ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 844
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, вие правихте ли на 1 г. изследвания? Ние направихме. Хемоглобина на Еви й е нисък - 97.
А утре става 10-тия ден от Приорикса. Дано не се обрине и не вдигне Т.

# 196
  • Варна,морето,сините вълни...
Привет и от нас!
hailie,Oletoooo,deyzi благодаря ви за съветите!!!  bouquetМятам на д-р Михайлов схемата,плюс чая от салвия и мента,компресите и ще дам отчет след това!
Аз вечер и сутрин мажа лицето с Нахткерцен и съм многооо доволна.Навън мажа с кремче от ДМ за вятър и студ(като не забравя де).По мен си знам,че ако изляза ненамазана и кожата ми става упръхнала и суха.
Lady,браво на теб!Майката си е майка,може всичко  Peace
Vesi и ти ще се справиш  Mr. Green да не са ти дали грешно контейнерче в аптеката.И аз знам за акито е с шпатулка,ако не варианта с пластмасова лъжичка е най-удачен!
Да споделя-записахме се на частната детска кухня и ни я носят в къщи,но нещо не съм много очарована Crossing ArmsВсичко е много вкусно,но едно такова пюрирано и Марти хич не я кефи, да няма кво да мляска и дъвчи.Ще пробвам и 2-ра група и ще видим.Инъче е голямо удобство,не се съобразявам да бързам да излизам в студа за манджата.То и парите други,ама..... Embarassed
Охх, Noel умирам за тирамисууу!И аз така го правя Peace

# 197
Има 8 зъбчета,4 отгоре 4 отдолу,и сега вместо да избиват кучешки, те му разстат кътници.Но и кучешките са тръгнали ,защото вече доста му са подути там венците,но те май по трудно излизат. Simple Smile Hug

# 198
Оххх и на 30 гр мога да стоя,мн съм зиморничава, а мъжо само мрънка , че му е жега  и си е по  тениска.Във всекидневната е 22-23 гр през деня, в спалнята не пускам нищо още около 18 гр е през ноща.През деня е с боди  с дълъг ръкав и тънка блузка ,долнище и 2 бр чорапи-пантофи-цък.Като стане от сън слагам и едно горнище отгоре за около 30 мин да се климатизира.
Вечер спи с боди къс+ тънка пижамка,чувал и като си лягаме си лягам по- кусно го завивам с одеалце отгоре.
за навън-боди дълъг+ тънка блузка +суичър(ИЛИ БОДИ + ПУЛОВЕРЧЕ) +палтенце, тънко е , но мн топли,тънък чорапогащник+дънки.
зъби-все още 8 бр, мисля че е излязъл и още някой , но е абсурд да ми даде да погледна.

Крем за лице , задължително 10 мин преди да излезем и въпреки това супер му се изсуши кожата.Отделно тоновете лиги и е изпръхнал около устичката, а мажа със спец. крем против лиги на Биодерма.Започнаха да му излизат лишейчета на няколко места и уж мАжа с Ойлатум , ама да видим.
Александър дивее, катери се по дивана , слиза си, пада , удря се , вчера сцепи вежда , ама аз така съм претръпнала, че ............супер спокойно приемам нещата.

танче - що на частна бе, нещо не си доволна от държавната ли?

# 199
Танче, ако искаш за дъвчене, определено трябва по голяма група да вземеш. Първа е за бебета. Вип или Лакомник си взела? И аз като Тини се чудя защо не държавната, ама сигурно заради разноса до вкъщи. Държавната във варна беше страхотна. Много бях доволна от нея.

Радо е с 4 зъба.

Ноел, дай и ние да ометем едно тирамису. Какво ни редиш продукти тука.  Laughing
И на Радо хемоглобина от изследванията за 1 г. е толкова. 98. сега пие малтофер 3Х7 капки. Ако педи ти назначи желязо, сподели моля те, да си сверя и аз часовника какво, колко и т.н.

# 200
ааааа забравих хемоглобина- 117.Супер е
Ole - за кво тоя малтофер бе хора,давай месо повече.Дразни стомахчето, имай в предвид,ако ти мрънка повече от обикновенно.долна граница 100 , чак пък Малтофер.Ама вие си знаете,аз вече не бих му дала ,като е захранен може да се набавя по- друг начин , като не е фрапантно нисък Hug
Тирамису и аз искаммммм

# 201
Честит рожден ден на патерици на Не съм!

Честити рожденници на Марвина, Пашик и Позитив пак на патерици!

На Ев хемоглобина е 130  Simple Smile, а яде толкова малко неща и още не е яла яйце.

Мила, ако успееш да научиш Нико да спи, задължително да ми дадеш планът за действие  Grinning.

# 202
Тини, сега вече не е толкова страшен малтофера. След ядене не дразни стомаха, или поне така педи обясни и наистина засега няма оплаквания младежа. С храна не успяхме да го набавим. всеки ден яде месо или жълтък, освен това от пролетта като наизлязоха, яко го черпим с лапад, коприва и т.н. Хляба ни е пълнозърнест и т.н. Въпреки това от 109 мисля че беше на 6 месеца, е паднал до 98. Така че с храна не става, поне не в периода на буен разтеж, както е при Радо в момента. Той продължава да си качва по половин кило поне на месец и дърпа с по 2-3 см. нагоре.

Орхид, браво! Супер хемоглобин. Симона постоянно поддържаше 128 без специални усилия от наша страна, но тя не наддаваше така поголовно като Радо. Радо в момента е с нейните мерки от две годишна.

# 203
Оле, Симеон е на Малтофер, 1х20к. , педи каза, че няма значение кога ги давам, аз ги давам с храната - в лъжичка гребвам мъъничко храна и капя 10к. , после още 10к. Той като види капките и зяпа, много са му вкусни явно Laughing . Хемоглобина му беше 111 на 6м, 106 на 9м. и 108 на 1г (май така бяха).

Обожавам тирамису, етърва ми го прави фантастично! Сега гледах и нейната рецепта - и тя по подобен начин го прави. И аз му се каня, но ме мързи ужасно - вижда ми се страшна цапаница и врътня Stop Laughing . Предпочитам тя да го прави, аз само да си хапвам hahaha .

# 204

Мирче и ние ползваме Нахткерцен-интензивен балсам и съм супер доволна  Peace Hug

Наде, интезивен балсам за лице ли е? Гледах, че има интензивен балсам и само балсам, кое е за лице? Навих се и аз да купя такъв крем, много го хвалите.
Като ви чета всички не слагате чорапогащник в къщи, а аз слагам и чорапогащник и долнище. Ами опитах вчера да я държа само по долнище, но студено му е на детето, замръзнаха му ръцете веднага. Явно ще е като мен зиморничава.
Тирамисуто на Ноел ще го пробвам в най- скоро време, потекоха ми лигите само докато прочета рецептата.

# 205
Бриски, на Симеон ръцете и краката са вечно студени, стоплят се в мига, в който заспи. Не мисля, че му е студено и смятам, че е грешка да се навлича със 100 неща, само и само да са топли ръцете... Peace .

# 206
briksi , аз ползвам този : http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/nachtkerzen-balsam
Пише, че е подходящ за бебета. И съм страшно доволна, защото имахме страшни проблеми с кожата на лицето и само това помогна.  Peace

# 207
Здравейте и от нас!!!

Сложих Лидия да спи и сега използвам да ви прочета. Вечер много я мъчат зъбите. Снощи голямо будене беше, то не че се буди ами реве със затворени очи и само се върти в леглото, че я взехме при нас да не ходя през 10 мин.  да я надничам Tired Има 7 зъба- 2 отгоре, 3 отдолу и 2 горни кътника, 1 кътник отдолу и той е тръгнал да излиза. Гелове, нищо не помага. както късно излезна първия зъб, сега май всички са решили да  излизат един през друг.

За температурата вкъщи и ние с мъжа ми сме от топлолюбивите. През деня сме на 23-24 градуса навсякъде, държим всички врати отворени да можем да обикаляме на воля.

Навън я обличам с боди с дълъг ръкав, блузка,яке, чорапогащник и дънки, шапка и ръкавички и в чувала в количката.

И аз мажа с крем за лице като излизаме - Мустела или Себамед. Като има слънце слагам и слънцезащитен. С нахкерцена я мажа сутрин и вечер и след баня-цялата.

Днес направих една супа с много дребни парченца (всичко до сега яде пасирано) и беше потресена като и дадох от нея. Все едно отрова съм и направила, че се и задави. Продължавам да си пасирам Sad

Нашия хемоглобин беше 118 като направихме изследванията. Още не съм и давала жълтък.

# 208
Моя нахткерцен е същия.

И Радо май харесва вкуса на малтофера. Не го е отказвал до сега.

Днес съм на всяка манджа мерудия, ама ми забива програмата и постоянно чакам, а докато чакам как да си уплътня времето.  Laughing

# 209
Мерси Reni_Vo  bouquet
Hailie  сигурно си права.

Общи условия

Активация на акаунт