ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 568
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Moже пък някой път да хапна 2-3 боровинки с 1/2 ч. кисело мляко и ядки. Rolling Eyes
Няма да е огромно прегрешение, нали!? Grinning

# 166
Имам консервирани стриди, стават ли за ядене? Гледам, че в 1/4 чаша има 7гр. П, 6 гр. В и 3гр. М. Или да ги считам за протеини?

# 167
Carmen, с Житния режим на Дънов свалих  Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 08:31 от Вeси

# 168
Момичета, като смених хляба със зеле, кантарът се размърда, мисля и днес въглехидратите да са ми зелеви, да видим...

# 169
                Carmen, за нищо.
                За да сваля някое кг, или правя 4-5 дни само елда/ по всякакъв начин/ , лунувам
                но само при пълнолуние/ това което сваля си го качвам след ден два/. Ако след
                елдата сваля 1-2кг единият го задържам почти винаги.
                А иначе съм бивша Дюканка. 2008г свалих 30кг,качила съм само три след здравословни
                проблеми. Зоната ми харесва .

# 170
Момичета, кое прясно мляко на българския пазар е обезмаслено? Въобще има ли такова?
И... ако не намеря по някаква причина, мога ли да консумирам нормално, пък да не прибавям мазнините?

# 171
Момичета, кое прясно мляко на българския пазар е обезмаслено? Въобще има ли такова?
И... ако не намеря по някаква причина, мога ли да консумирам нормално, пък да не прибавям мазнините?
Може да консумираш нормално Simple Smile Но мисля, че съм виждала такова, на което да пише 0,1% мазнини... пак си има, но.. не са 2-4.

Аз искам да кажа нещичко на тези, които са в застой. Прочетох коментара на The Baroness , която цитира потребител, който казва за кривването от дадена диета. Да, понякога наистина е много кофти. Спазваш две седмици стриктно (например), виждаш че няма ефект и започваш да си мислиш "Така или иначе няма да сваля, за кво трябва да ям в момента това, като имам това..." или "Ще си хапна малко шоколад, вместо ябълка, така и така нищо не става с тая диета". Аз от почти две седмици се опитвам да съм в Зоната, като повечето ми хранения през деня са в Зоната, но 1-2 не са. Мислех, че има ефект - но не, стоя си на едни кг. Тъй като съм много любопитна да знам всяка сутрин колко кг съм, се тегля абсолютно всяка сутрин. Знам, че не е хубаво, но не мога  Laughing Иначе се изтървам с яденето. Два дена бях 58,1. Вчера бях 59... и нещо. Като предния ден вечерята беше ... ужас! Grinning И се стреснах, защото се чувствах много добре предните два ни и цял ден си бях в Зоната. Днес съм 57,9. Вече не мисля да прегрешавам. Не искам да съм от тези, които с нито една диета не свалят кг, заради собствени грешки. А тук все пак се яде, да му се невиди и то от всичко. По-ината съм от храната, която ме изкушава!  Laughing Отивам да закусвам елда  Hug
Приятен Зонов ден на всички   bouquet

# 172
          Bibita, аз и тогава си хапвам мазнините,сиренето ми също не е нискомаслено, но пак си хапвам
          и мазнини. Може и затова да не свалям,но.... Иоще нещо до сега не съм пила рибено
          масло, защото много често си хапвам риба. Но съм си поръчала и след като ми ги доставят ще
          започна да пия. Пък ще видим. 

# 173
Carmen, с Житния режим на Дънов свалих  Simple Smile

Вeси И такъв ли има...! Не съм чувала за него. Изобщо не бях правила диети преди Зоната.  Hug

ахат За Дюкан съм чувала Simple Smile Поздравления за многото свалени килограми. Simple Smile

# 174
  • Chicago/Varna
Аз искам да кажа нещичко на тези, които са в застой. Прочетох коментара на The Baroness , която цитира потребител, който казва за кривването от дадена диета. Да, понякога наистина е много кофти. Спазваш две седмици стриктно (например), виждаш че няма ефект и започваш да си мислиш "Така или иначе няма да сваля, за кво трябва да ям в момента това, като имам това..." или "Ще си хапна малко шоколад, вместо ябълка, така и така нищо не става с тая диета". Аз от почти две седмици се опитвам да съм в Зоната, като повечето ми хранения през деня са в Зоната, но 1-2 не са. Мислех, че има ефект - но не, стоя си на едни кг. Тъй като съм много любопитна да знам всяка сутрин колко кг съм, се тегля абсолютно всяка сутрин. Знам, че не е хубаво, но не мога  Laughing Иначе се изтървам с яденето. Два дена бях 58,1. Вчера бях 59... и нещо. Като предния ден вечерята беше ... ужас! Grinning И се стреснах, защото се чувствах много добре предните два ни и цял ден си бях в Зоната. Днес съм 57,9. Вече не мисля да прегрешавам. Не искам да съм от тези, които с нито една диета не свалят кг, заради собствени грешки. А тук все пак се яде, да му се невиди и то от всичко. По-ината съм от храната, която ме изкушава!  Laughing Отивам да закусвам елда  Hug
Приятен Зонов ден на всички   bouquet
MeRiTo, стой си в зоната и се наслаждавай Simple Smile Аз вече съм напълно сигурна,че зоната не действа на тези които само си мислят, че са в зоната,или седят около нея само Simple Smile Тук около мен,що народ почна да се храни по зоната,не е за вярване,и всички не спират да се хвалят как се смаляват,ама хора,сериозни,следвт си режима,ходят си с кутийките навсякъде,няма такива на едно ядене съм вътре в зоната,после на другото малко не,или изобщо днес не успях да вляза в зоната,и .т. Заместете хляба със зеленчуци,спазвайте си режимчето като мен и като всички мои познати около мен,и ще се радвате на резултати.  bouquet

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 16:15 от Emigrantка

# 175
Ох, притеснена съм. Sad Купих си везна, от най-евтините, но все пак електронна /17 лв./, от Техномаркет. Реших да проверя колко е точна.
Сложих едно десертче, на което пише 38 g. e, а везната показва 13, после премерих едно лекарство - прахче, на което пише 20 g. e, а везната показва 0.8. Везната ли не е точна или този грамаж на продуктите с Е е по-различен? Rolling Eyes

# 176
  • Chicago/Varna
Bibita, провери с още 1-2 продукта,и тогава ще си сигурна. Според мен нещо не е в ред в кантарчето Simple Smile

# 177
Оправих се - отстрани е имало бутон, на който пише g, натиснах го и сега си показва нормално.
Мерси все пак, Емигрантка!  bouquet

# 178
Оправих се - отстрани е имало бутон, на който пише g, натиснах го и сега си показва нормално.
Мерси все пак, Емигрантка!  bouquet
И аз исках да си купя електронно кантарче, ама не намерих нещо малко, а и нямах толкова много пари, които да отделя за момента точно за кантар... и си купих за 3,5лв от левчето неелктронно. Тегли до 1кг, не мери много точно, греши с около 5гр, но това нищо не е, така че съм доволна Simple Smile
И аз щях да ти кажа, че електронните мерят в няколко единици, гледай някой път да не ядеш по-малко  Laughing

Emigrantka, ще стоя  Hug Много ми е трудно като имам зеле и искам да си направя салата, ама това зеле ми идва страшно много, взимам 1/4, домат 1/4... не знам си какво 1/4 , друго 1/6 и се обърквам тотално. Повече зеле няма да ям  Joy

# 179
  • София
Само зеле не е добре за стомаха, много идва целулозата и после газове, чудеса....Може зеле малко и още нещо  Peace
Цитат
Вече не мисля да прегрешавам. Не искам да съм от тези, които с нито една диета не свалят кг, заради собствени грешки. А тук все пак се яде, да му се невиди и то от всичко. По-ината съм от храната, която ме изкушава!   Отивам да закусвам елда 
Това с изкушенията и прегрешенията си е пълна глезотия, от опит го казвам, същата съм и аз   Crossing Arms При режим, в който се яде 5 пъти не е възможно да не ти достига храна, а боклуците, с които прегрешаваме и излизаме са си чиста проба наркомания - психическа зависимост от храна, когато ни е нервно, нещо ни ядосва, депресира и т.н. Така че давайте както казва Емигрантка, без излизане повече, дори и с 1 бонбон - дрогата е страшно нещо, не е лесно да се отървеш  Crazy Ще се подкрепяме тук и така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт