Къде в Пловдив??? - 27

• 74 242
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,ето покана  за базара на ДБМ . От DOX може да я изтеглите във формат за прикачване на мейл или принтиране Simple Smile

Килимчетата-пъзели в Хиполенд се оказаха с размери 92/92 см ( малки).Продължавам да издирвам монолитни парчета пъзел за под  Peace

Момичета, препоръчайте ми хубав ресторант за празнуване на Рожден ден /юбилей/ с хубава музика и вкусна кухня /компанията е между 30г. и 40г./  Wink
К2  Peace

# 466
Килимчетата-пъзели в Хиполенд се оказаха с размери 92/92 см ( малки).Продължавам да издирвам монолитни парчета пъзел за под  Peace

А сега, де. Аз те пратих там, но не разбрах, че търсиш по-голям, извинявай  Embarassed Колко голям килим търсиш, да гледам и за размери? Този, който взех аз сигурно е същия размер, защото е с 9 парчета. Между другото в Метро бяха същите ,само шарката беше друга, да не се разкарваш и до там.

Като казах Метро, се сетих че там гледах и калъфи за ъглов диван. По-малкия размер беше към 170 лв, по-големия към 190 лв.

# 467
Има ли в Пловдив фирмен магазин на Капчица?
Някой знае ли какви са цените на детските ботушки?
близко ти е.утре в обедната може да скокнеш да разгледаш

Благодаря  Heart Eyes
Ще скокна по светло, ако имам почивка Simple Smile
Купувам само Капчица и съм много доволна!Новото зареждане ботуши са по 53 лева,а от предишните има и по 30 лева.....

Къде им е магазина?
....НА ,,Иван Вазов'' -от посока гарата :след Първа градска,сладкУриите и още два магазина.... newsm78 newsm78..май не съм добра в обясненията

# 468
Има ли в Пловдив фирмен магазин на Капчица?
Някой знае ли какви са цените на детските ботушки?
близко ти е.утре в обедната може да скокнеш да разгледаш

Благодаря  Heart Eyes
Ще скокна по светло, ако имам почивка Simple Smile
Купувам само Капчица и съм много доволна!Новото зареждане ботуши са по 53 лева,а от предишните има и по 30 лева.....

Къде им е магазина?
....НА ,,Иван Вазов'' -от посока гарата :след Първа градска,сладкУриите и още два магазина.... newsm78 newsm78..май не съм добра в обясненията

Добра си,добра си точно там е и аз вчера обясних,ама май-май много не ме разбра момичето  Embarassed

# 469
Момичета,благодаря Ви за бързите отговори,сега ще разгледам Ресторантите,които ми препоръчахте с изключение на Райата,че доста често ходим там  Hug  Hug  Hug

# 470

А сега, де. Аз те пратих там, ..
Няма нищо,аз и насайта видях размерите.Изглеждат чудесни пъзели,обаче. Жалко,че няма възможност да се донаждат и да стане 1 по-голям.Благодаря ти пак за информацията  Hug

# 471
Нашето килимче също е 92 на 92, купувано е от Карпет макс до Метро. Струваше
20-25 лв, но преди повече от 2 г. Но ако се купят 2 могат да се съединят.

# 472
Точно това не може-отстрани завършва гладко.Но е хубаво-ярки цветове. По мое мнение за излишно скъпи такива неща-за една гума сума пари.

# 473
  • Лондон/Пловдив
На къде да се насоча за ботички кафяви или черни 29 номер за момче  да са с топличко вътре модела трябва да изчистен ,че да може да си ги носи и на училище . Само не ме забивайте в Тракия ,че хич не мога да се оправям там  Blush 
Т

# 474
мечо пух-дано са докарали,че имаше едни модели с доста тънка подметка  Peace
КиК в мола ,евентуално,но на по-височки цени  Peace

# 475
  • Пловдив
miss_74, Мараа разбрах ви!
Благодаря  Heart Eyes

# 476
  • пловдив
Здравейте, някой случайно да е видял някъде  да се продават тези ножове: http://www.gerbergear.com/Survival
Не съм сигурна, че има точно тази марка, но на антим първи в магазина за алпинистко и планинско обурудване има няколко вида. Ако те интересуват и други фирми , аз съм поръчвала от АйЕсДи - България. Разгледай им страницата. На мъжът ми много му харесват  Peace

# 477
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте някъде да се продават такива диадеми с ушички на на Мини /Мики/ Маус?

# 478
Пролетта купих точно такива от магазина за парти артикули, който беше на първия ляв ъгъл като влизаш от тунела към Джумаята. Ако някой знае къде се е преместил  newsm78

# 479
Пролетта купих точно такива от магазина за парти артикули, който беше на първия ляв ъгъл като влизаш от тунела към Джумаята. Ако някой знае къде се е преместил  newsm78

този магазин го няма вече в пловдив
аз имам такива ушички на склад - с такава голяма панделка и с по-малка, струват между  и 5 и 8 лв по спомен

Общи условия

Активация на акаунт