Къде в Пловдив??? - 27

• 74 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Не знам дали може да се нарече магазин ,защото е на първия етаж на един блок и в едната от стаите продават. Понеже е малко сложно за обяснение ще пробвам да дам адреса да го видите в бг мапс :ул"Бугариево"4 е. Намира се най-общо до новите Слънчеви лъчи ,зад ресторант Скарата в Кичука ,но с кола се влиза от кръстовището на Вапцаров с Пере Тошев  ,завиваш в дясно посока онкото , после втората пак в дясно малко криви пътя там и после пак втората в дясно блока май е панелен. Втория вход на първия етаж ,вратата се заключва но има звънец "Парфюми" мисля че пишеше. От 7-8 години от другаде парфюм не съм купувала , единствено ако търся някой който го нямат. По евтино е с 20-30 лв. а тестерите с още повече.
Малко дълго стана обяснението, дано не ви объркам!

хубаво е да поясним обаче, че това са оргинални парфюми колкото аз съм професионален футболист
става въпрос за добри наливни в добра опаковка
70 лв е страшно много за наливен парфюм
повече от 15-20 лв не давам, колкото и да го докарват на опаковка
.......
но определено има разлика
няма как да си вярваме, че откровени ментета са истински парфюми
просто защото не са

Аз не съм съгласна с мненията за ментетата на парфюмите, които се продават в апартамента на "Бугариево". :
1. Защото за тях разбрах от служители на митницата,
2. защото това го знам от 7-8 години
3. защото там пазаруват хора, които не биха си позволили никога да си купят менте, или стока с неизяснен произход -
4.защото съм пазарувала от там абсолютно оригинални продукти
Пред мен е тяхна визитка с телефони, адрес и имена. Упоменати са и марките парфюми, които предлагат. Цените им са от 16 до 20% по-ниски от тези в магазините.  Но когато в магазините за маркова парфюмерия има промоции - цените им се изравняват.
Наясно сим и с цените на дубайските и др. не оригинали, които не надхвърлят 20 лж.
Купувала съм от там  комплекти с боди лосион, крем, несесер - подходящи за подарък.
Наблягат на продажбите на тестери, които са значително по-ефтини.
Вносовете не съм им от Дубай, плащат си данъците, издават фактури........и с две думи са си абсолютно редовни търговци, които пестят от наеми, наета работна ръка, съответно и осигуровки за нает персонал / проверено е/.
За да не спамя повече, не ги познавам лично, но винаги съм била доволна от покупките и мисля не е редно да се хвърлят в нета думи като ментета и незаконен бизнес.
За себе си и семейството пазаруваме парфюмерия предимно от магазините на безмитните зони, защото по-често съм по границите и летищата, отколкото да обикалям нашите магазини, но там цените са с по 30 % по-ниски.
А за да подкрепя горе написаното ще поствам този линк и всеки пазарувал от тях или другаде може да прецени дали е менте или не:
http://margaritta.dir.bg/0602shtih_kod.htm
Нека имаме уважение на труда на другте, както искаме да уважават и нашия!
Приятна вечер!

# 106
Привет! Днес ходихме във Форума и взехме много симпатично рокле за малката. Във всичките детски магазини имаше ватирани джинси и дънки, и то доста симпатични. Не видях цени, но ако някой все още се интересува, може да погледне.

# 107
Здравейте, дами търся си ватиран клин

Кори, купих си ватиран клин от китайски магазин Панда /на кръстовището на Руски и 6ти септември/. Струваше 4лв., верно нямат номера, но на мене ми става, а както се вижда съм в 8 месец и съм много доволна
Много благодаря устройва ме цената. Ще видя.  bouquet Hug

# 108
  • Пловдив
Обикновена сгъваема кошара няма ли да е по-добър вариант. Има кръгли такива....май Thinking В тази, ако се опита да се изправи има голяма вероятност да не може да запази равновесие. Дъщеря ми е прекарала доста време подскачайки по надуваеми съоръжения, но в самото начало изобщо не можеше да се задържи права, нестабилна е основата, хлъзга се.....
В сгъваема кошара спи и приема като лична обида всеки опит да го оставя там през деня, при което буквално се засинява и се захласва от рев. Имахме такава надуваема от баткото, но се спука, затова търся нова. Моля, ако някой случайно е видял надуваема кошара в пловдивските магазини да свирка.

# 109
От къде мога да купя консерва нахут?
А суров?
  bouquet

Суров нахут- Гръцки- много едър и много вкусен за готвене и за салата в Карфур - 4 лв. кг. Peace

# 110
Докато ви намеря...  Crazy
Запис.  Mr. Green

# 111
Мери, за пореден път ще те замоля да не ме коментираш, да не се занимаваш с мен и да не ми даваш тон в живота кой да уважавам и кой не.
От сърце наистина те моля, явно ще трябва да съжителстваме в една тема, но ми писна от нравоученията ти и постоянното ти ходене след мен и ферманите ти след всеки мой пост. Отдавна не е интересно.
Нищо лично нямам срещу теб, това е само един форум и всеки има право на мнение.
Моля те, най-културно, за пореден път - остави ме на мира!

В адвокадската плеяда си пропуснала да обосновеш наличието на "тестерите". Сигурно служители на официалните вносители им ги продават на черно.
В опита си да ме изкараш некомпетента за пореден път си написала пълни глупости, където няма да ги купи като версия и тринайсетгодишна тинейджърка
Стига моля те, спри се, няма да разваляме темата.

# 112
  • Пловдив
Къде около Военна болница,Гранда, да си занеса компютъра да ми го преинсталират?

# 113
Питане за детски играчки, ходили ли сте в Комсед на бул. "Рогошко шосе" 6?
Има ли добър избор на играчки?

Благодаря!

# 114
  • Пловдив
Питане за детски играчки, ходили ли сте в Комсед на бул. "Рогошко шосе" 6?
Има ли добър избор на играчки?

Благодаря!

Мен също ме интересува, защото в София, Комсед преди има-няма десетина дни, пуснаха за няколко дни всички играчки на -50 % / включително ЛЕГО/ и така и не разбрах в Пловдив къде да ги търся, защото съм звъняла в този склад и миналата година ми доставиха един адвентскалендар, но ми казаха, че са само склад на едро и не мога да отида да пазарувам на място. Естествено всичко беше разграбено моментално и прецених, че не си струва да ходя и аз да се блъскам в навалицата.  Whistling

Затова ще се радвам някой да даде актуална информация дали може или не може да са пазарува от този склад. Поръчката ми от my toys вече пристигна, но колкото повече, толкова повече.  Mr. Green

# 115
Цитат
Привет! Днес ходихме във Форума и взехме много симпатично рокле за малката. Във всичките детски магазини имаше ватирани джинси и дънки, и то доста симпатични. Не видях цени, но ако някой все още се интересува, може да погледне.
Ще погледна,мерси,под носа ми е,ама все не ми остава време!Радвам се,че си намерихте рокля! Hug

# 116
  • до Пловдив
Къде около Военна болница,Гранда, да си занеса компютъра да ми го преинсталират?
аз бих ти препоръчала да го занесеш в пик компютър на богомил 91 им е офиса

# 117
  • Пловдив
Liliq_Zlatna, сега видях твоя линк за надуваемата кошара. Цената е чудесна, дано да я имат налична. Благодаря   bouquet

# 118
Къде мога да намеря продуктите на Семпер ?
Обиколих сума ти магазини и никъде нямат.  Confused
Семпер съм взимала преди около половин година от Штъркел.
Някой беше казал, че има в складчето на ул. Карловска, но там не съм ходила.

# 119
  • Пловдив
Комсед на рогошко шосе наистина са склад и не дават на дребно да се пазарува.

Общи условия

Активация на акаунт