Philips PerfectCare тест

• 68 397
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 195
  • До хладилника, който обичам
agitak, не съм получавала инструкции най-рано на 1 декември да пиша първи впечатления Peace
Получих я вчера и съвсем разбираемо, бях нетърпелива да отворя и пробвам какво има в кутията. Не мисля, че "играя нечестно", предизвикателствата и коментарите почват от днес.
Първи впечатления всеки ще напише такива, каквито има  Grinning предвид че уредът е еднакъв, всеки вече ще го преценява според това, какви очаквания има.

# 196
Въпреки че Бу вече е казала, аз искам пак да попитам, ако може арт мама също да сподели впечатление - тежка ли е ютията и обемна ли е? От снимките ми изглежда масивно. А аз съм една луда, която глади всичко наред и ми е важно ютията ми да е лека.
Измерих самата ютия с неособено точен кантар - но теглото й излиза около 1 кг.

(Предварително се надявах да е по-лека, но.... все пак и  тук принципът на изправяне на гънките разчита на  ефекта от гравитацията.
Теглото на ютията заедно с поставката (пълен резервоар заедно с подгряващото устройство) излезе 5 кг

Дължина на кабела - 1,8 м
Дължина на маркуча (захранващ ютията с пара) - 1,8 м

# 197
Как ви се вижда до тук?

Много ми харесва идеята с различното оцветяване!
И според мен, не трябва да ви притеснява, че другите коментаторки вече са изразили мнение по някой въпрос. За нас е важно дали впечатленията ви се припокриват - затова сте три, а не само една или две.

Хайде леко и приятно гладене!  Simple Smile

# 198
agitak, не съм получавала инструкции най-рано на 1 декември да пиша първи впечатления Peace
Получих я вчера и съвсем разбираемо, бях нетърпелива да отворя и пробвам какво има в кутията. Не мисля, че "играя нечестно", предизвикателствата и коментарите почват от днес.
Първи впечатления всеки ще напише такива, каквито има  Grinning предвид че уредът е еднакъв, всеки вече ще го преценява според това, какви очаквания има.
Ето цитат от деклацията, срещу която получихме уредите:
4.   Задължавам се по време на периода на играта (от 1ви декември 2011 г. до 21ви декември 2011 г. включително) да публикувам не по-малко от 3 пъти седмично коментари и мнения на интернет страница www.bgmamma.com в темата „Philips PerfectCare тест“ за работата на описаната в т. 2 от настоящата декларация-протокол ютия и да упоменавам нейните ключови характеристики;
Все пак, е е далече от ума, да се предвиди 1 декември като начало на старта с коментарите по същество
 Hug Феър-плей?  Peace

# 199
От 1 е задължително.. ама преди това не пише да е забранено  Wink

Егати спора  Crazy

# 200
agitak, не ми е приятен намекът ти Peace За да съм сигурна, че не съм в грешка, се свързах и с организаторите.
Коментарите се зачитат от 1 до 21 декември, но не съм получавала инструкции да не пиша преди това.
Така че бъди спокойна, fair play e   bouquet

# 201
* Цялото устройство си е доста обемисто - не като да го оставиш нв края на дъската за гледене. Може да се остави на допълнителен стол, например, до дъската.

* Не особено стабилно е положението на ютията върху поставката. В кратката инструкция (имам само 9 страници инструкция на български, а не като инструкцията на Бу - пак малка разминавка в равните условия) се споменава за вариант на уреда с копче за застопоряване на ютията към поставката, но модела който получих няма  такова допълнение - явно то е дошло като следствие от отчетената нестабилност, която и аз забелявах.

* Устройството няма дръжка за носене. За да го пренесеш някъде, трябва да го гушнеш с две ръце. Преполагам, че допълнителното копче за заключване на ютията към поставката дава възможност носенето на целия уред да става чрез дръжката на самата ютия.

# 202
Привет на всички - участници и коментатори!

По регламент тестът стартира на 1ви декември и коментарите на "коментаторките" по темата ще се зачитат от 1ви до 21ви декември включително.

Постове и коментари на "коментаторките" преди това няма да бъдат зачитани за финалното класиране.

Това е упоменато във всички правила до момента - както в общите условия, така и в декларациите, които коментаторките са получили.

Надяваме се така да внасяме яснота и вярваме, че ще в следващите три седмици ще станем свидетели на наистина интересен тест.

Успех на всички "коментаторки"!

Поздрав!
Екипът на Philips PerfectCare

# 203
 Twisted Evil
Към  гладачния екип:  Приемате ли  предизвикателства?

# 204
А ще започне ли тестът с предизвикателство от Philips PerfectCare Grinning
Или да ни подскажат другите участници в темата или сами да си измислим?

Ха, докато напиша, и...
Twisted Evil
Към  гладачния екип:  Приемате ли  предизвикателства?
Да!  Grinning

# 205
Интересно ми е дали  може да се глади в/у  щампи?
И ако  някоя от вас изглади  някоя ленена риза или панталон и сподели ще съм много  благодарна да прочета отзивите.

# 206
На мен ми е много интересно едно единствено нещо. Ютия като ютия, предполагам глади малко по-фръц-пръц.. ама глади..
Обаче.. като гледам разни реклами, където гладят дрехите и пердетата на закачалките с пара.. а ютията, казвате, има голяяяям воден резерв (чак в отделна кофа  Crazy)..
Та може ли таз ютия да прави тази магия  Thinking - демек - има ли "изглаждащ" ефект.. Или само на дъската работи?

# 207
На мен ми е много интересно едно единствено нещо. Ютия като ютия, предполагам глади малко по-фръц-пръц.. ама глади..
Обаче.. като гледам разни реклами, където гладят дрехите и пердетата на закачалките с пара.. а ютията, казвате, има голяяяям воден резерв (чак в отделна кофа  Crazy)..
Та може ли таз ютия да прави тази магия  Thinking - демек - има ли "изглаждащ" ефект.. Или само на дъската работи?

Обемът на резервоара (от маркираното Min. до Max. ) e  250 мл. до 1300 мл - измерих го точно.

# 208
Привет и от мен!
Благодаря на всички, споделили мнението си тук от този уникален уред!
От изчетеното дотук наистина се впечатлих мнооого от тази ютия.  Shocked
До скоро избягвах закупуването на дрехи, изискващи гладене, но пък не отричам, че в сферата в която работя дрескодът е тясно обвързан с тази операция /гладене/.
Друга причина да се настройвам на вълна гладене е и предстоящата ми среща с нов член на семейството Hug!
Засега получих едно страхотно въодушевление и май ще взема да се пристрастя към гладенето!
Добре че все още не съм си довършила писмото за Дядо Коледа Party!
Продължавам ежедневно да Ви следя!

# 209
Снощи напълних резервоара до МАХ и за 30 минути гладене водата намаля до половината. Вероято средно за 1 час трябва да се зарежда наново.

Общи условия

Активация на акаунт