ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 562
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И при мен Зоната се оказа, че е идеална за поддържане на килограми и за да сечувствам добре физически- бързо се наспивам, имам енергия и т. н. НО няма отслабване  ooooh! Та сега се чудя какво да измисля да сваля 2- 3 кила, а после да си задържам със Зоната  newsm78  Докато измисла съм с вас  Hug
Аз съм на мнение, че като става въпрос за лечение, за диета и т.н, трябва да се подхожда индивидуално, а не на всеки човек да се изписва 1 и също лекарство. На един може да помага, на друг да не, а на трети даже да навреди. Това е според мен проблема в класическата медицина. И за диетата е така- строго зависи твоето тяло какви ензими произвежда и по колко и изобщо всичките химични процеси в организма трябва да се имат предвид и ако на някой режимът действа , просто си е налучкал правилните пропорции. И съвсем не означава, че друг човек, хранещ се по същия начин ще постигне същото  Peace Както вече писах, във всеки режим във форума има доволни и недоволни от 1 и също нещо- нормално  Peace

# 151
The Baroness, и аз така искам, не че не свалям, но каквото сваля на лунен ден, веднага го качвам.
Карала съм няколко дена японското чудо, но умрях от глад, свалям с разделно хранене бързо, но и толкова бързо се отказвам.
Отивам на липосукция Joy, други желаещи?
Днес пробвах да не ям хляб, направих си прясно зеле с моркови за въглехидрати, а те морковите били в червено  #2gunfire
Bibita, мерси за линка, ама те без пари, дали са хубави?

# 152
Bibita, сега видях, че си писала в темата за добавките, аз също си взимам протеини и ги комбинирах с ябълка, обаче по мои сметки дозата излизаше 3 блока, и сега ги спрях, аз за 3 блока що ядене ще изям .....

# 153
Здравейте, момичета, искам да попитам когато вземам рибено масло ,трябва ли да изключа другите мазнини(ядки ,маслини...) и да дозирам само него съответно на блоковете(моите са 9Б).

# 154
Еее, вие ме отчаяхте... как не сваляте, бе дами? Tired
Аз искам да се лиша от 4-5 кила, не са много, ама се надявах това да стане. И по принцип се запалих по Зоната заради здравословните позитиви, които носи, но и се надявах успоредно с това и да се разкрася. Peace

Веси, сравнено с показателите на рибените масла по нашия пазар, 'кофата' от Ай Хърб е същата. Peace Така, че смело взимай!
Освен това момичета от темата са доста информирани и го купуват, затова и аз съм им се доверила. Peace

Относно протеините на прах - отпада. Мерси за инфото все пак. Peace

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 18:20 от Bibita

# 155
ахат Благодаря  Hug

The Baroness Аз съм сигурна, че ще отслабнеш, ако се храниш в Зоната, но не мога да кажа кога. Ако с години си правила други по-драстични диети, може да отнеме дълго време.

# 156
Е, няма да се отказваме сега, къде ще намерим по-добро, поне се яде  Laughing
Не,че не се сваля, аз първите дни свалих около 3 кг, ама после с тва лунуване си ги качвам, а и тоя хляб дето нагъвах  Sad
Тази седмица ще се опитам без него, ще хапвам зеле и краставици, и така....
Иначе на сантиметри сякаш се вталявам, само коремището ме смущава мен, лятото стигнах до 48 кила, а в корема, все едно бременна в 6 месец  #Crazy

# 157
Как стои въпросът относно сушените плодове? Колко грама са 1 блок въглехидрати и от най-неблагоприятните ли са?

# 158

Иначе на сантиметри сякаш се вталявам, само коремището ме смущава мен, лятото стигнах до 48 кила, а в корема, все едно бременна в 6 месец  #Crazy

Вeси Със Зоната ли стигна 48 кила и ти остана корем? Защото моят проблем е същия. От бременността насам все едно не съм родила. Сега, след два пъти по два месеца със Зоната, малко ми спадна корема, но допреди 5 месеца беше зле. Непознати все мислеха, че съм бременна, задаваха ми въпроси, много кофти се чувствах. Все още имам поне 7-8 кг над нормалното си тегло, но си мислех, че ако сваля килата, коремът ми ще се върне в нормалното си състояние.
Обаче ако не спадне...?   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 159
  • София
Това явно си е до структура с корема...аз съм така със задните части  Crazy Корема ми е плосък, даже от Зоната се вдлъбва, щръкват ми кокалите, но промяна в ханша няма, нито в килата  ooooh! След раждането веднага ми се прибра и даже отпред като ме гледат изглеждам по-слаба от килата си, но отзад  Crazy
Кармен, права си, надявам се, за другите диети- само с драстични съм сваляла, а с разделно задържам и бая ми се е деформирал организма. Аз миналата седмица излязох от Зоната покрай разни гостита и РД на малката и сега от неделя съм пак стриктна. Мнооого лошо усещане беше излизането, не съм се мерила, но се подух буквално  Sick Вече си знам урока, Дано се освести по-бързо този организъм, че празници идват, не искам и тогава да се връщам назад и да качвам  Mr. Green

# 160
  • София
Вижте какво пишат в 1 от другите режими, които следя и който няма общо с нашия, но кокто казах навсякъде има потресаващи резултати при някои :
Цитат
Експериментирах по-рано този месец с менюто, с времето за хранене, нарушавах, за да добия представа (искам да разбера как да балансирам теглото) - и това е, което мога да ви кажа - едно малко нарушение е равно на застой на следващия ден, един ден на груби нарушения те връща със седмица назад. Извод - да нарушаваш е прекалено скъпо като време удоволствие! Добре, че не го правех през изминалите шест месеца))

Ето и снимка :
http://forum.mirimanova.ru/index.php?showtopic=131&st=280&am … &#entry779303

# 161
Момичета, кажете за сушените плодове - колко гр. е 1 блок?

# 162
  • София
В 100 гр. стафиди има 74.08 г В - това са 8 блока, колкото са ми за цял ден въглехидратите  Shocked 12 грама са 1 ВБ.
100 гр. Смокини : 63.87
100 гр.  Червени боровинки : 82.36

Аз ги спрях- много захар имат, а Зоната я отрича  Peace

# 163
Мдааа, аз си купих червени боровинки още преди да се запозная със Зоната.
Сега не знам какво да ги правя, детето също не ги иска. Mr. Green

# 164
  • София
За гости  Wink

Общи условия

Активация на акаунт