Philips PerfectCare тест

• 68 396
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 210
duhi_puhi , това за което говориш е в рекламите на  парните ютии към  парочистачките.
Е и  такава имам ама не  глади ако не е на дъска.

За налягането, под което излиза  парата има ли нещо?

# 211
гладят дрехите и пердетата на закачалките с пара..
Е ако направят такава ютия, съм първа на опашката!
Няма повече изгорено, залепнало, излъскано, няма повече гладене между копчета и гънки, няма вече набори, пенсове и плисета... Ееехх.. размечтах се!  Wink

# 212
  • До хладилника, който обичам
Обаче.. като гледам разни реклами, където гладят дрехите и пердетата на закачалките с пара.. а ютията, казвате, има голяяяям воден резерв (чак в отделна кофа  Crazy)..
Та може ли таз ютия да прави тази магия  Thinking - демек - има ли "изглаждащ" ефект.. Или само на дъската работи?
Точно това говорихме днес с мъжа ми - дали наистина глади така. Да тествам, пък ако речеш, ела и ти насам да тестваш Simple Smile Сериозно.
Върху закачалка как е, ще пробвам още днес, че ми е любопитно дали наистина помага.

ANGYA, мислех да пробвам как е върху щампи, защото децата ми имат много щампирани дрехи. Ще намеря някоя нелюбима да тествам, но се страхувам да не повредя ютията - ако не стане моя накрая, ще е жалко... Дали мога да й направя нещо, като е с тази специална плоча Thinking

И аз като agitak забелязах, че за сравнително кратко гладене отива бая от водата - а на кутията на ютията пише, че стига "до два часа" един пълен резервоар. Може би това е, ако не се пуска допълнително пара.

# 213
...а на кутията на ютията пише, че стига "до два часа" един пълен резервоар.
Ужас.. Че кой глади по 2 часа  Rolling Eyes

А и като отива по толкова пара, значи ли, че не може да глади влажни дрехи? Демек - трябва да са напълно изсъхнали.. Иначе с толкова пара още отгоре няма ли съвсем да си останат мокри  newsm78
Питам като пълна некомпетенция в гладенето  Blush

# 214
Вчера я пробвах, като гладих само с натиснат бутон за пара Blush много ми допадна.
Днес вече, когато почва същинският тест, ще я пробвам с всички комбинации, вкл. с влажна дреха Peace

# 215
Изчетох всичко дотук.Впечатлена съм от ютията по снимковия материал.Както и от първите описания.
И аз снощи си мислех,че едва ли ще е възможно да стои в края на дъската за гладене,предполагах,че ще е тежичка.Виждам има вече и гладено пране.Та бързам да си кажа предизвикателството.
Пиша го сега,защото може да е необходимо повече време за изпълнението му.Като редовен заплес,най-често забравям,че омекотителят ми е свършил и се налага да пера без него.Допълнително зимата суша прането си в много топла стая,която се отоплява с камина на дърва.За една нощ направо си пресъхва.И предизвикателството ми е свързано точно с това- Моля ви,която от трите има желание и време да изпере една пералня без омекотител,за предпочитане с памучни и ленени тъкани,трудни за гладене.И после да остави прането да се "окости", както аз му казвам.За целта не е необходимо да си вкаменявате цялото пране- просто след като пералнята приключи,извадете 2-3 от набелязаните дрехи,това би трябвало да е достатъчо.Останалото си го пуснете с омекотител.Извадените дрехи много лесно ще се "вкаменят" върху радиатор или в близост до печка на твърдо гориво,нещо такова ми се върти в главата.Може би за 24 часа,да е сигурно пресъхването.И за да е още по-трудно,моля преди да ги прострете,намачкайте ги хубаво,без да ги тръскате.
Това е моето първо предизвикателство.Ще се радвам на описание на самия процес на гладене,както и на снимков или видео материал.Много ми е интересно как тук ще се справи ютията.
Благодаря ви предварително  bouquet

# 216
Бу, agitak, арт мама - време е и за първото предизвикателство!  Mr. Green
Ще започнем с нещо лесно за възможностите за Philips PerfectCare! Вземете една памучна покривка, дънки и копринена риза – изгладете всичко едно след друго, в този ред.
Е, доволни ли сте от резултата?
Наложи ли се да изчаквате ютията да загрее или да се охлади?
Очакваме да споделите впечатленията си до неделя, а в понеделник ще ви поставим и втората задача! Разбира се, междувременно ще ни е интересно да четем всеки ваш коментар относно Philips PerfectCare  newsm10

# 217
Та бързам да си кажа предизвикателството.
Сигурна съм, че и трите ще приемем това предизвикателство Grinning То си е редовен проблем за повечето хора, май. Аз пера по принцип без омекотител, така че ми остава само да изпера и да оставя пресъхне някоя дреха от категорията, която казваш.

Много интересни предложения за предизвикателства давате, личи си кой има по-добра представа от гладене и кой (като мен) недотам.

Ще започнем с нещо лесно за възможностите за Philips PerfectCare! Вземете една памучна покривка, дънки и копринена риза – изгладете всичко едно след друго, в този ред.
Екстра Twisted Evil точно ще преборя една памучна покривка, която да сложа за празниците, които предстоят.

# 218
Имам питанка...не остават ли влажни дрехите след гладене? Rolling Eyes

# 219
duhi_puhi , има, има!  Аз като наредя 3-4  перални и  отива  2 часа.

Чудно ми е и дали парата  от ютията оставя  мокри следи по дрехите?

Angarta , може само да добавя, освен без омекотител и на  1200 оборота  центрофуга

# 220
От вчерашната бърза проба с гладене само с пара - не останаха влажни дрехите. На някои останаха малки капки вода. Но вчера просто я разходих, за да видя какво е то и как работи. Днес планирам специално на парата да обърна внимание и да пиша отговори на въпросите, както съм сигурна, ще направят и artmama и agitak Simple Smile

# 221
Е, доволни ли сте от резултата?
Наложи ли се да изчаквате ютията да загрее или да се охлади?
Очакваме да споделите впечатленията си до неделя, а в понеделник ще ви поставим и втората задача! Разбира се, междувременно ще ни е интересно да четем всеки ваш коментар относно Philips PerfectCare  newsm10
Ще го пробвам още довечера!

# 222
Ютията глади с пара "ако си я поискаш" с бутончето за парата. Сиреч, влажни ще останат дрехите, ако не ги довършиш с гладене без пара.

# 223
duhi_puhi , това за което говориш е в рекламите на  парните ютии към  парочистачките.
Е и  такава имам ама не  глади ако не е на дъска.

За налягането, под което излиза  парата има ли нещо?
В моето ръководство няма, а и няма как да го измеря (нямам подходящ барометър  Wink)

# 224
Ютията има два бутона за пара.
Единият е под дръжката й с която се държи при гладене - това е регулярната пара.
Другият бутон е над дръжката 0- той е за допълнително по-силна пара.

Общи условия

Активация на акаунт