, ще свикне, дай му малко време, децата са много адаптивни, ще видиш колко бързо ще свикне и ще му хареса. И на мен ми беше много тежко в началото, но сега вече приемам по-леко нещата и започнах да виждам и ползите.

Аз ще правя тук коледни сладки от готови теста, тук има различни видове и вкусове, идеално за марзеланки без време като мен.
, тичам и аз да се погледна по-старатело на увеличиеното огледалце в банята, докато Иви още спи
Ей, голям смях! Без да искам провокирах космата тема.
Ти май си приела като критика мненията ни, а те не са!Ти си знаеш най-добре какво обича детето ти и как му е добре. Важното е, че сте здрави!
Не знам кво да я правя, искам да скоча от балкона или да си разбия главата в стената
Ужас!!!
Ужас!!!

.
. Сега, не само че съм все с къси нокти, ами и лак не са виждали от 5м. на бременността - тогава започна да ми пречи корема да се лакирам
. Ще станат общо 17 дни
. Но е по-добре. А как се сополавиии , като охлюв е. В болницата нищо не ми казаха за тия сополи, питах всички доктори, които бяха на смяна, а те са от зъбите, защото още 2бр са на път, всеки момент ще избият. Малко подкашля, но поне няма Т и е весел, много е щастлив, че сме си вкъщи.
, просто сме с различни виждания, аз само обясних моята гледна точка
.
. Оо, забравих да се похваля, че заспа без сучене и го приспа баща му
ха, познайте къде беше кака ви до сега

като се прибрах баткото спеше и леко даже похъркваше, а в другата стая и баба им малко по-чуваемо похъркваше, но явно е приспивно за бебелана, щото и тя спинкоти
- за първи път в живота си виждам такова нещо, нейните са поне 2 пъти по-дълги и по-гъсти от мустаците на татко
и няколко пъти надничам да не би да съм се объркала и всъщност да е мъж - да, ама не, и тази вечер като излизах пак си взех билетче от там и е жена със сигурност
дано в следващите 10 години не ви се налага да ходите в болница!!!
,че имам да се реванширам с един филм от деня,в който родих
Уж,бяхме тръгнали на кино...,а то се оказа,че сме били на предпремиера 

Но започнах от там Хейли след болница не подценявай нищо, било сополи или друго. Имунитета им е сринат от тези зъби и антибиотици и лепват най-малкото нещо, пазете се! В България влизаш в болницата с едно, излизаш с друго 
Благодаря Ви момичета за подкрепата, аз ни най малко съм се съмнявала в детето си, той е моя герой, знам че ще се справи, яд ме е на тази сестра, опитва се да ме маниполира и да ме накара да се откажем да посещаваме яслата. 
много се радвам, че сте си у дома вече 
бързо да отминават и всички да сте добре
стискам палци всички болести да останат в старата година!!! 
наистина, след АБ стават още по-податливи, миличките.... 
.
само че ще бъда без чавета, че са кекави и не смея да ги изкарвам сред хора...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БИВШИ СТУДЕНТИ!!! Марви,браво на теб,разпускай,докато има кой да ти помага. Веси,защо не отидеш да поговориш с директорката за отношението,което проявяват лелките. И аз много се дразня на такива изказвания.
Не съм честит нов дом,нека е изпълнен с много здраве и смях.Относно космите,винаги намирам време да се оправям.Хубав ден!
Иначе рискуваш всеки път да бъдеш фрустрирана. А може и жената да не влага нищо лично, просто да констатира, че е малък, питай я.
Препоръчани теми