ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 589
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
MeRiTo` Разходката мина чудесно Simple Smile Като повървях малко, дънките омекнаха и станаха още по-хлабавички, и настроението ми още повече се подобри Simple Smile Само че заради това днес пак паднах в капана, дето сама си го слагам - щом усетя, че отслабвам, се успокоявам, и почвам да ям сладки неща.  Embarassed
А киселите краставици изобщо не ги броя.

# 211
MeRiTo` Разходката мина чудесно Simple Smile Като повървях малко, дънките омекнаха и станаха още по-хлабавички, и настроението ми още повече се подобри Simple Smile Само че заради това днес пак паднах в капана, дето сама си го слагам - щом усетя, че отслабвам, се успокоявам, и почвам да ям сладки неща.  Embarassed
А киселите краставици изобщо не ги броя.
Просто си ги хапваш, колкото ти дойдат?  newsm78
И аз съм така, да му се невиди. Като видя, че съм отслабнала малко и че е възможно и при мен да се случват чудеса и се отпускам и дай сладко, пуканки... ужас! Живот и здраве, ако имам деца някой ден, няма да им дам да си опитат такова нещо. И сестра ми вика, ами с какво ще ги храниш като излезете на разходка... ще си нося нарязани плодове в купичка  Laughing Ама навсякъде по градинки и където излезем да се разхождаме, майките тъпчат децата си с такива простотии, че после защо са с наднормено тегло  Sick

# 212
MeRiTo`, няма да можеш да опазиш детето си да не яде никакви 'боклуци' - в това съм сигурна. Ще се убедиш в това един ден като имаш деца, пожелавам ти да имаш!  Hug
Просто ще ги ограничаваш до колкото е възможно. Ако в България отглеждаш децата си и те са заобиколени от такива, ядящи солети, царев. пръчици и чипс, няма как и на твоето да не купиш. Защото колкото и да не искаш, в един момент детето ти ще почне да си иска от другите деца, да ти мрънка и тръшка и накрая от неудобство към другите или заради това да удовлетвориш желанието му, ще купиш.... пък макар и от време на време, не всеки ден. Peace

# 213
MeRiTo` Изобщо не ги броя даже, че се депресирам  Sunglasses Аз имам моя теория, че не само тялото, а и душата трябва да е доволна. Иначе човек не е достатъчно щастлив. Мисля холистично.  Wink

И аз не искам да яде боклуци моето дете, но то не обича плодове  Rolling Eyes Иначе точно това щях да правя - да му нося плодове навън. Затова съм ограничила "боклуците" до един вид детски бисквити без много захар. Иначе му давам плодови пюрета за десерт и ги яде, но вече отдавна трябваше да е проял на парченца, но не иска. В Бг като бяхме, наистина всички майки около нас даваха на децата си солети, чипсове, пръчици и др. Моето дете не е свикнало да гризе постоянно. Но след третото излизане с други майки и аз купих солети защото няма как. За щастие на моето дете не му липсват тези неща. Само като му стане скучно се сеща за бисквита и яде по 2-3 на ден общо, и това е. Още повече, че е с кръвна група А и се успокоявам, че дори и да хапва бисквити, няма да има инсулинов бум  Laughing

# 214
Радвам се, че са ви харесали рецептите. Имам още  Laughing След някой и друг месец стоене в Зоната мога и книга да напиша, току виж съм забогатяла. Laughing
За палачинките се старая или да са 5 за 2Б или в по-малък тиган -10 бр *1Б. Ако искате да сте много стриктни може примерно сместа да се разпредели в 5 купички поравно и да процедирате нататък.
Олиото го смятам като зехтина и когато трябва да запържа нещо използвам него , а зехтин използвам само ,когато може да се добави накрая.

# 215
Леле, колко сте изписали, едвам ви прочетох  Laughing
Аз трети ден съм само в зелено и резултатът е налице- и двете сутрини минуси. Аз всеки ден си се качвам на кантара, иначе не ми се получават нещата.
Carmen, честито и от мен, все по-малък размер да носиш   bouquet

# 216
  • Русе
Аз трети ден съм само в зелено и резултатът е налице- и двете сутрини минуси.
  Веси, освен зеле с авокадо и зелен боб и мента,друго не се сещам  newsm78

# 217
хихих, не, не, трети ден ям храни, които са в зелените графички, пилешко с прясно зеле, вчера краставици с шунка, днес пак зеле, и утре ще е зеле  Laughing

# 218
  • Русе
хихих, не, не, трети ден ям храни, които са в зелените графички, пилешко с прясно зеле, вчера краставици с шунка, днес пак зеле, и утре ще е зеле  Laughing
  Офффф ,отдъхнах си,че 3 дена зелен боб,при положение,че само аз ще го яма,пък другите ще набиват месо ,само с много мента щях да го преживея.  Embarassed

# 219
Зелен боб и аз бих хапнала, трябва да му видя блоковете, имам консервиран Simple Smile
Ама тая мента в боба ли я слагаш  newsm78
Видях го бобчето, и той е в зеления сектор, освен да си сваря за утре, а протеините ще си набавя от телешка кайма   chef

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 23:35 от Вeси

# 220
Carmen, честито и от мен, все по-малък размер да носиш   bouquet

Благодаря, да се връща на всички Simple Smile

Как успя да качиш снимка в профила си? На мен ми отказва, въпреки че е точно според изискванията, и съм качвала и сменяла много пъти преди. Сега исках да кача нова, но сайтът не я приема. Също и цветовете на текст вече не ми работят Sad

# 221
Редактирах горния си пост, за да проверя цветовете, работят си.
Снимка не ми приемаше и тук и в един друг сайт, разширението на файла ми беше .png, когато го смених на .jpg ми се получи  Simple Smile

# 222
Редактирах горния си пост, за да проверя цветовете, работят си.
Снимка не ми приемаше и тук и в един друг сайт, разширението на файла ми беше .png, когато го смених на .jpg ми се получи  Simple Smile

Моят файл е .jpg, но не става. Трябва да открия къде да се оплача  Sunglasses

На Amber ментата предполагам, че ще е зелената част от облак  Joy

# 223
Радвам се, че са ви харесали рецептите. Имам още  Laughing След някой и друг месец стоене в Зоната мога и книга да напиша, току виж съм забогатяла. Laughing
За палачинките се старая или да са 5 за 2Б или в по-малък тиган -10 бр *1Б. Ако искате да сте много стриктни може примерно сместа да се разпредели в 5 купички поравно и да процедирате нататък.
Олиото го смятам като зехтина и когато трябва да запържа нещо използвам него , а зехтин използвам само ,когато може да се добави накрая.

Направо напиши книга! (най-добре напусни работа и се отдай на писане, не се майтапя - писането на книга е един от начините да станеш милионер Simple Smile)

Зехтинът точно така трябва да се консумира, както го правиш, защото точката му на горене е по-ниска от тази на олиото и ако пържиш със зехтин, остават изгорели частици в храната, което не е добре.  Peace

И аз мерси за рецептите.

# 224
Аз пак прегреших! Много ме е яд  ooooh! ooooh! ooooh! Трябва да ме затворят някъде само мен, с храна и кантар и да се оправям, никой да не виждам един месец и няма да сваля кг ли... да бе да! Утре ще лунувам на кисело мляко!

За киселите краставички - мога да ям една за 1В... да не се занимавам със стържене върху лъжичка  Joy Ще му мисля след утре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт