Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 696
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград

# 556
  • Русе
Марги, Ваня, видях, че сте още тук.  Peace Лека нощ !  Hug

# 557
Margi Peace

Според мен когато се коментира  известна  личност ,то  личния и  живот е не по-малко интересен от професионалните успехи .Ако личният живот е пряко свързан и с професията ,то тогава не става дума за клюка ,а за „историята  на успеха” на една супер звезда.
Това важи за Анжелина Джоли,Мерилин Монро,Дженифер Лопес ,Туба,….. и др
Уважавам  Туба и не мисля ,че съм проявила неуважение към нея ,а се опитвам да покажа  предразсъдъците на  някои нейни фенове

Според мен Туба е родена за актриса и личният и живот е подчинен и зависим от работата и.
Брака  и  характера на взаимоотношения на Туба с Онур  са ФАКТОРИ  ,който ще окажат ОГРОМНО влияние на бъдещата кариера на Туба и това не е никак  лично  според мен.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 03:01 от babamara

# 558
Марги, Ваня, видях, че сте още тук.  Peace Лека нощ !  Hug

Цвети, лека и на теб!  Hug

# 559
Добро утро!  Hug
Кафето пристига!

Някои Екатерини и Катета имали имен ден!
Честито!

Във фейса ми е излязло едно клипче от снимки на Туба на реклама на Пантен. Не съм го виждала, затова го слагам. Ако е пускано, извинете, моля!  Peace

На всички  приятен ден!

бабамара, като вадиш рейтинага от контекста и правиш сравнения в проценти, не доказваш кой филм е по-хубав, а доказваш само пристрастията си.  Peace
Друго е директният двубой на филмите. Там рейтингът показва кой филм повече се е харесал на зрителите.
А освен това нали турските зрители нямат вкус?  Joy Какво значение има рейтинга за теб?  newsm78 Нали те не можаха да оценят великия филм ЛП?  ooooh! Що са оценила СЛ?  Rolling Eyes Меренето с двоен аршин излага теб и феновете на Джансел от тип бабамара.  Naughty
Съжалявам.
Аз също съм му фенка, но това не ми пречи да виждам както добрите, така и лошите му страни. Култът към личността на Джансел е смешен и жалък като всеки култ към личността!  Peace

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 06:45 от lina_4

# 560
Пак съм аз, сори!  Sad
Ама видях току-що, че е годишнина от смъртта на мой любим певец - Фреди Меркюри!
Бог да го прости! Наистина велик (за мен!) !

http://www.youtube.com/watch?v=f_LRolH8Hzo

И една от най-великите песни, които съм слушала! Велика (за мен) !
http://www.youtube.com/watch?v=jHbCE53s9hQ&feature=related

# 561
  Привет на всички!

Според мен когато се коментира  известна  личност ,то  личния и  живот е не по-малко интересен от професионалните успехи .Ако личният живот е пряко свързан и с професията ,то тогава не става дума за клюка ,а за „историята  на успеха” на една супер звезда.
Това важи за Анжелина Джоли,Мерилин Монро,Дженифер Лопес ,Туба,….. и др
Уважавам  Туба и не мисля ,че съм проявила неуважение към нея ,а се опитвам да покажа  предразсъдъците на  някои нейни фенове

Според мен Туба е родена за актриса и личният и живот е подчинен и зависим от работата и.
Брака  и  характера на взаимоотношения на Туба с Онур  са ФАКТОРИ  ,който ще окажат ОГРОМНО влияние на бъдещата кариера на Туба и това не е никак  лично  според мен.

БабаМара, личният живот на Туба си е неин и тя не е длъжна да се съобразява с феновете си с кого и как да живее. Дали ще продължи актьорската си кариера е пак лично неин проблем. Надявам се, че няма да има фенове, които да се споминат, ако тя не продължи с актьорската кариера или не се снима повече в романтични роли. Светът няма да свърши с това и тя го знае много добре! Надявам се, че и феновете го знаят! Всеки приема Туба различно. Не виждам защо някой трябва да се опитва да налага личното си мнение за нея тук! Peace

# 562
  • Русе
Добро утро ! 

Честит имен ден на тези, които празнуват днес !   bouquet

ЛинаHug благодаря за чудесното посрещане,  newsm78 ама пък Надин - нещо ми се губи, май пак си е сменила образа / снощи седя до късно  Wink /.  Peace

За личния живот на Туба - не ми се иска да коментирам и си оставам все още на ЗС.  Hug

Лек ден на всички, желая ви само хубави неща да ви се случват !  Hug

# 563
Добро утро!  Grinning Надин се събуди...ама простено и е да е по- късно Praynig  То след снощният футбол и богове като Меси и Ибрахимович накуп, нищо друго освен адриналин и разбушувани хормони не му остават на човек. Joy Joy Като прибавя и позитивната снимка на Туба и Онур от вчера, цяло чудо е, че въобще заспах Grinning

Хубав ден ви желая, отивам да заредя кафеварката и. ..".на света напук, ние пак сме тук" Joy Joy

Поздрав за всички Катерини и Катета с НАЗДРАВЕ!

Деси Добрева      "Катерино моме"

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 09:44 от nadine1111

# 564
Добро утро!
Лина,  Hug за кафето и Фреди!
Вали, Цвети,  Hug Hug
На именниците Честито! Пожелавам им здраве и щастие!

Наздравица и от Хасрет и Мурат!

# 565
  • Русе
Ринка  Hug
НадинHug вчерашната снимка на Туба и Онур, newsm78 май не само теб разсъни.  Peace
Очаквам с удоволствие още подобни позитивни новини, не само за тях, а и за Джансел / че нещо съвсем се загуби напоследък  Blush/. А, дотогава аз съм си в моята приказка ЗС с любимите клипове.  Hug

Ето един с много и различни любими моменти и песен на Хасрет.  Heart Eyes

# 566
Освен да ви поздравя  newsm51 за добро утро, нищо друго не сте ми оставили. Хубаво е да си сова  - ставаш сутрин и кафе, и цветя, и музика, и компания - Т.-Дж., а тя си е запазена марка Hug
Още нещо, което е предимство за совите: те приключват всичко преди лягане и започват новия ден с усмивка,  а чучулигите започват с коментари на цитати от късните доби Wink

На всички именници здраве, усмивки и любов! И понеже Надин ме е изправарила с едноимения музикален поздрав, искам да поздравя всички именици с изпълнение на една тяхна адашка и да им кажа наздраве с чаша тънкостенна!

# 567
  • Пловдив
   Появявам се да поздравя всички Катета за именния им ден и ,като си помислих, реших да им пожелая до следващия имен ден да им се случи да видят със собствените си очи ето това-

Спорен ден на всички останали Тубо- Джансо-Онуро- манки!

# 568
И аз като Лина: пак съм аз, sorry! Докато се разсъня, ще следвам примера на челничките! Peace
След като тя е пуснала любимата ми  песен на Queen, най-естественото да се почете Фреди е Show must go on. Ние го правим всеки ден по страниците на темата и се получава Heart Eyes
Но аз ви предлагам най-нежната им песен:

Любов на моя живот – ти ме нарани…
Разби сърцето ми и сега ме напускаш.
Любов на моя живот, нима не разбираш?!
Върни ми го, върни ми го,
ни ми го отнемай…
Защото ти не знаеш
какво значи то за мен…
Любов на моя живот – не ме напускай…
Ти открадна любовта ми
и сега съм опустошен…
Любов на моя живот, нима не разбираш?!
Върни ми го, върни ми го,
ни ми го отнемай…
Защото ти не знаеш
какво значи то за мен…
Знай, когато всичко е само спомен и минало…
Когато остарея ще бъда до теб,
за да ти припомням,
че все още те обичам…
Все още те обичам…
Върни ми го, побързай…
Моля те, върни ми го,
за да съм отново себе си…
Защото ти не знаеш
какво значи то за мен…

Любов на моя живот…

А текстът най ми пасва на този момент:

# 569
Привет и от мен Hug

От няколко дни се чудя на кого ми напомня бабамара и днес се сетих, че почеркът й на писане страшно много прилича на този на Силвия Мария от която бяха пропищели в темата за "Забраненият плод". ooooh! Попрегледах някои постове и съм почти 100% сигурна, че е едно и също лице.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт