава е червена от тях, като погледна в косичката му и виждам как цялата кожа е като обрината  Cry
Ако му миех косичката с различен шампоан от този за тялото, щях да си помисля, че прави някаква алергична реакция...но...по тялото си няма нищо  newsm78 Веднага щом минат от едната страна и хоп.......появяват се от другата, а където е косата изобщо не минават... Sad
Обадих се на педиатърката, казах и че два дни съм мазала бузките му с крем "Здраве", но тя като чу и каза веднага да спра, защото съдържал нещо си и допълнително запушвал порите на кожата... Tired какво да правя вече незнам  ooooh!
При някой да има подобен проблем, ако има кажете как се справяте, благодарна ще съм за всяко мнение и съвет  newsm17 Hug
Лека нощ на всички и дано всички бебета да спинкат спокойно тази нощ  newsm46

# 443
elibeli_83 - В аптека Попови приготвят крем против подсичане и крем за лице, които струват по около 2 лв. и съм много доволна, може да пробваш за пъпчиците.

# 444
АХИЛЕА аз ползвам козметиката на Бюбхен и съм много доволна и олиото също , даже и върху мен си го пробвах излезе  ми нещо на крака едно петно много изсъхнала кожа и ме сърбеше не знам какво беше това за пръв път ми се случва и се намазах два пъти с това олио и изчезна
аз днес мисля да направя един фитнес че не мога да си гледам големия задник и шкембето  Twisted Evil

# 445
АХИЛЕА и аз използвам изцяло козметиката на Бюбхен, и шампоана и олиото и крема за подсичане, всичко ми е на Бюбхен, мога да кажа, че съм доволна  Peace

# 446
Добро утро! HugНие снощи си изкарахме супер на кръчмичката.Али е слушкала,спинкала е,направо супер. GrinningИзлязохме в 7 и 30,а се прибрахме в 12. WinkАли тъкмо се беше събудила,та я кърмих и си легнах и спинкахме до 8 часа. CrazyДобре че тя ни остави да се наспим. Grinning

Ох,аз миналата седмица поръчах от един сайт част от подаръците-поръчах за Алина,за 3 от племенничките ми и за Боян-за яслата и за вкъщи подарък...Обаче тая седмица трябва да пусна още една поръчка TiredЧе да не ми се събират много подаръци после,голям зор по тия празници...А за големите племенници и идея нямам какво да им подаря newsm78Някой да има идея какво да подаря на 13-годишно,на 17 и 18-годишно? Rolling Eyes

Ахилеа,Боян като беше бебе съм използвала олиото на Бюбхен.Доволна съм. Peace

Хайде,ще ставам,че се приготвяме да излизаме.Днес времето не е толкова лошо... Hug

# 447
elibeli_83, на моя син не му излизат пъпчици по тялото откакто използвам миещото блокче на Себа мед, но с какъвто и шампоан да му мия главичката, му излизат точно такива пъпчици по главата, каквито ти казваш. Пробвала съм с най-различни душ-гелове и шампоани: Нивеа, Хип, Бейби лав на ДМ, душ-крема на Бюбхен, шампоан на Веледа, Ойлатум и все си му излизаха тези пъпчици. Засега спрях с експериментите, че всичките тези душ-гелове и шампоани трябва аз да ги ползвам. Та след като свършат мисля да пробвам шампоана на Себа мед и на Бюбхен. Мия му главата със същото миещо блокче, с което и тялото (прилича на сапунче, но няма сапун и не предизвиква сълзи) и няма пъпчици от него. Ако и следващите ми опити за шампоан излязат неуспешни, направо ще си го мия само с това блокче и това е. Ако искаш го пробвай - при мен реши проблема с пъпчиците и по главата.
А да не би да е от някое олио, което мажеш? На моя бебок от олиото на Нивеа му излязоха пъпчици. От олиото Бейби лав и Хип няма този проблем. Сега съм взела олио на Бюбхен и затова се допитах за отзиви понеже  четох в интернет, че на някои бебета излизали лишеи и не се изпирало от дрехите - оставала някаква миризма на гранясало.  newsm78 Като прочетох това се зачудих дали изобщо да го ползвам, но мъжа ми ме посъветва да почна да го мажа с него и ако се появи проблем, тогава да го спра и май така ще направя.  Peace Какво ще кажете - остава ли такава миризма на гранясало след като се изперат дрехите?!  newsm78

# 448
  • Sofia
Ахилеа, аз съм ползвала козметиката на Бюбхен със Софи и не е имало такава миризма по дрехите. Това за първи път го чувам. Мирише си добре и дрехите се изпират.

Съни, браво за хубавото изкарване. Аз чакам с нетърпение да дойде Нова година и да се повеселим малко, че нали сме замислили на заведение да ходим. А съм харесала и два чифта ботушки и само си представям как ще ми ходят на роклята и а-ха да си ги поръчам...  Grinning Май тези дни точно това ще направя... За големите ти племенници може някаква козметика да вземеш, хубав парфюм или бельо, ако са момичета и можеш да им уцелиш размера.

Благодаря на всички ви!  Hug Ще се борим с алергията, нямаме друг избор, пък дано наистина по-бързо да я израсте!  Praynig  Praynig

# 449
Здравейте от нас Hug Hug Hug

не ми остава никакво време вече. На бързо да се включа и да се оплача. Наложи се да сменям АМ, защото на ДМ вчера нямаха (купуваме от тяхното Бейбилов) и щели да получат чак в петък.  #Cussing out Та сега сме на Хумана дано да понамалят малко коликите от него. Мисля и аз да пробвам Ентерокинд.
Съншайн, моите близнаци не си приличат въобще. Единия е светъл, а другия е тъмен. Въобще не можеш да кажеш, че са братя дори, поне за сега.  За вторият месец са качили Емил 1 кг и вече е 4990, а Калоян 1.300 кг и е 5040 кг.
За цикъла-на мен ми дойде на 17-ти и още продължава да ми зацапва кафяво, а е 10-ти ден вече. На друг случвало ли му се е така? От 4-ри дена ми зацапва такова кафеникаво.

Общи условия

Активация на акаунт