), после разходка из София с кола
- голям кеф! Особено като систсемно се прибираш когато навън е още светло
. И сега мисля да лягам!

Малката от тази седмица остава по цял ден в яслата и казват,че спи.Само днес дето се размрънка като е оставях,дано да е инцидентно
Другите,които ходят на ясла - плачкат ли като ги оставяте? За облеклото и аз обличам тънко - боди с къс ракав,памучна блузка,чорапогащник и дънки и яке. Вкъщи е около 22 градуса и е с памучно панталонче и блузка,често е боса,зашото не обича нито чорапи,нито пантофи и ги сваля. Честито със закъснение на всички,които имаха повод тези дни. Хубав ден!

имаме всякакви дебелини и определяме по времето . Иначе чорапогащник слагам задължително,дънки,поличка или клин,зависи от времето
Вкъщи стои по боди с дълъг ръкав и чорапогащник или по анцуг.Шапка слагам(дали дебела или съвсем тъничка,пак зависи от времето),шал не
Вчера и ръкавички сложихме за 1 ви път,че на мен ми измръзнаха ръцете пък камо ли на нея 
Аз примерно на 25 градуса не мога да вирея
Като цяло май не искам и да ги свиквам много на топлото 

Според мен е инцидентно това,че е мрънкала днес.Все пак и тя е живо същество,нормално е да има по-кисели дни
дано се оправя бързо Коко!

.
.
Много обичам вицове на наркомани 

Много хубаво!
/ и ги топите в кафето с брендито и ги редите. Един ред бишкоти и отгоре слагате хубаво крем. Пак бишкоти, пак крем. Най-отгоре трябва, разбира се да е крема. След това поръсвате с натурално какао /горчиво какао/.Препоръчани теми