Къде в Пловдив??? - 27

• 74 356
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Някой има ли телефона на магазин Мечо Пух (за детски обувки) в К.Париж?

# 211
0897/614087 ЕТ"Виолета Минчева",пише на гаранционната карта от последните купени оттам обувки.

# 212
О, сетих се. Даже съм се заглеждала в него преди време, но не съм влизала.
Страшно много ви благодаря!

А за базара в МОЛ Галерия - организират го мои лични приятели и ще се радвам да го навестите. Сигурна съм, че всеки от вас ще намери нещо за себе си или за подарък на близък. Силно се надявам днес в обедната почивка да мога да отскоча до там.
Пак във връзка с тази инициатива - в събота целия ден от 11 ч. нататък в кн. Хеликон - голямата, ще има детски творчески кът, отново организиран от Светла и Калина, с подкрепата на приятели от Пловдив.
  bouquet

ПП - за употребяваните машини на Саеко - имате ли спомен как се движеха цените. По техномагазините  са над 190 лева.

Днес случайно попаднах на базара и наистина има много сладки неща, купих си с удоволствие. Преди няколко седмици пък случайно попаднах на тяхна инициатива в книжарница Хеликон на главната и с малките рисувахме картички, беше прекрасно. Препоръчвам с две ръце събитието!

# 213
Елфита, благодаря ти много Hug 10 часа пак е ок, в сравнение с работното време намагазините по Главната Sick Не знам тия хора как въобще се препитават, като отварят по обед...

# 214
Здравейте, дами искам да попитам може ли да ме насочите от къде да си купя електрическа възглавница? Благодаря предварително за отговорите. bouquet

# 215
Момичета,знаете ли къде в Пловдив продават телескопи???

В момента в Карфур има два вида на промоция   Peace

# 216
Здравейте, дами искам да попитам може ли да ме насочите от къде да си купя електрическа възглавница? Благодаря предварително за отговорите. bouquet
В Алати имаше и одеала и възглавници - цената на всяко беше между 20 и 25 лв  Peace

# 217
В Алати имаше и одеала и възглавници - цената на всяко беше между 20 и 25 лв  Peace
Благодаря  за отговора. bouquet

# 218
  • Пловдив
Търся тротинетка за големи деца - 9-10 годишни

# 219
Момичета,знаете ли къде в Пловдив продават телескопи???

В момента в Карфур има два вида на промоция   Peace
Благодаря Hug

# 220
  • Пловдив
Ееее,браво и честито! Peace Значи да не се чудя от къде иде ароматът на кафе...Ако се понеса към вас да имаш едно на ум. Laughing Peace

# 221
  • о`майна лунна нощ е
С удоволствие ще те посрещнем и аз, и Атанаско /както приятелско момиченце нарича синковеца  ми Mr. Green  /.

# 222
... И ми е кеф, и ми е леко гузно на фона на общофинансовата картина. Но си угодих жестоко, и то точно с това, което исках. Сега ще карам известно време на любов и кисели краставички, но ще пия топло ароматно кафе от прекрасна машина.
Честито!
Няма какво да ти е гузно, напротив - предприела си мерка за стимулиране на икономиката Grinning.
Със здраве да я ползвате!

Да си повторя въпроса къде да отида за разкодиране на Мтел телефон?
Днес ходихме  на едно място, но 40 лв и пет дни, което както и да го помисля ми е много, защото телефонът струва 70 Thinking

# 223
  • Пловдив
Имате ли идея от къде мога да закупя дискове с френски шансони за коледен подарък?

# 224
Вера,какъв модел е телефона?

Общи условия

Активация на акаунт