Янита, честит рожден ден
Желая ти много здраве и щастие! И да си поспиш 
Деска, браво за изпитите. Остана още малко. А за изненадата на сестра ти - много приятно
.Ичка, дано с хомеопатията да се пооправи положението и Дара да е по-спокойна

Ани2, много е сладък Явор как хапва тиква. Като го гледам, май повече му харесва от на Теди
Ваче, може би защото и аз се чувствам като лелка
. Имам предвид, че сме на сходна възраст
.За ревността - и аз не съм ревнива. Но ние винаги излизаме заедно. Единствено на фирмените банкети, които са 1-2 пъти в годината, ходим сами.
Благодаря за пожеланията за оздравяване и за съветите

Аз съм по-добре днес, но пак карам на сухари, картофи. Днес ще си направя пиле с ориз, че взех да умирам от глад. Както обичах да се тъпча със сладко, сега диетата ме прави мааалко по-нервна
Изчезвам, че Теди се събуди.

Освен ако не се занимавам със сгъване и подреждане цял ден

Между другото много ми е от полза парочистачката. бързо стават нещата и по дълго оставят чисти. 
Един ден са сини, един ден зелени, един ден кафяви...
Дано е взела на Миклеле очите, ама надали че неговите са едни светли,светли, но нейните не ги виждам да станат по светли.
Обикалях , НИЩО не намерих. Ни Зара, ни Айчем, ни нищо. Малко магазини - скъпи и с не голям избор, та задължително в Рим трябва да ида, но нещо за Софи се колебая. Нали уж викат че се чака до първата ваксина и после може.

. Аз все сгъвам и прибирам, но напоследък съм го награбила сам да прибира, че ми писна
. Повече исках да са сини, но и така става 

Аз бих убила тази с голи ръце