ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 733
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
dani1712 Ей страхотна си с рецептите!! Благодаря Simple Smile
Аз все обещавам да ги сложа в блога (и на Марлела супата не съм забравила), но все нещо друго излиза за правене или нямам време. Ще се стегна.

dani1712 Разбрах, че се храниш по Зоната заради здравето, но искам да питам колко кг си свалила със Зоната досега? Само от любопитство (и малко ще ти завидя сигурно Simple Smile))

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 20:18 от Carmen

# 241
Дамии ,да ви се похваля - за 1 седмица съм свалила почти 2 кг ,не знам как се получи ,тренирам си както преди ,но си направих вечерята в 6 ,а преди лягане пия една чаша прясно мляко с орехче Simple Smile  Emigrantка ти какво рибено масло си ползвала и от къде го взимаш ,защото по -нагоре бях прочела ,че много си сваляла от него и за това си го спряла . Аз само знам ,че трябва да е молекулиарно дестилирано ,но не мога да се спра на марка  newsm78

# 242
Carmen , за 3 седмици свалих 3 килограма, но утре ми завършва 4-тата и съм в застой. Но аз съм си виновна, защото имах 2-3 излизания извън Зоната през тази седмица. Както писах от 1,5 месеца започнах работа в сладкарски цех и изпробваха нови торти 3 дена подред, та шефката ни черпи с по едно парче и искаше да си изкажем мнението. Ами на шеф не се отказва  Embarassed Embarassed Embarassed, но поне не съм в плюс.

# 243
Carmen , за 3 седмици свалих 3 килограма, но утре ми завършва 4-тата и съм в застой. Но аз съм си виновна, защото имах 2-3 излизания извън Зоната през тази седмица. Както писах от 1,5 месеца започнах работа в сладкарски цех и изпробваха нови торти 3 дена подред, та шефката ни черпи с по едно парче и искаше да си изкажем мнението. Ами на шеф не се отказва  Embarassed Embarassed Embarassed, но поне не съм в плюс.

Браво на теб, че се справяш така добре въпреки работата ти  Peace

# 244
  • Варна
mishink@направих твоят крем карамел,само че вместо подсладител сложих стевия.Това е 2блока протени нали newsm78

# 245
  • Варна
към крема ще добавя плод и ядки и ще стане мозък момичета  bouquet

# 246
.

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 17:21 от Марлела

# 247
  • Chicago/Varna
я кажете за рецепта пилешко със зеле  bouquet
Тук също можеш да намериш Пилешко или Пуешко със зеле   chef

# 248
sneji_suni не е само протеин ,защото имаш прясно мляко ,а то е протеин + въглехидрат ,става уникално ,нали ?  Heart Eyes аз го правя с 2 яйца и 500 мл мляко  Simple Smile

# 249
Имаше една рецепта за кюфтета с леща, ама нещо не мога да я намеря. Някой може ли да помогне?

# 250
  • Варна
кремчето стана убиец,само че при мен нали протеините идват повече и затова на порция по 1/2 въглехидрат тоест плод и по едно орехче Peaceя кажете мандарините 100гр ли бяха 1 блок.Купих си вече кантарче което мери до милиграм и направо му се кефя Peaceето ми менюто за вчера.Закуска 220гр кисело мляко и 1 орех,обяд 56 гр салам 2 филии бонус и мазнина за 2 блока,слетобед 1 блок кисело мляко със орех.Вечеря 2 блока пиле със зеле.По късно 56гр варено пиле 2 ореха 100гр мандарини и 1/2 ябълка.Днес сутринта т.е към 10ч защото станах във 9ч 1 чаша прясно мляко със 1 орех.Кажете как ми е менютоСамо че вчера блоковете ми идват нещо много манинко 6блока.Сега смятам вечер да тренирам не сутрин.Пребирам се към 19ч обличам екипа и във фитнес залата  bouquet

# 251
  • Варна
забравих че ядох и кремчето 1 блок че станаха общо за деня 9 блока.но като тренирам трябва да ям повече блокове,но нищо и така се чувствам добре  bouquet

# 252
Закуска 220гр кисело мляко и 1 орех,обяд 56 гр салам 2 филии бонус и мазнина за 2 блока,слетобед 1 блок кисело мляко със орех.Вечеря 2 блока пиле със зеле.По късно 56гр варено пиле 2 ореха 100гр мандарини и 1/2 ябълка.Днес сутринта т.е към 10ч защото станах във 9ч 1 чаша прясно мляко със 1 орех.Кажете как ми е менютоСамо че вчера блоковете ми идват нещо много манинко 6блока.Сега смятам вечер да тренирам не сутрин.Пребирам се към 19ч обличам екипа и във фитнес залата  bouquet[/color]

sneji_suni Да, малко ти е. Аз не бих могла да изкарам деня с толкова малко храна. Не се ли чувстваш гладна?

Аз например, имам нужда от по-солидна закуска. Вечер по-малко ям, но сутрин добре си хапвам. Даже в момента още закусвам пред компа - два белтъка разбъркани с 1 блок пуешка шунка и леко изпържени с 1 блок мазнина. Добавен 1 блок котидж чийз. 1 блок препечена пълнозърнеста филийка. 6 кашута, и 2 блока грозде.
Ако ям само кисело мляко, няма да мога да функционирам нормално.

# 253
sneji_suni , и за мен яденето ти е изключително малко. За да се отслабва не е необходимо да се гладува, защото организма минава в режим на "Запасяване". Ти изчислявала ли си от колко блока имаш нужда? Ако не си или не можеш дай ще помагаме и се придържай към необходимите ти блокове и още повече, че и тренираш.Аз се нуждая от 9 блока, но понякога си хапвам и 10, когато ми е по-голямо натоварването и усетя глад. И пак има ефект от диетата, така че не се лишавай. Hug

# 254
  • Варна
дани благодаря ти миличка Веси ми ги сметна,но забравих колко бяха.Значи висока съм 153см талия 82см ханш 100см Embarassedмисля че бяха ако тренирам 12блока ако не 9 блока.Не чуствам глад не знам защо PeaceЩе чакам да ми ги сметнеш.Ето днес съм все още на това мляко и доста вода почти 1 литър до сега Peace

Общи условия

Активация на акаунт