Къде в Пловдив??? - 27

• 74 321
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

Ако не измислиш нищо друго , го заведи в някое Верди - там имат винаги Hug

Жива и здрава да си   bouquet малкия е толкова щастлив, че има така желаните капачки, аз също,  защото и хапнахме там Grinning

# 271

Ако не измислиш нищо друго , го заведи в някое Верди - там имат винаги Hug

Жива и здрава да си   bouquet малкия е толкова щастлив, че има така желаните капачки, аз също,  защото и хапнахме там Grinning

Много се радвам  Hug Hug Hug . За капачка ли бил зорът  Crazy Ако ти трябват още - свиркай - ММ е мениджър търговско обекти там - ще го накарам да ми донесе колкото и каквито капачки искаш - важното е детето да е щастливо  Hug Hug Hug

# 272
Здравейте.Трябва ми часовникар.Ако е възможно в Тракия или към центъра  Praynig

# 273
  • Пловдив
Здравейте! Интересува ме от къде мога да купя мъжка и дамска пижама - обикновена, памучна, може би българска. Искам да са качествени, но не скъпи, нещо средно като качество и цена.

# 274
Здравейте! Интересува ме от къде мога да купя мъжка и дамска пижама - обикновена, памучна, може би българска. Искам да са качествени, но не скъпи, нещо средно като качество и цена.
Ако не ти е далече провери в Маркет центъра на ул."Капитан Райчо",там има един магазин,който е доста добре зареден с всякакви пижами и са качествени,но не са много евтини,незнам все пак до каква сума търсиш???

# 275
  • Пловдив
Хубави пижами имат Ареал - магазинчетата са им на Заимов/Хр.Данов/ в дясно преди Енергото или на Брезовско шосе.
Еско Р също има пижами - магазинчето е на Радецки на кръстовището с Филип Македонски.

# 276
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, къде продават пащърнак? Проверила съм на Понеделник пазара, на новообразуваните малки пазарчета около старото място на Четв. паз., на сергийките на Кап. Райчо - няма. На Четвъртък пазара на гребната база дали ще има  newsm78

# 277
Момичета, къде продават пащърнак? Проверила съм на Понеделник пазара, на новообразуваните малки пазарчета около старото място на Четв. паз., на сергийките на Кап. Райчо - няма. На Четвъртък пазара на гребната база дали ще има  newsm78
Провери и на Събота пазара, мисля, че има Peace

# 278

На четвъртък пазара новия със сигурност има на поне две места, но е скъп. Последно купувах 1лв/100 гр.

# 279
  • о`майна лунна нощ е
Той винаги е бил на тази цена - около 10 лева килограмът.
И аз съм взимала от четвъртък пазара, но човекът, от който го купувах, още преди преместването ми каза, че ще сергията ще е на Събота пазара, щом почне ремонтът.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 12:01 от `ТуиГ

# 280

На четвъртък пазара новия със сигурност има на поне две места, но е скъп. Последно купувах 1лв/100 гр.

Баща ми съвсем наскоро си разкодира мтелски телефон някъде, ще го попитам къде, защото беше срещу някаква много ниска сума, а услугата си беше ок. Аз също му го взех телефона за 30 лв. май, но искаше да го ползва с друга карта. Та ще пиша допълнително къде е било разкодирането.

Аз за разкодирането на телефон: баща ми е разкодирал неговия на бул. Руски, ако идваш от гарата и тръгнеш по Руски, се пада магазина от лявата страна. Намира се в самото начало, някъде 2 или 3ти магазин, има надписи. Струвало е 5 лв.
Благодаря, ми точно в тази част на Руски проверявахме. Мъжът ми е натоварен сега със задачата Simple Smile

# 281
Спомням си че имаше български пижами, от едната страна на пешеходния мост - Кършияка. Peace Друга информация не мога да дам за жалост, тъй като не съм минавала от там скоро. И не знам дали няма да Ви е далеч мястото.

Здарвейте! Да ви питам къде мога да си намеря коледни формички за сладки? Ако някой е виждал някъде, ще се радвам да ми каже, за да не обикалям всеки магазин за 1 лв   bouquet .
Не знаех за тези календари с шоколадите- определено ще се възползвам  Peace
Видях такива в Билла. Peace

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 12:07 от kori_1

# 282
  • Пловдив

Бг производител на пижами и бельо - ул. Крали Марко 6 - малко магазинче, срещу стария вход на Клиника Тримонциум. Цените са супер народни...................

# 283
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря за отговорите за пижамите!   bouquet

# 284
Бях в Лекси за коледните форми за сладки, ама от 6 формички в опаковка само елхата е коледна. В една от темите за готвенето, една мацка беше направила меденки във формата на еленчета и шейни (ще питам и там). Общо взето предпочитам 2 формички да взема, но да са на коледна тематика, тъй като ще е за подарък. Ще видя и в Била. Благодаря ви още веднъж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт