ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Ние спим на 22С Shocked , обаче малкия спи само по боди, без пижами, чорапи и не търпи завивки, чували и т.н. Спяхме на 20С, но една сутрин малчо се събуди с ужасно запушен нос и вече сме на по-топличко.

Вкъщи е облечен само по боди с дълъг ръкав (понякога слагам къс, ако е по-топличко), анцуг и не много дебели чорапки, отказах се от терлици, пантофи и т.н. Така си му е добре.

След баня мажа с Юриаж (опитах се да го сменя, но кожата му стана ужасна!), навън рядко се сещам да мажа, но мин. зима ползвах на Себамед крем за лица за зимата и бях много доволна!
(Момичета, имам почти нова Мустела Хидра бебе, ако някой иска - да свирка)

Ние тази вечер много хубаво си прекарахме. Оставихме бебчо на свеки, ходихме в Романса (последно бяхме там като бях бременна в 6м. ooooh! ), после разходка из София с кола Grinning - голям кеф! Особено като систсемно се прибираш когато навън е още светло Laughing . Като се прибрахме малкия тъкмо се беше събудил и не беше свръх разстроен , че ме няма, та успях за 15 мин да го приспя пак Party . И сега мисля да лягам!

Благодаря ви за прекрасните пожелания! Толкова е хубаво Heart Eyes

# 181
За навън обличам :чорапогащник, панталон или анцунг,нагоре ако е по студено боди дълъг ръкав ,блуза или жилетка ,или горнището на анцунга,яке,шапка от тези дето се връзват отдолу и топли и като шалче,понякога ръкавички ако е много студено.
За спането ,за да не му е горещо спи на 20-23 гр. ако е по топло се върти и буди.
За кремчето,не съм мазала бузките ,понеже не се е налагало ,а и шапката му пази и бузките.
Честито на всички, които имаха поводи тези дни.Малкия му растят кътници,но спи сравнително по спокойно,отколкото като му избиваха долните резци.Почнах да давам имунокидс по препоръка на ЛК,да видим дали ще помогне,че каките често донасят вируси от училище.
Лека и спокойна нощ на всички и по малко будещи се бебета. Hug

# 182
Силки, вие с колко зъбки сте? Божеее, кътници Rolling Eyes , Симеон е още само с 2бр зъби Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 183
  • Сливен
Силки, вие с колко зъбки сте? Божеее, кътници Rolling Eyes , Симеон е още само с 2бр зъби Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
хихи красе хората са вече с по 15-17 зъба  Whistling
Дени има 3 долу един горе и единият преден и двата кучешките горе са бели,ама няма да избият скоро иначе хапе като зло кученце  hahaha

# 184
Хайли, хмм, браво, малко излизане само двамата, не е зле,нали?
И аз сега съм с баба вкъщи и направо се родих в това отношение.

Нико има 2 кътника.  Laughing Вчера не вдигна темп.след ваксината,
да видим по-нататък как ще е.

Обличам с боди с къс ръкав, отгоре памучна блузка, панталон и чорапи и яке.
Космонавти и чорапогащници не ползвам. Шапка в последно време слагам, че при нас е около 1 градус. Вкъщи сме на 22-23 граадуса, по спалните не повече от 19/20. И двамата са леко облечени за вкъщи и задължително боси. Чорапи или пантофи не търпят.

Мила е с АД и я мажа редовно. Нико го пропускам, ама гледам че му е изсъхнала на места кожата.

Хайде, приготвям се за гимнастика.  Laughing

# 185
  • Варна
Добро утро!
Нали знаете защо на вълка врата е дебел... Та станах си аз днес рано събудих си детето и си свършихме работата в стерилната чашка, даже веднага го занесох - пак АЗ. Че така   Mr. Green Сега да стискаме палци, нищо да не се изолира  Tired
В нашата стая без да топлим сме на 20-21 градуса, на толкова и спим. Стаята е вътрешна, топла. Мъжа и лятото я изолира допълнително. Обличам с боди с дълъг ръкав, блузка, панталонки, напоследък и с чорапогащник. Ако преценя че е хладно и че много щъка из другите стаи на студено слагам и елече.

# 186
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!  Hug
 Мерси за пожеланията, момичета!   bouquet

За обличането, аз май ги държа голи моите - в къщи е около 22-23гр (вероятно) Стоян е облечен с боди и някакво долнище, крачетата са боси понеже всичко събува. Спи в нашето легло или по боди или по боди и долнище и развит - аз го завивам като се събуждам, ама той си се развива (затова и сложихме долнището, да не изстива). За навън го обличам с боди, дънки, пуловер и яке или боди, някакво екипче и яке. Шапки и ръкавици още не слагаме, крачетата са с чорапки и есенни обувки. Само, че ние покрай болестите напоследък излизаме само за взимане на Георги от училище, не стоим навън по 4-5 часа. В общи линии обличам децата така както обличам себе си. Чорапогащници не обичам и не слагам, като стане съвсем студено ще слагам памучно панталонче и отгоре грейка, а за планина или търкаляне в снега мисля да им взема термо бельо.

Илка, питах мъжо за дърводелеца и не го препоръча, каза, че не може много да се разчита на него за такива работи, вика ако било нещо да се избичи или нещо такова по-ставал, все пак ако нямате другаде от къде да намерите мога да ти пратя контакти.  Peace

За бузките - с нищо не мажа навън, но той има един дерматит на едната бузка, който трябва да се види от дерматолог и затова не смея за сега да мажа. В къщи и аз мажа с нахтхерцен и съм доволна.

Аааа, зъбиииии - Стоян е със 6, 2 долу, 2 горе и още два едва пробили горе - толкоз, но пък се лигави и си дъвче ръцете и тн все едно ще му растат още поне 100 зъба.

Хайли, браво, че сте си изкарали добре, мъжо вчера взе моята торта от Романса, хубава е, ама днес е по-хубава от снощи.  Mr. Green

# 187
Здравейте момичета Wink Малката от тази седмица остава по цял ден в яслата и казват,че спи.Само днес дето се размрънка като е оставях,дано да е инцидентно Thinking Другите,които ходят на ясла - плачкат ли като ги оставяте? За облеклото и аз обличам тънко - боди с къс ракав,памучна блузка,чорапогащник и дънки и яке. Вкъщи е около 22 градуса и е с памучно панталонче и блузка,често е боса,зашото не обича нито чорапи,нито пантофи и ги сваля. Честито със закъснение на всички,които имаха повод тези дни. Хубав ден! Hug

# 188
Мустела имат парабени, затова предпочитам себа
Новата нямала уж.
Напълно е възможно. Мойта е на годините на Симона, демек на 3 години.  Laughing Сега се замислих, дали имат годност тези неща. С тези парабени и консерванти поне едно 5 години трябва да изкара.  hahaha

# 189
Коко пак е носител на скалатина .... какво е това чудо не знам  #Cussing out

Добро утро  Hug  bouquet

Мирче и ние ползваме Нахткерцен-интензивен балсам и съм супер доволна  Peace Hug

За обличането .... съвсем нормално -Боди-дълъг ръкав(в студените дни) и къс (в по-топлите) ,блузка(обикновена-памучна) и яке Simple Smile имаме всякакви дебелини и определяме по времето . Иначе чорапогащник слагам задължително,дънки,поличка или клин,зависи от времето  Peace Вкъщи стои по боди с дълъг ръкав и чорапогащник или по анцуг.Шапка слагам(дали дебела или съвсем тъничка,пак зависи от времето),шал не Simple Smile Вчера и ръкавички сложихме за 1 ви път,че на мен ми измръзнаха ръцете пък камо ли на нея  Mr. Green Сложих вече и зимния чувал  Peace

В нашата спалня е 19-20 градуса,на толкова и спим,без да я отопляваме допълнително!През деня пускам парното,колкото да загрее стаята,където са децата и дотам Simple Smile Аз примерно на 25 градуса не мога да вирея  Mr. Green А мъжа ми ще откачи,той ходи зиме по тениска под якето  Hug Като цяло май не искам и да ги свиквам много на топлото  Whistling

Краси,честита ви годишнина на патерица!Желая ви още много любов,съвместно щастие и сбъднати цели!Да се разбирате и обичате!

newsm51

Леко ти завидях за излизането,аз не съм излизала откакто се помня  Mr. Green

Не съм... честит рожден ден,миличка!Желая ти да запазиш това си чуство за хумор!Много здраве,късмет и една по-хубава и бебешка, следваща година Simple Smile

Легео,аз ви се възхищавам на зъбите  Mr. GreenТе децата на по 2 и половина не могат да изкарат кътници,а Гоги ще ги има на 1  Mr. Green

Кат,браво на Герито! Hug Според мен е инцидентно това,че е мрънкала днес.Все пак и тя е живо същество,нормално е да има по-кисели дни  Hug  bouquet

# 190
Виц:
Няколко наркомани, предварително надрусани, тръгнали на дискотека. По едно време пристигат - наоколо шум, мигащи светлини… Захванали да танцуват - час, два, три… По едно време единият малко се освестил и викнал:
- Момчета! Какво правим ние бе! Oще сме на светофара!

# 191
Аз обличам Ева с боди-потник и отгоре тънка блузка с дълъг ръкав. Надолу е с панталонче и чорапки. У нас е 20-21 градуса. С климатик сме.
Навън излизаме все още с есенното яке и тъкна шапка.  Confused Шалове засега не ползвам.
Бузките мажа с Magic cream на Avent.
Зъби има 8 бр., но избиват и кътници. Може и да са избили вече, рядко надничам.
Днес Ева става на 1 год., 1 м., 1 седмица и 1 ден. Simple Smile

# 192
Добро утро!

Наде, #Cussing out дано се оправя бързо Коко! Praynig Hug

Не съм, не бях особено впечатлена от тортата Тирамису, която си поръчах... само въображението ми яде тирамису Laughing . Иначе, другите им неща много ги харесвам, освен това са супер цените Party .

А за излизането - верно, голям кеф! Ако свеки се държи добре, даже ще зачестим. Особено сега, като не суче през нощта Party .

Мила, ти колко време ще имаш помощ? Възползвай се максимално и дано те слуша!

Виц:
Няколко наркомани, предварително надрусани, тръгнали на дискотека. По едно време пристигат - наоколо шум, мигащи светлини… Захванали да танцуват - час, два, три… По едно време единият малко се освестил и викнал:
- Момчета! Какво правим ние бе! Oще сме на светофара!

Joy Joy Joy Много обичам вицове на наркомани Mr. Green - супер дебилни са Joy

Днес Ева става на 1 год., 1 м., 1 седмица и 1 ден. Simple Smile
newsm51 Много хубаво!

# 193
За Тирамису ви давам веднага страхотна рецепта. Аз го правя най-редовно вкъщи и се омита за секунди. Да ви кажа, че по-вкусно тирамису не съм яла никъде и в най-лукс сладкарниците и заведения. Та ето я и рецептата:

В една голяма купа изсипвате и разбивате 500 гр. Маскарпоне. Отделно в друга купичка разбивате 5 жълтъка и 150 гр. захар докато стане пухкава смес. Прибавяте внимателно тази смес към Маскарпонето и разбивате внимателно с миксера на по-ниска степен. В отделна купа разбивате 3 белтъка на сняг. Снега не трябва да пада от купата, тоест трябва да са много добре разбити белтъците. И сега тука идва тънкостта. Тези белтъци на сняг ги прибавяте към останалата смес /маскарпонето и разбитите жълтъци/ много бавно и внимателно като разбърквате само с дървена лъжица или лопатка. Но разбърквате много бавно и внимателно.
След това в една купичка смесвате кафе еспресо и някакъв ром или бренди. Като например на 150 гр. кафе слагате около 2 суп. лъжици бренди. Взимате бишкотите /около 300-400 гр. бишкоти Савоярди /в Лидъл са по 1,39 лв. Wink/  и ги топите в кафето с брендито и ги редите. Един ред бишкоти и отгоре слагате хубаво крем. Пак бишкоти, пак крем. Най-отгоре трябва, разбира се да е крема. След това поръсвате с натурално какао /горчиво какао/.
След това трябва да престои поне една нощ в хладилника /12-15 часа/.
Ето продуктите за по-лесно:
500 гр. Маскарпоне
400 гр. бишкоти
5 жълтъка
3 белтъка
150 гр. захар
какао на прах
На мен ми излиза всичко около 10-12 лв. , а става огромно количество вкусно тирамису.

# 194
Ей мацки, тъкмо обясних на мъжа ми, който ходи бос и гол зиме и лете и все му е топло и постоянно ми обяснява колко съм изнежена, колко всъщност съм калена, хе хе.
През деня си виреем в дневната на около 23 градуса, но нощем не можем да спим на топло слагам конвектора на 17 градуса и това е.Бебка си е с пижама, чувалче и лека завивка, тя ако не е със спален чувал е вечно развита.
Аз също бих стояла на 25, 26 градуса, но не искам Виктория да  свиква на много високи температури.

Общи условия

Активация на акаунт